בוקר טוב לכולם, מרק עגבניות חם וקל

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם, מרק עגבניות חם וקל

ליום חורפי קר. בצל קצוץ גזר קצוץ עלה סלרי חתוך לחתיכות 3 עגבניות טריות מרוסקות קופסה קטנה עגבניות מרוסקות 2 שיני שום 4כוסות מים 2 כפות א. מרק צח סוכר, מלח, פלפל שחור טחון לפי הטעם. חצי כוס אורז 1כף שמן זית. אופן ההכנה : את הירקות לאדות כ-5 דקות להוסיף את שאר החומרים. לאחר הרתיחה לבשל על אש קטנה חצי שעה, אפשר לפזר לאחר הבישול כוסברה, פטרוזיליה או שמיר. בתאבון.

maxima

New member
בוקר טוב...אחרי שבועיים...

שמבטיחים גשם הוא הגיע ביום שהכי לא מתאים לי...

odo13z

New member
היי מקסי.../images/Emo140.gif המקסימה.

איך עם השיפוצניקים ?

maxima

New member
אודו...אז זהו שהיום....

היה צריך לעשות משהו על הגג והגשם קלקל את התכניות...
מקווה שלא יגרם נזק.. תודה על ההתענינות...

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב.....

בדאגה שלכם להעלמותי כמה ימים....... במילים הרכות לאנימו ובידיעה שאנחנו כרגע לא עושים כלום עד שאנימו תרגיש יכולה להשתתף במפגש... מרגישה אותנו חבורה מלוכדת למרות שלא מכירים כולם את כולם.

odo13z

New member
בקר טוב עומר ../images/Emo140.gif איזו כלנית יפה !

מקווה שהכל בסדר. יום נהדר.

odo13z

New member
בקר טוב הסרגנית. אם את מתכננת

במקרה לסרוג כובע לחייל "במקרה" הבן שלי , מתוכנן לרדת לגוש עציון בדצמבר. שלחי לי במסר כתובת לאן לשלוח לך צמר , כמה ואיזה סוג. תודה מראש. בתמורה אבוא אלייך ביום שתבחרי ואכין לך ולמשפחתך ארוחת "גורמה". איך ?

shkedud

New member
אודול'ה - ממש לא בייה לסרוג כובע

לחייל. זה מה זה קל

ע ו מ ר 4

New member
שקד....אודו יודע לבשל....

כובע לבנו החייל יקנה בריקושט. ספרו מה איתכם.... התגעגעתי.

אנפה2

New member
שאלה למתמצאים בניצולי שואה.

אמי ניצולת שואה ומקבלת קיצבה חודשית, כיום היא בדיור מוגן, היא חולה ומדי פעם נזקקת למחלקה הסיעודית, כמו כן למטפלת מספר שעות מועט ביום. הכל ממומן על ידינו (מכספה), ביטוח לאומי דחה תביעה שלנו לעזרה, הם טענו שיש לה הכנסות גבוהות. שאלתי היא, האם מישהו יודע איך בכל זאת אפשר לקבל עזרה או מביטוח לאומי או מקרן ניצולי שואה ? כי רוב הכנסתה הולכת למימון בית האבות ?.

odo13z

New member
אנפה. לדעתי כדאי לך לפנות

לייעוץ משפטי מקצועי.(עורך דין המתמחה בתחום) זו השקעה שתחזיר את עצמה. בהצלחה.

למעלה