בוקר טוב לכולם/ן... שבת גשם,היה כייף להתכרבל בשמיכה. בוקר נעים וחמים לכולנו..
ט טאKילה New member 8/2/03 #1 בוקר טוב לכולם/ן...../images/Emo140.gif שבת גשם,היה כייף להתכרבל בשמיכה. בוקר נעים וחמים לכולנו..
ה הדרדסית הנשית New member 8/2/03 #2 בוקר טוב טאקושית../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif שתהיה לך שבת נפלאה יקרה עם הרבה אהבה בלב.. ולכולם סוף שבוע נהדר.. והמשך כתיבה פוריה כאן
בוקר טוב טאקושית../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif שתהיה לך שבת נפלאה יקרה עם הרבה אהבה בלב.. ולכולם סוף שבוע נהדר.. והמשך כתיבה פוריה כאן
א אהובה.א New member 8/2/03 #4 בוקר טוב טאקוש שבת גשומה ונפלאה לנו נקווה שהלילה השלג יגיע סוף סוף בבבבררררררר קררררררררררררר שבת שלום לכולם
בוקר טוב טאקוש שבת גשומה ונפלאה לנו נקווה שהלילה השלג יגיע סוף סוף בבבבררררררר קררררררררררררר שבת שלום לכולם
ט טאKילה New member 8/2/03 #5 צהרים טובים אהובה..../images/Emo140.gif שבת נפלאה לך יקירתי, אני מתארת לי שאצלכם קררררר מאוד.. המראה של השלג משגע,תביאי לנו לראות קצת ולקנא,,חחח
צהרים טובים אהובה..../images/Emo140.gif שבת נפלאה לך יקירתי, אני מתארת לי שאצלכם קררררר מאוד.. המראה של השלג משגע,תביאי לנו לראות קצת ולקנא,,חחח