בוקר טוב לכולם/ן שיהיה שבוע נפלא,ושקט.
ח חן (*_*) New member 9/2/03 #2 בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo185.gif קרררררררר יום נהדר להתחפר מתחת לשמיכה אבל, מי אמר שאפשר? שיהיה לנו אחלה יום ושבוע נהדר
בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo185.gif קרררררררר יום נהדר להתחפר מתחת לשמיכה אבל, מי אמר שאפשר? שיהיה לנו אחלה יום ושבוע נהדר
ט טאKילה New member 9/2/03 #3 חן(*_*)בוקר נהדר לך../images/Emo39.gif../images/Emo185.gif להתחפר במיטה,בכייף,,קרררררררררררררר מותר ? חחח טוב שניים יצאו לבית הספר,אחד במיטה קצת חולה. ואני אהיה לו היום אמא במשרה מלאה,תה תרופה ומרק עם עוף מכובס חחח בוקר טופ..
חן(*_*)בוקר נהדר לך../images/Emo39.gif../images/Emo185.gif להתחפר במיטה,בכייף,,קרררררררררררררר מותר ? חחח טוב שניים יצאו לבית הספר,אחד במיטה קצת חולה. ואני אהיה לו היום אמא במשרה מלאה,תה תרופה ומרק עם עוף מכובס חחח בוקר טופ..
ח חתולון* New member 9/2/03 #4 בוקר טוב טאקילה, בוקר טוב פורום מהיום, ברשותכם/ן, אצטרף מידי פעם אתחיל בסיפור ראשון, אעבור לסיפור השני נראה מה יילד יום, נמשיך ונכתוב יום נעים לכולם/ן
בוקר טוב טאקילה, בוקר טוב פורום מהיום, ברשותכם/ן, אצטרף מידי פעם אתחיל בסיפור ראשון, אעבור לסיפור השני נראה מה יילד יום, נמשיך ונכתוב יום נעים לכולם/ן
ט טאKילה New member 9/2/03 #5 ../images/Emo108.gifבוקר טוב חתולון...../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום:- שיחות אל תוך הלילה-והיום..
../images/Emo108.gifבוקר טוב חתולון...../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום:- שיחות אל תוך הלילה-והיום..
ח חתולון* New member 9/2/03 #10 סנדי 33 מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif כאן אני יכול לברכך בשקט בלי הפרעות, לתת לך לקט לקט ברכות, נשיקות ואהבה מזל טוב, בלי שום אכזבה סנדי, שתזכי רק לטוב בחייך ושיתגשמו לך, כל משאלותייך
סנדי 33 מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif כאן אני יכול לברכך בשקט בלי הפרעות, לתת לך לקט לקט ברכות, נשיקות ואהבה מזל טוב, בלי שום אכזבה סנדי, שתזכי רק לטוב בחייך ושיתגשמו לך, כל משאלותייך