ולמצב רוח טוב..
מה בנות לא אוהבות אצל בנים: 1. שאתה גומר מהר שעה שאתה רומז, מפתה, מתפנק, מתחרמן, מתלבט, מתלהט ובסוף - תזכיר לי בשביל מה זה היה..? לא יכול להיות שבשביל השתי הדקות האלה. נכון? 2. שאתה משאיר את הקרש למעלה אתה לא באמת חושב שזה המצב הטבעי של האסלה, נכון..?! 3. שאתה לא יודע להתלבש תפתח את העיניים, תעבור שוב ושוב (כמוני) על הפוסטר מדיה הענק של דודי בלסר. קנה מגזין אחד או שניים. רק תעשה לי טובה: רד מהמשבצות האלה. 4. שאתה אוכל אוכל מלא ולא משמין אפשר להלוות ממך את המטבוליזם? למה אתה יכול לבלוע שני דאבל וופר וציפס מוגדל בשקט, ואני צריכה לנענע את השייק - סלט הטיפשי הזה ולגלות למחרת שעליתי חצי ק"ג? 5. שאתה לא יודע לקנות מתנות אתה מכיר אותי מלא זמן. אתה יודע מה אני אוהבת, פחות או יותר. אז איך תמיד אתה מצליח לקנות לי מתנה שבאותה מידה היית יכול לקנות לאמא שלך? או אוסף מתנות קטנות , רק כדי להגיע לאיזה סכום שהצבת לעצמך 6. שאתה מעיר לי על הנהיגה שלי כן אני יודעת שיכולתי לעקוף אותו, אני יודעת שהאוטו מגיע גם ל- 120. אני יודעת שהייתי ..ככה מלדפוק לו את המראה אבל אם היית שותק כל הדרך, אז זה לא היה קורה. 7. שאתה שותק אנחנו הבנות אוהבות לדבר עם עצמנו, עם החברות, וגם עם חברים כשמציק לנו, קשה לנו לשמור בבטן, אבל עוד יותר קשה לנו לנהל שיחה אמיתית כשמהצד השני נשמעים המהומים ..הנהונים או מקסימום איזה "לא יודע" סתמי. 8. שאתה לא רומנטי תקנה לי ורד זה עדין רומנטי, זה עדין מקסים. זה עדין מראה על מחשבה . ושיהיה בעטיפה של פרגמנט בבקשה - תודה!