בוקר טוב לכולם/ן

אתי@

New member
בוקר טובבבבבבבב ../images/Emo42.gif

אתמול אחרי העבודה החלטתי לעשות טיול ברגל. הלכתי לי עד שינקין, ואם כבר הגעתי לשיינקין אז מה, אני לא אעשה סיבוב? אז עשיתי לי סיבוב בשינקין, נכנסתי לכל חנות אפשרית, הסתכלתי על בגדים, תיקים, קישוטים לבית, תכשיטים, ועוד כל מיני שטויות... הכל כל כך יפה ברחוב הזה וכל כל הרבה זמן לא הייתי שם...
קניתי לי איזה קישוט למטבח שאני מחפשת כבר המון זמן (והיה ממש כיף למצוא
תמיד מוצאים כשכבר מפסיקים לחפש
) והמשכתי לטייל, כי אם מצאתי את זה בטח יש פה עוד דברים מגניבים, לא?
טיילתי לי את כל שיינקין, עד אלנבי, ועוד המשכתי באלנבי עד שהחשיך. בקיצור הלכתי אתמול כל כך הרבה... אבל היה מה-זה כיף
כבר הרבה זמן לא היה לי זמן להסתובב ככה בתל אביב, ואפילו נהניתי להיות קצת לבד. מוזר, אה? שיהיה יום נפלא
אתי@

fila

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

ספרי לי מה קנית - אם לא אכפת לך כמובן....
אני גם בטוחה שחסר לי איזה משהו ממש מדהים במטבח אבל אני לא מצליחה לחשוב מה....
החודש יש לי שוב ימי חופש בשני ימי חמישי ואני ממש מקווה גם להגיע לת"א להסתובב קצת בחנויות שכ"כ אהבתי להסתובב בהן.... והכי נחמד לי כי התקשרו קודם להודיע לי שהשיעור בלימודים בוטל היום מה שאומר שאכנס הביתה לפני 22:30 .

אתי@

New member
מה שקניתי, זה קומקום אמייל בצבע

קרם-בז´ עם ציור של פרה.אמא שלי קנתה לעצמה לפני כשנה 3 כלים כאלה, וכשעברנו דירה היא קנתה לנו את 2 הכלים האחרונים שהיו בחנות (שנסגרה בדיוק שבוע אח"כ). שמתי את הכלים האלה מעל ארונות המטבח, ומאז אני מנסה ליצור לי אוסף שלם מהסידרה הזו (כי אלו כלים ממש ממש יפים!). הבעיה היא שאני לא מוצאת את זה בשום מקום, אז אני מנסה לשכנע את אמא שלי שתתרום לי את שלה
("יש לך הרבה דברים יפים לשים מעל הארונות ולי כבר יש אוסף פרות, אז למה לא להשלים אותו?").

אתי@

New member
דרך אגב, מצאתי את הקומקום בחנות

של רהיטי ילדים, והיו להם רק שני כלים כאלה, אחד מהם כבר יש לי. אני יודעת שיש עוד בסידרה כי לאמא שלי יש... אז אם במקרה תמצאי את זה, ספרי איפה, אני מוכנה לנסוע רחוק לטובת האוסף החשוב הזה

fila

New member
מבטיחה לעדכן../images/Emo80.gif

אותך בכל פרה שאפגוש.... יש באזור מגוריי כל מיני קיבוצים עם חנויות ממש יפות ותמיד יש להם שם דברים מדהימים למטבח עם פרות כבשים וכיו"ב אני אבדוק בשבילך בפעם הבאה שאהיה שם

fila

New member
נשמע ממש יפה../images/Emo127.gif

פעם היו מלא כלי אמייל וגם לאמא שלי היו שני קומקומים מאמייל ועכשיו אני לא מוצאת אותם , לפי מה שאני זוכרת הם היו ממש יפים!

למעלה