בוקר טוב לכולם/ן

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם/ן../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif

יום נעים ושקט..

חתולון*

New member
בוקר טוב טאקי, בוקר טוב לכולם/ן

עוד כמה דקות אספר לכם חווית בוקר "פספוסים" בוקר טוב ישראל

חן (*_*)

New member
בוקר אור ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

איזה יום יפה היום נכון? אז, זהו, שאתמול, זימנתי את השמש לשיחה לצורך בירור לסיבת עריקתה דנו בסוגייה עד שעות הלילה המאוחרות עד......... ............ .......... ............. ........... ............... ............. .............. ................ .................. ................. ................ ................ שה-
נכנעה והבוקר זרחה
איך אני בשבילכם?

חתולון*

New member
תודה חן, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

חשבתי......... ................. עד ש........... ש....................... שנרדמת..............

חן (*_*)

New member
דווקא אני......... ../images/Emo6.gif

לא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... ולא ישנתי.......... וכל הערב השתעממתי.......... אבל אפ'חד לא בא (גם לא המשיח)
עד............ שנרדמתי ........

danistar

New member
בוקר טובבבבבבבב ../images/Emo24.gif

לא יודע אם שמתם לב אבל בתחרות הסיפורים "הגדולה" הגעתי איפה שהוא באמצע .. לא זוכר כרגע מי ניצח ....... העיקר שיהיה לנו יום טוב !!

חן (*_*)

New member
../images/Emo10.gif

אבל. לפחות השגת "מקום טוב באמצע"
אני מאחלת לך בהצלחה בפעם הבאה ומזל טוב לכל הזוכים.

Mוניk

New member
בוקר טופפפפ טאקושית../images/Emo20.gif

יו מה כזה מוקדם קמת חחח אני בשעה הזו עושה תהיפוך הראשון וחורפת עוד שעתיים מינימום צ'או המשך יום נעים לכולם
מוניק

טאKילה

New member
צהרים טובים מוניק..../images/Emo24.gif

חומד מתעוררת בוקר בוקר מוקדם,לשלוח את החברה הטובים לבית הספר,,בכייף היתי ממשיכה להתכרבל בשמיכה,אבל תעוררתי אלוצי החיים..
יום נפלא..

Crossface

New member
וואלה, כבר צהריים ../images/Emo13.gif

מי שם לב בכלל? לא משנה, אז מה שלומך? לא יודע מה יש לי, תקראו לזה פרץ נוסטלגיה, שמתי את כל השירים של הלהקה הכי האובה עליי ב-MP3 (זה יוצא משהו בסביבות 14 שעות) ומאתמול אני מקשיב רק לזה בדיוק עכשיו זה חידוש לשיר של סטיווי וונדר (אני אשים עוד מעט לינק למקור)

טאKילה

New member
מתאים קרוסי ,נהדר..../images/Emo3.gif

אני מחכה ללינק/ים יו אני סחטנית חחח

למעלה