בוקר טוב לכולם ,נר שלישי של חנוכה מה היום בתכנון? ומה מבשלים עם הילדים?
ק ק ר נ ו ש י New member 6/12/07 #1 בוקר טוב לכולם ,נר שלישי של חנוכה מה היום בתכנון? ומה מבשלים עם הילדים?
א אודליה29 האחת New member 6/12/07 #2 בוקר אור ברכות למנהלת החדשה קרנושי אוהבת אותך המונים עלי והצליחי ותמיד תתדעי שאני שם ופה בשבילך חחחחחחחחחחח חג שמח ובקשר לצהרים היום נעשה פתיתים +טבעות עוף כמובן ירקות חתוכים כי הבננות שלי חולות על ירקות והכי הכי כייף בעללולי היום בבית בחופש
בוקר אור ברכות למנהלת החדשה קרנושי אוהבת אותך המונים עלי והצליחי ותמיד תתדעי שאני שם ופה בשבילך חחחחחחחחחחח חג שמח ובקשר לצהרים היום נעשה פתיתים +טבעות עוף כמובן ירקות חתוכים כי הבננות שלי חולות על ירקות והכי הכי כייף בעללולי היום בבית בחופש
ק ק ר נ ו ש י New member 6/12/07 #4 אודי תודה מאמי אוהבת אותך גם צלמי לנו מהאוכל שאת מכינה היום וגם את הבנות הנפלאות שעוזרות לך נשמח לראות תמונות
אודי תודה מאמי אוהבת אותך גם צלמי לנו מהאוכל שאת מכינה היום וגם את הבנות הנפלאות שעוזרות לך נשמח לראות תמונות
ט טינטין האחת New member 6/12/07 #3 ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gifבוקר טוב../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif