בוקר טוב לכולם....קמתי מאוחר

יוכי68

New member
בוקר טוב לכולם....קמתי מאוחר../images/Emo199.gif

הברקים , הרעמים והגשם החזק העירו אותי ואפילו נ ב ה ל ת י מרעם רציני ביותר בדיוק בזמן שאני מניקה וגם הקטנה נבהלה, אח"כ יצאתי החוצה כמו ילדה קטנה מלהבת מהשם הראשון...איזה כיף........אבל אליה וקוץ בה....עדיין שום דבר לא מוכןןןןןןן.......יום טוב לכולכם.

איזה כייף לך:) בוקר עם הפשושית!- יש לי שאלה

יוכי, מצאתי את המתכון של העוגה הכושית של פירגה- האם את חושבת שזה יספיק ל-2 תבניות אינגלישה קייק חד פעמיות? שוקלת להכין אותה עכשיו.. העוגה: בחושה ופרווה. שמים בקערה: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים לערבב ה י ט ב - הבלילה יוצאת דלילה ואין להוסיף קמח. לצקת לתבנית משומנת - לאפות בחום 175 כ-40 דקות. ציפוי: מיכל שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר בקוביות לבשל את השמנת עד לסף רתיחה ולכבות להבה. להוסיף אליה את קוביות השוקולד ולבחוש היטב יוצקים חם על עוגה חמה אחרי הצינון להכין קרם: מיכל שמנת מתוקה 4\3 כוס חלב שקית אינסטנט פודינג איזה שרוצים (יש מבחר גדול) 2 כפות סוכר להקציף לקרם ולמרוח. תהנו. מה את חושבת?

יוכי68

New member
מניסיון המתכונים של פירגה מעולים...בוודאי

יספיק לשתי תבניות אינגליש או לתבנית בינונית מרובעת חד פעמית.......קשטי יפה ויש לך אחלה עוגה.

יפית מן

New member
בוקר טוב שבת שלום איפה ירד גשם?אצלינו...

לא דובים ולא יער לא ראיתי לא שמעתי לא גשם ולא ברקים באיזה איזור אתן גרות אני בשפלה ואתמול היה ממש שרב. רציתי את המרשם של עוגת מייפל סליחה על הבורות אבל מה זה מייפל?וכן את המרשם של עוגת עוקץ-הדבורה שמעתי את השם הזה ואני רוצה להכניס למאגר שלי,עשיתי עכשיו שוב את שניצל התירס ויצא 1000000$ נתתי את זה ליום הולדת של הנכד וקיבלתי טלפון מההורים ומבקשים מרשם הילדים סיפרו בבית הילד שהיה לו יום הולדת מלאו לו 8 שנים עד-180 שנה,אמן תודה על הכל שלכם שלי

יוכי68

New member
יפית, אני גרה בטבריה.......לא להאמין איזה גשם

יצאתי למרפסת בשעה 3:00 בבוקר ברקים, רעמים מים בכמויות על הכביש- לא להאמין והבוקר - אין כל סימן לגשם..שמש וחם. יפית, איזה כיף שהשניצלים הצליחו לך וקצרו כזאת הצלחה.......תהנו. לגבי עוגת מייפל הסתכלי בשרשור למלה שמתי את המתכון.....מומלץ...קלי קלוטו וטעים.......ולשאלתך מה זה מייפל: יש בקבוק לחיץ שקונים בסופר ועליו כתוב סירופ מייפל בדומה לו יש סירופ שוקולד, אם אין לך את יכולה להשתמש בסילאן (דבש תמרים) מעולה ובריא יותר.

יפית מן

New member
יוכי-לה שתהיי בריאה אני לא מבינה איפה

את מתכוונת שכתוב למעלה חיפשתי ולא מצאתי הסבירי יותר ברור כנראה שיש לי הצתה מאוחרת אני רוצה עוד היום לכבוד בעל השמחה שמלאו לו 8 שנים לעשות לו הפתעה הוא מאוד אוהב עוגות והוא יכול לאכול כי הוא מאוד רזה אני מקוה להספיק..למה אני לא מוצאת?

יוכי68

New member
יפית, הנה המתכון......

מתכון לעוגת מייפלו יוכי68 ו 10:19 | 13/07/07 עוגת מייפל (המקור –הביאה איילת) מרכיבים: 3 ביצים 3 סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן סירופ מייפל ציפוי: קינמון פקאו קצוץ אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, לשפוך את התערובת לתבניות משומנות. לפזר קינמון ואגוזי פקאן קצוצים. בתנור חום בינוני 30 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא נקי. בעודה רותחת לשפוך בנדיבות סירופ מייפל. אני יוכי משתמשת גם בסילאן במקום מייפל. חשוב לא לבחוש יותר מידי ולא לאפות יותר מידי..טעיםם. אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש/תבנית מרובעת בינונית חד פעמית – חותכת לחיתוכיות יפות, ניתן להקפיא.

שיפור העוגה

בס"ד בוקר טוב, מנסיוני עם עוגה זו - טוב להחליף כחצי כוס קקאו בכחצי כוס שוקולית. בברכת שבת שלום אורה

רותי410

New member
עוגה מעולה

הקלות של העוגה כבשה אותי, כמובן, והחלטתי לנסות. הייתי בטוחה שהיא הולכת להיות כישלון, כי המתכון נשמע קצת פנטסטי. והעוגה יצאה נ ה ד ר. לקחו ממני מתכון, ובת דודה שלי, שהיא אופה בעלת ניסיון, אמרה לי שזאת עוגת הכושי הכי טעימה שהיא אכלה. וסליחה על התגובה המאוחרת, אבל אם כבר עשית את העוגה, תראי שאני צודקת. דרך אגב, אני עשיתי אותה בסיר פלא, ויצא נהדר. נדמה לי שהיא תתאים לשתי אינגליש קייק. בפעם השנייה שעשיתי אותה, שיניתי קצת. החלפתי את אחת מכוסות המים בכוס מיץ תפוזים והוספתי נטיפי שוקולד. אף פעם לא עשיתי אותה עם הקרם.

רותי מישהי פה אמרה שאין לך שיג ושיח עם

בישול או אפיה? אז זה בדיוק הקטע יקירתי. בעיקרון להכין מתכון טוב בדיוק לפי ההוראות זה סבבה. לאלתר ולהצליח זה כבר גישה. יש לך את זה גברת נכבדה!!!

רותי410

New member
תודה

חמודה, תודה רבה על המחמאה, אבל להחליף מים במיץ לא נקרא בעיני לאלתר. וזה לא שאין לי בכלל שיג ושיח עם המטבח, רק שהוא ואני נפגשים לעתים רחוקות, יחסית אליכן, כמובן, ובאינוונטר שלי יש מעט מאוד פריטים, אבל באמת שהפורום הזה נהדר וכבר עשיתי ממנו כמה דברים, ואם עשיתי כברת דרך די ארוכה בשבילי בזמן האחרון, בין היתר זה בגלל הפורום. אני רוצה לנסות את עוגת החלבה שלך, בלי נדר בקרוב. שבת שלום לכולם

תדעי שאני אוהבת את המטבח מאד

וזה באמת אחת מהתרפיות שלי אבל עדיין גמני לומדת ולא מפסיקה ללמוד וגם אני נחשפתי פה להמון רעיונות. ואם את פה וזה מדבר אליך ואת מנסה דברים אז את בתחילתה של דרך חסרת גבולות. אני מכירה כמה נשים שלא מבינות מה יש לעשות בפורום כזה . מספיק להן להכין עוף עם תפו"א ואין להן ענין לגוון. זה ממש לא התחום שלהן. את פה? זה מענין אותך? מבטיחה לך שתוך חודש את תהיי בהלם מכמות המתכונים החדשים שניסית והצלחת. וזו כבר התמחות.

שחמטית

New member
בוקר אור יוכי- השניצל שלך בדף השער

איזה כיף לנו שמתכונים מכאן מתפרסמים, פרסומת ממש טובה בשבילנו. אצלנו לא יורד ולא ירד אתמול גשם רק שלשום ירד מאוד חזק וקצת זמן, הילדים ירדו עם מטריות וכייפו. שבת שלום:)

יפית מן

New member
יוכי-לה אלפי ברכות על זה שנרשם בפורם האוכל

עכשיו ראיתי אחרי ששחמטית כתבה בפורם האוכל הבאת כבוד לפורם הצעיר והמצעיד מכולם כי מי ששומר, על כשרות תמיד יראה ברכה בעמלו ואת עלית על כולנה אשת חייל עלי והצליחי והכניסי חיות לפורם המקסים שלנו שאת היית בין המקימים,בכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.!

בוקר טוב ... למה רק פה אין גשם ? ../images/Emo7.gif

אצלנו מעוננן אבל בלי גשם .. אין על גשם

יוכי- ברכות על חזה העוף המתפרסם!:)

העוגות יצאו ונראות מעולה- ועכשיו מכניסה ומוציאה נגלות של חלות ולחמניות לשבת...לא יכלתי להתאפק :)

למעלה