בוקר טוב לכולם,קצת מוזר שאני לא יודעת איך יהיה

emmy 5

New member
בוקר טוב לכולם,קצת מוזר שאני לא יודעת איך יהיה

היום אני ראשונה,לא יודעת מה יצא ...אבל הכל נחמד כמו המחשב החדש שלי עם ווינדווס 10...
חזרתי מטבריה , המחשב ללא חיים, המזגן החדש שלי (חודש וחצי)
לא מקרר,צלצלתי לכל המשפחה ..כולם אמרו אותו הדבר..תחבי ,תדליקי ..כלום
הבני שלח את הנכד שלי לקנות מחשב חדש ... אז יש לי LENORE
כולם עזרו לי ,כייף לי אבל אני בגהנום עם החום.
נסעתי לבת..וחזרתי יום ראשון לגהנום שלי .
אלקטרה שלח לי ביום שני את העזרה...ואני בחזרה לגן עדן.
יום נעים וקריר לכולם,חיבוק ממני !

מינהר

New member
לא הצלחתי לצרף תמונה. סרקתי את המאמר

בידיעות בעניין וינדוס 10, מוסף ממון. ניסיתי לצרף כאן ולא הלך. מישהו יכול להסביר לי איך מצרפים כעת קובץ?
בעבר לא היו בעיות.

יוליקה

Member
מנהל
גם אצלנו אותו דבר

בעלי חזר הביתה אחרי 10 ימים באילת..גם אצלו לא עובד המזגן... אני חוזרת רק עוד 10 ימים מאילת מקווה שהמחשב שלי יהיה תקין...

אף פעם, אבל אף פעם לא מכניסים תוכנה חדשה, אף פעם !!!

כמי שהקים וניהל בעבר את מערכת המיחשוב של מוקד-100 והמבצעים במשטרה, היו לי מליון הצעות לתוכנות או לשידרוג, מעולם לא הסכמתי, גם אם זה גרר ריב עם הפיקוד שקיבלו דיווח של אותן חברות בדלת אחורית שאני מסרב לקבל חידושים.
רצו להכריח אותי, ואמרתי שיעשו מה שהם רוצים כי יום לפני כן אני עוזב את התפקיד הזה ונשאר רק בתפקידי המקורי כע.קמב"צ מחוזי.

כאשר מוציאים תוכנה או שידרוג, לחסוך לעצמם עבודה וכסף , מוציאים גירסה שנקראת "ביתא", שהיא גירסה נסיונית, ואז מחכים לצעקות של המשתמשים, וכך , בלי להוציא עוד כסף, יודעים מה הם ה-"באגים" ולתקן. כל זאת על חשבון העצבים של המשתמשים.

אני מעולם לא לקחתי תוכנה או שידרוג חדשים גם אם הציעו לי אותם חינם, אלא רק אחרי שנה כאשר כל התקלות תוקנו.
יש לכם דוגמא חיה של החלפת התוכנה בתפוז עם מליון בעיות שחלקן לא נפתר עד היום, והמשתמשים הם שפן הנסיונות של תפוז.

הופיע לי במחשב אייקון של עידכון חלונות ל-10, שיחכו לי עוד שנה, אולי.

הנה, היה אפשר לצרף תמונה, כעת זה לא עובד......

למעלה