בוקר טוב לכולם + שאלה לנשים

בוקר טוב לכולם + שאלה לנשים ../images/Emo8.gif

אני חולת טרפצת המון המון שנים וכרגע בהריון (חודש 4 - שבוע 16). מדאיגה אותי שאלה קטנה (משהו ששמעתי במעורפל מהבנות במצבי. בגלל הלחץ והמתח הצפוי בלידה, ניתנת המלצה ע"י נירולוג המטפל לינוח קיסרי (זה לא שאני מתנגדת לזה). מה דעתכן? תודה תודה

חשבתי שכאן לא "מסננים" שאלות ....

לא עונים לקלות ביותר ו"מדלגים" על ה'קשות'. תודה על הענות רבה.

m י כ ל

New member
למרות הפניה הבלתי-נעימה, אני אסביר:

מאחר וזה פורום מומחה, שמנוהל ע"י ד"ר קרני, והשאלות מופנות אליו, ישנה ציפיה שהוא, כמומחה יענה עליהן באופן בלעדי. לאחר תלונות מצד משתתפים מסוימים על כך שחלק מהתשובות נענו על ידי משתתפים אחרים, שניסו לעזור לאחרים על סמך ניסיונם (וכמובן שלא על מנת להחליף את דעת המומחה, אלא עד שהוא מתפנה לענות), התשובות הבלתי פורמליות בפורום הזה פסקו. מעתה, יענה כאן רק ד"ר קרני, בדיוק כפי שדרשו המתנגדים לשיח פתוח יותר, שמשתתפים בו גם כאלה שיש להם מה לתרום ורוצים לנסות לסייע. מאחר והפנית את שאלתך לנשים, ולא אל הרופא, לא קיבלת כאן תשובה לשאלותיך. אם יורשה לי, יש לי עבורך שתי עצות: א. לו היית מעיינת קצת בפורום ובשאלות קודמות היית מגלה שרק לפני מספר ימים נשאל ד"ר קרני שאלה דומה, על ידי מישהי אחרת, והוא ענה. על מנת לחסוך לך את המאמץ שבקריאת כמה שאלות אחורנית, אני מצרפת לך כאן קישור לשאלות ולתשובות של ד"ר קרני. ב. בפורום טרשת נפוצה - תמיכה, ישנן משתתפות רבות, חלקן ילדו ואולי יהיה להן מה לתרום לך מניסיונן. את מוזמנת לשאול שם. אף אחד לא מסנן כאן שאלות. האחראי היחידי כאן לפורום הוא ד"ר קרני, והוא עונה לשאלות שמופנות אליו כשהוא יכול, וכולנו אסירי תודה לו על תרומתו האדירה.

היות ואני גבר(אחלה גבר...)...

גם לי אין תשובה לשאלתך. בפורום הזה ישנו ד"ר מכובד,שנותן בהתנדבות מזמנו ועונה לשאלות החולים. היות ופנית "לנשים שביננו"...לאיזו תגובה את מצפה? אם יש לך שאלה לד"ר קרני,אני בטוח שהוא ישיב לך. הצעה ידידותית לך: כל שאלה שיש לך,תפני אליו לד"ר קרני! ובריאות לך!

דשא1

New member
ניתוח

ממש לא, דביר כבר בן 22 ושחר כבר בת 20 הלחץ צפוי אחרי הלידה. עם ארגון תומך וההרבה עזרה אפשר להסתדר. אני ילדתי אחרי האבחון. פרטים נוספים אפשר לטלפן 08 8588845 אחרי 14.00. דורית

אני מתנצלת על תגובה באמת מגעילה שלי

פשוט כבר שבועיים כל מה שאני עושה זה לבכות בגלל פחדים למיניהם: ניתוח קיסרי, לידה רגילה, הבטן לא גדלה, אין לי שום תופעות הריון, אני לא מרגישה בהריון בכלל!!!! אני כל הזמן עסוקה בלנסות להרגיש משהו... ואין!!! אני שוב מתנצלת מכל הלב... סליחה. הפחדים גוברים עלי

לצער וסיפוק!

הפחדים והחששות שלך מובנים בהחלט.ציינת שהבטן לא גדלה,אינני רופא,גם לא רופא נשים,אך לא בהכרח בטן שאינה גודלת מעידה על בעיה בהריון.אך עצם החשש שלך מצדיק לדעתי בדיקה אצל רופא נשים,שלבטח יידע מה לבדוק בקשר לתקינות ההריון.לשבת ולבכות כל הזמן בגלל פחדים,לצערי לא יועילו לך. לכן,רצוי שתדברי/תבדקי אצל הנוירולוג של ובמקביל אצל רופא הנשים שלך. עם הרופאים המקצועיים עליהם כתבתי לעיל,תוכלי לקבל את ההחלטות הטובות ביותר עבורך. המשך הריון תקין ובריאות לך!

m י כ ל

New member
מזדהה עם החרדות שלך מכל הלב

אבל באמת, לא יכולה ממש לעזור לך, חוץ מלומר כמה מילים טובות של תקווה ואופטימיות ועידוד. אין לי מושג, לא ילדתי מעולם, ואני לא רופא. אני בהחלט חושבת שאת צריכה לשתף בחרדות שלך לגבי ההריון בעיקר את רופא הנשים, אני מניחה שהוא יכול להפיג קצת את החששות שלך לגבי ההריון ולנטוע בך קצת יותר בטחון. מקווה מאוד ואחלת שהכל יבוא על מקומו בשלום, שההריון יהיה תקין וקל, ועוד כמה חודשים יהיה לך תינוק מושלם ובריא, אני מקווה שבלידה רגילה, ללא התקף וללא טראומות. אמן... שולחת לך חיזוק בצורת
.

למעלה