בוקר טוב לכולם. שאלה של בוקר.
כן אני קם עכשיו. בדרך לפיזיוטרפיה שלי בבית חולים כרמל אני עובר ליד מכולת פוקסי. שם באורח קבע אנשים פשוט חונים להם על נתיב התנועה. לא עוזר שיש שם גם ככה פקק קבוע, אלא שהם אפילו מכפילים אותו ומתנהגים כאילו הכל בסדר. באופן כללי פקקים לא מפריעים לי ולא עוצרים אותי (אופנוע), אבל אני גם לא ממש שמח לפגוש דלת בצורה אינטימית (צריכים להכיר קצת קודם לא?). כרגע אני עם מכונית (פחית) וזה כן מפריע. שיחות למשטרה מעלות כי הם "עסוקים" והם לא ממש יכולים לטפל בזה. יום אחד הגיעה ניידת לאיזור. למרבה תדהמתי
ראיתי אותם חונים באותו המקום כמו שאר המכוניות ואז נותנים להם דו"ח. אווילי כפי שזה, אני שמח לפחות שאנשים מקבלים דו"ח מדי פעם על חניה כזאת, אבל למה לחנות ככה? אני מבין את מצוקת החניה באיזור, אבל מצוקת חניה קיימת בעוד הרבה מקומות. לצערי הדבר הזה כבר הופך לשיגרה. נתיב ימין בנסיעה ממרכז חורב לכיוון מרכז הכרמל פשוט לא קיים יותר! אולי הוא קיים תאורטית אבל ממש לא קיים מבחינה מעשית. מכוניות חונות כל הכביש ליד קפה גרג החדש/תות, מכוניות חונות על הכביש ליד קפה 29. הדבר כבר נעשה כמקובל בעיר הזאת, ואני לא ממש שמח לראות אותו נדחף אלי מהצד כי לפתע נגמר לו הכביש
. פה עולה השאלה, מה עושים. למי פונים? ואולי יותר חשוב, האם למישהו חוץ ממני אכפת לו מכך?
כן אני קם עכשיו. בדרך לפיזיוטרפיה שלי בבית חולים כרמל אני עובר ליד מכולת פוקסי. שם באורח קבע אנשים פשוט חונים להם על נתיב התנועה. לא עוזר שיש שם גם ככה פקק קבוע, אלא שהם אפילו מכפילים אותו ומתנהגים כאילו הכל בסדר. באופן כללי פקקים לא מפריעים לי ולא עוצרים אותי (אופנוע), אבל אני גם לא ממש שמח לפגוש דלת בצורה אינטימית (צריכים להכיר קצת קודם לא?). כרגע אני עם מכונית (פחית) וזה כן מפריע. שיחות למשטרה מעלות כי הם "עסוקים" והם לא ממש יכולים לטפל בזה. יום אחד הגיעה ניידת לאיזור. למרבה תדהמתי