בוקר טוב לכולם. שאלה של בוקר.

tygger

New member
בוקר טוב לכולם. שאלה של בוקר.

כן אני קם עכשיו. בדרך לפיזיוטרפיה שלי בבית חולים כרמל אני עובר ליד מכולת פוקסי. שם באורח קבע אנשים פשוט חונים להם על נתיב התנועה. לא עוזר שיש שם גם ככה פקק קבוע, אלא שהם אפילו מכפילים אותו ומתנהגים כאילו הכל בסדר. באופן כללי פקקים לא מפריעים לי ולא עוצרים אותי (אופנוע), אבל אני גם לא ממש שמח לפגוש דלת בצורה אינטימית (צריכים להכיר קצת קודם לא?). כרגע אני עם מכונית (פחית) וזה כן מפריע. שיחות למשטרה מעלות כי הם "עסוקים" והם לא ממש יכולים לטפל בזה. יום אחד הגיעה ניידת לאיזור. למרבה תדהמתי
ראיתי אותם חונים באותו המקום כמו שאר המכוניות ואז נותנים להם דו"ח. אווילי כפי שזה, אני שמח לפחות שאנשים מקבלים דו"ח מדי פעם על חניה כזאת, אבל למה לחנות ככה? אני מבין את מצוקת החניה באיזור, אבל מצוקת חניה קיימת בעוד הרבה מקומות. לצערי הדבר הזה כבר הופך לשיגרה. נתיב ימין בנסיעה ממרכז חורב לכיוון מרכז הכרמל פשוט לא קיים יותר! אולי הוא קיים תאורטית אבל ממש לא קיים מבחינה מעשית. מכוניות חונות כל הכביש ליד קפה גרג החדש/תות, מכוניות חונות על הכביש ליד קפה 29. הדבר כבר נעשה כמקובל בעיר הזאת, ואני לא ממש שמח לראות אותו נדחף אלי מהצד כי לפתע נגמר לו הכביש
. פה עולה השאלה, מה עושים. למי פונים? ואולי יותר חשוב, האם למישהו חוץ ממני אכפת לו מכך?

tankgril

New member
ולשאלתך .....

אני מודה ותוודה שכל פעם שאני רואה מישהו חוטף דו"ח נהיה לי טוב על
ולצערי אני לא חושבת שיש משהו לעשות.

oshy5

New member
השאלה היא../images/Emo12.gif

מה יש לעשות? איך תתטפל בזה ? המשטרה היום עסוקה בכל כך הרבה דברים אחרים כמו חפצים חשודים מחסומים והתראות ואין להם את הזמן להסתובב ולתת דוחות דרך אגב הדוחות ניתנים ע"י פקחי העיריה שלרוב לא עובדים בלילה אם אתה רוצה לעשות משהו תפנה לראש העיר ותדבר איתו על זה יש לו תוכנית ברדיו כל יום שישי באחת ותגיד לו את זה אל תפנה לאיתי גלבוע ולכולם תפנה אליו ישר תראה מה הוא יגיד לך באותה תוכנית יושב לידו איתי גלבוע ולכן הוא מחוייב לתת פתרונות ולטפל בזה הכי מהר שאפשר זאת העצה שלי מקווה שעזרתי....

tygger

New member
שני דברים.

אני מבין שהמשטרה עסוקה מאוד בחפצים חשודים, אבל לצערנו אנחנו מבצעים על כך הרבה תאונות דרכים פה במדינה, שלצערי אני לא חושב שחפצים חשודים כבר מהווים איום כל כך גדול. זה שעברנו לסדר היום עם התאונות זה לא אומר שהם עדיין לא הורגות! אנשים כל יום כמעט נהרגים אנשים בתאונות, לרוב בגלל סיבות מפגרות. למה? כי כולם אומרים שאין מה לעשות. אני לא מסכים! יש מה לעשות והרבה! אבל זה שאנשים בוכים ואומרים שאין מה לעשות, זה פשוט נעשה יותר גרוע. את חושבת שאדם אחד שידבר עם מצנע יזיז לו משהו? מי זאת איתי גלבוע? אני לא מכיר אותה ומעולם לא שמעתי עליה. תוכנית ברדיו? זאת בדיחה או משהו? לא שאני מזלזל בדעתך חס וחלילה. אני פשוט כבר לא ממש מאמין בראש העיר ובדרכים המקובלות ובפתרונות שלהם. למה? ניסיתי, ראיתי וחשבתי על התוצאות. דוגמא פשוטה: כביש פרויד, לאחר הסיבוב בכניסה לרמת אשכול (אמצע פרויד) ישנו סיבוב עם קשת ארוכה מאוד. רק מה, הכביש שם נמצא עם שיפוע משתנה. כל חורף בעת גשם אני עובר שם עם האופנוע ותמיד מוצא רכב שהסתחרר ועף שם הצידה. לא שזה לא משעשע אותי ברכיבת חורף לפתע לקלוט זוג פנסי מאזדה מביטות בי באמצע פרויד. רק שאני חושב שאותו נהג כבר יחשוב פעמיים לפני שהוא יטוס שם עוד פעם ככה. אבל למה לא לשים שלט גדול וקריא? הרי גם בקייץ תמיד יש שם סימני צמיגים של הגאון האחרון שעף שם. סיבוב מסוכן? בהחלט. יעשו משהו? לא ממש. את יודעת מה. הולך. יום שישי אמרנו? מי רוצה לעזור לי? צריך טלפון אם יש למישהו (אני גם יכול לחפש אבל זה כבר לחשוב ולחשוב עושה לי כאב ראש). מישהו רוצה לעזור בשיחות?

oshy5

New member
תראה

קודם כל איתי גלבוע זה נציב פניות הציבור והוא אחראי לכל הבעיות והתלונות שיש בעיר המחלקה שלו בעירייה די קטנה ולכן לכל תלונה לוקח שנים אבל אם אתה מתקשר אליו לרדיו חיפה (8123456) ביום שישי באחת בצהריים יעלו ואתך לשידור ואז לא תהיה לו ברירה אלא לטפל בזה אני מכירה את המערכת מקרוב מאוד לצערי ולכן אני אנסה לעזור לך בדרכים אחרות אבל תנסה בדרך הזאת גם אתה מקווה שעזרתי )

tygger

New member
קודם כל תודה רבה.

אני ארים אליהם טלפון יום שישי הזה אני מקווה. בקשר לדברים אחרים אפשר במסר אלי.

oshy5

New member
בבקשה

אם אתה צריך עוד עזרה בקשר למשהו אין בעיה בכיף...

tygger

New member
המפגש הוא היום.

אז אני עוד לא יודע. מקווה שיהיה מעניין. ותודה.

tankgril

New member
אופסססס..... התלבלבתי../images/Emo9.gif

אני מקווה שתהנה
. ועל מה תודה?

למעלה