בוקר טוב לכולם! שאלת היום בפנים:

טל של 4

New member
בוקר טוב לכולם! שאלת היום בפנים:../images/Emo38.gif

בירכנו אתמול והיום המון מצטרפים חדשים
אבל אני קצת הלכתי לאיבוד אז כדי ליישר קו נא לענות על השאלה הבאה בקצרה (ובלי שרשורים מיותרים) כדי שנוכל לחזור אחורנית לרפרנס: שמי, שמות הילדים, גיל הילדים ואזור מגורים (צפון דרום מרכז....)

טל של 4

New member
פרטים עלי בפנים....

טל אמא ליואב (בן 7.5) נועם (בת 4.5 ) רוני ועומר (בנות 8 חודשים) כולנו גרים בצפון.

keren1

New member
בוקר טוב : מתפקדת שניה

קרן אמא של דניאל (בת 3.5) ושני ומתן (בני שנה וחצי). גרה במרכז.

keren60

New member
פרטים בפנים

שמי קרן אמא של עמית שבקרוב יהיה בן 6 ושל נועם ועינת שהן בנות שנה. אנחנו גרים בתל אביב.

נירית1

New member
ואנחנו

אני אמא לניצן בן שנתיים+10 ולתאומות בנות שלושה וחי שבועות קרן ואופיר ונדמה לי שאני מוסיפה את הקרן הרביעית לפורום - אבל הכי צעירה

zimes

New member
בדיוק בשביל זה יש כרטיסים אשיים

עכשיו - כל אחת לוחצת על השם שלה, נכנסת לכרטיס, וכותבת שם כל מה שהיא רוצה שידעו עליה.

zimes

New member
טוב, אבל בטח שאני אכתוב גם פה

אמא לדולב והדס, בני שנה, גרים בצפון.

אמא המי

New member
אז ככה

עדנה אמא של הדס בת 4 ושלושה חודשיים ושל מיכל ויונתן בני שנתיים ותשעה חודשים. גרים בשפלה.

madas

New member
גם אני כאן (טוב רק לפעמים...)

אמא למיה ודנה בנות שבעה חודשים גרה במרכז.

רז2

New member
גם אנחנו, גם אנחנו...

אני אמא שיר ורון, בני שנה וארבעה חודשים. במקור מחיפה ועכשיו נמצאים בארה"ב לכמה שנים.

פרטים עלי

אז ככה אני אב לתאומות בנות 11 [אמנם רק בחודש הבא אבל לא נתווכח] ולילד שובב בן 5 כמעט

שמות הילדים .....

לתאומות קוראים אור ו תום [יצא כמו אורים ותומים ובלי כוונה] ולילדון קןראים אביב והמחשב שלי חזר|סהדגש|

דפנה 4

New member
גם אנחנו שמחים להתפקד

ובכן , אני אם לשירה בת 6 יונתן בן שלוש וחצי ויאיר ויואב בני שלושה שבועות . שמחה להצטרף שוב לפורום ... וכולנו גרים באזור השרון

יוטל

New member
גם אנחנו מתפקדים....

אמא של יובל וטל בנות 4+ ארבעה חודשים ואנחנו עכשיו גרים בארה"ב.

nonana

New member
הנה התפקדתי

אני אמא לשלושה ילדים נעה בת החמש וחצי נדב ונעמה בני שנתיים וחצי אנחנו גרים בישוב בצפון

דבורי

New member
מתפקדת

דבורי אמא של אביחי (בן שלש ורבע) ותאומים בדרך - מירושלים

למעלה