בוקר טוב לכולם ...שבוע טוב!!!!

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ...שבוע טוב!!!!

מה קורה היום ? אחרי הנצחון של מכבי תל אביב ,אתם ישנים מצויין... טוב... בוקר טוב ..קצת קריר אבל מצויין .. לנו לא משעמם כאן בארץ, יש לנו היום ...יום מאוד חשוב .. בהצלחה ..לכל אחד לפי מה שכל אחד רוצה .. אני לא יודעת בדיוק מה" הטוב" ? בימבו איפה את? מנורה בטח כבר באמריקה ..

../images/Emo42.gif בוקר טוב וצהוב לכולנו

איזה נס קרה לנו...קבוצת תפארת כמו בולוניה שיחקה כמו קבוצה בליגה ז'.... שבוע טוב לכולם ובריאות לכולם (איפה את בימבו?)

pazi66

New member
לא מסכים איתך, פשוט מכבי היתה גדולה

עליהם, כל השחקנים תפסו יום גדול, כל זריקה לסל נכנסה, האוהדים דחפו בטרוף .....זה כל הסיפור בולוניה שיחקה טוב, אך את מכבי אף קבוצה לא היתה מנצחת אותה אתמול לא היה שןם נס, פשוט הקבוצה ששחקה יותר טוב נצחה

pazi66

New member
חיזוק לטענותי - מפי מומחים../images/Emo87.gif|כתר

ציטטה של מומחים בנושא : סקיפר, בהופעתה הראשונה בגמר אירופאי, לא עשתה כמעט כלום במשחק. אבל זה לא שהיא היתה כזו חלשה, מכבי פשוט היתה ענקית עליה. משחק מושלם, הן בהתקפה אבל בעיקר בהגנה, גרם לכך שהמשחק היה חד צדדי לחלוטין.

offe

New member
טיול גלילי ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

וגם אני טיילתי אתמול - היה מאוד מהנה, חזרנו עייפים אך מרוצים. בטיולים שאני נוסעת, תוך כדי הטיול אני כותבת שיר על כל החוויות שעברנו, מהרגע שיצאנו ועד כשעה לפני שחזרנו. והנה תאור הטיול שלנו: ימי אביב אחרונים שמש חמימה מלווה עננים, מטיילים בארץ נהנים לפני בוא החמסינים. ושוב מנחם, המוביל הארצי, מזרים אותנו בין נופים ועצים. ליד ההגה מאיר המתולתל ידו בטוחה בכביש מפותל. כרמיאל טובלת בנוף קסמים מוקפת ירוק, הרים וסלעים. גן פסלים עצמתם מדהימה דמויות ניצולי שואה ארורה לחופש הגיעה שארית הפליטים להשתקם מחדש ולהכות שרשים. לא נכנסנו לצפת אולם נגענו במקצת ב-ציצית, פאה ותפילין תשמישי קדושה יהודיים. צ'רקסים עלו מקווקז לאחר כיבוש אויב עז, ברחו דרך הגלובוס לתפוצות מתוך גהינום של מלחמות. הגיעו לריחנייה, מקצתם, לאחר שניצלו מספינתם, הקימו חאן, בנו בתים, הניבו שדות וצאצאים. צ'רקסית קשה שפה אותיות מפה ועד הודעה חדשה. מכניסי אורחים בסבר פנים יפות לעילא ועילא הוא האירוח כל זמן שלמארחים יש כוח. חתנים מבצעים מחטפים כלות חסודות הם גונבים. הצליחו – לגברים נחשבים. זוגות כמעט ולא מתגרשים, כי חם וחמות לא מתערבים חייהם באהבה בונים, זו דרכם להיות מאושרים. סעודה מתובלת – אה, אה, מרק, סטייק, סלטים, בקלאווה. מסלול קורא להמשיך לפני שיום יחשיך. על עמק החולה מעל התבוננו עונת נדידת ציפורים פספסנו, אך הנוף נחרת בזכרוננו נמתין לשובן, תחזורנה אלינו. נודה לצמד מוצלח בקול רם – הידד האח מנחם, מאיר, מנחם, מאיר, שוב נטייל במרחבי ישראל כי ארצנו יפהפייה תודות לאל.
חיבוקי offe

offe

New member
אמי'לה - לילה טוב ולכולם ../images/Emo29.gif

בזמן האחרון אני קצת עייפה ולא כל כך משתתפת, אולם קוראת את כל ההודעות - הכל בסדר, רק יש צומת דרכים וצריך לבחור אחת מהן כדי לצעוד בה. offe

למעלה