בוקר טוב לכולם שולחת

פנינוש./

New member
בוקר טוב לכולם שולחת ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אמנם נראה שנעלמתי אך לא, אני כאן . פשוט צירוף של כל מיני דברים גרמו לי לא להשמיע את קולי אפילו לא לבוקר טוב המסורתי.וחלילה לא בכם האשמה . אני שמחה בשביל כולם על הירידה במשקל . אני אתמול נופחתי בפעם הרביעית ,ומקווה אני שכעת יבוא הפוש הגדול וארד שוב . אני כעת במשקל של הניתוח הראשון אחרי כל ההורדות . וכעת אני נמצאת בנקודת התחלה ועדיין דרך ארוכה לפני . אני לא רוצה לחשוב על כמה הרופא חושב שאני צריכה לרדת . אלא מהו היעד שלי ובינהם יש פער שלא נדע מצרות . שיהיה לכולנו יום נפלא ביותר שירדו גשמי ברכה גם באילת אוהבת אתכם תשארו כמו שאתם מחזקים תומכים וחביבים אביחיל

שלגיה**

New member
בוקר טוב גם לך

לא נורא שנעלמים. לכל אחד מאיתנו המון דברים מעבר לפורום ולשיתוף של כל מה שקורה איתנו בנושא הניתוח,הדיאטה,התזונה ואורח החיים. וכל אחד שחוזר לכתוב מבורך. מקווה שהניפוח אכן יסייע לך ואין זה חשוב כמה ובכמה זמן תרדי העיקר שהתהליך יהיה בריא נפשית ופיזית על נמת לשמור על ההישגים ולא להעלות בחזרה. סופשבוע נעים. ובהצלחה שלגיה

בוקר ויום טוב פנינוש וכולם....שולחת

לכם שיר. לכאלה שנמצאים ברגעים קשים לפעמים בדרך. שיר עם מסר פנימי לדעתי חשוב לכולנו. מי שיצטרך תרגום אני אשמח לשלוח גם. There´s a hero If you look inside your heart You don´t have to be afraid Of what you are There´s an answer If you reach into your soul And the sorrow that you know Will melt away And then a hero comes along With the strenght to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you´ll finally see the truth That a hero lies in you It´s a long road Lord know Dreams are hard to follow But don´t let anyone (or yourself) tear them away Hold on until you´ll be there

באיה

New member
דליה...... בוקר טוב השיר מאוד

מרגש ויפה. אני רואה שאת עדיין במצב רוח מלנכולי. אני חוששת לחשוב, שאולי לך יש איזו שהיא בעיה. אם אני טועה תתקני אותי. רוצה לראות אותך במצב רוח מליצי יותר. או קיי? חיבוקים ונשיקות באיה החטטנית.

באיה נשמה יקרה../images/Emo24.gif

לא. דווקא אני בסדר גמור. תודה תודה. אני רק עוקבת אחרי ההודעות ולפעמים אני רואה שמתמודדים עם רגעים לא קלים - אז השיר הזה מדבר על איפה מקור הכוח שלנו, איפה לחפש, שבעצם יש בתוך כל אחד מאיתנו גיבור. אנחנו עצמנו. ורק שצריך להתוודע אליו. אני חושבת שאח"כ גם אתרגם אותו. למרות שזה לא ייצא אחד על אחד בטוח. אולי לא יצליח להתבטא בעברית כמו שיצא באנגלית. באיה, מה שלומך חמודה?? איך את מרגישה?? איך את מתמודדת עם הירידה במשקל ובכלל??? שיהיה לך יום טוב באיה עם דברים שיעשו לך הרבה טוב בלב, חיבוק, מדליה.

באיה

New member
דליה מאמי../images/Emo42.gif|

שחיטטי לך בנשמה.אני שמחה שאת בריאה בגוף ובנפש.
שלומי מצוין, למרות שהמשקל יורד לאט מדי לטעמי. אבל אני אופטימית, כל עוד הוא יורד, ולא משנה באיזה קצב, זו כבר נחמה. החודש נראה לי שירדתי יותר מחודש שעבר, את הסיכום נבדוק אצל הדיאטנית בשבוע הבא. דליה, האם את כותבת בכלל, ככה לעצמך
ספר או סיפורים או שירים
כי אם לא, אני ממליצה לך בחום לעשות את זה. יש לך כישרון אדיר, תנצלי אותו. אגלה לך סוד בחדרי חדרים, שלא תגלי לאף אחד.
אני קצת כותבת, גם אם השפה שלי לא כל כך עשירה, וגם עם שגיאות כתיב. כל זה לא מרטיע אותי, כי הנשמה לפעמים זועקת, ובמקום להוציא את זה על הסובבים אותי, אני מוציאה את זה על הנייר. אולי פעם עשה עם זה משהו, ואולי לא. אני חולה על כושר הביטוי שלך, וחבל לבזבז אותו. תראי מה עשתה ג´ ק´ רולינס עם "הארי פוטר". מה דעתך

באיה יקרה ../images/Emo42.gif

במה פתאום את אומרת על עצמך דברים כאלה?? שאת חיטטת וכו´?? נו. נו. נו. - זה נקרא איכפתיות ולב חם. באיה, סיפור חיי הוא כזה. נישאתי בגיל 20 (זה נקרא ילדה). למזלי (ובאמת צריך הרבה מזל במפגש עם הבן זוג הנכון לחיים), בעלי אדם נפלא ומיוחד. (לא. לא בגלל שאני האשה שאיתו. כזה הוא). הוא בעצם חבר הכי טוב בעולם בשבילי, אהוב, הכל. כל המשפחה בשבילי. (הוריי. לא הורים כמו שצריכים להיות. רגשית, גם לא כמשפחה. בהמון מובנים לא, באיה מתוקה. אני יודעת שזה נשמע אולי עצוב. אבל בשבילי באמת כבר לא. אני עברתי והתקדמתי הלאה. יצרתי לי שורשים חדשים. והיום רגליי בעבר אבל ראשי ולבי בהווה ובעתיד). כך שגדלתי איתו. התפתחתי לצידו. וגם המזל שהוא אדם כזה עם תכונות כאלה בגרות נפשית ואישיות כזאת, שהשינויים שעברו עליי (שעוברים בעצם על כל אחד מאיתנו בחיים), לא ערערו את הקשר. תמיד הוא לצידי, תומך מאוד, וגם פשוט באמת נשמה מאין כמוה. באיה, בכיף אספר לך על עצמי יותר. אולי תשלחי לי את כתובת המייל שלך מפני שאנחנו כבר גולשות מענייני הפורום, ואני יודעת שהחבר´ה פה אצילי נפש כאלו וטובים, (כל מילה נוספת תיגרע) ואולי לא יגידו כלום. ואני לא רוצה להמשיך לכתוב עוד כאן בנושאים שלא קשורים לעניינים שצריך. צריך להתחשב. בכיף אמשיך אספר לך. מאוד אשמח. אגב כתובת המייל שלי היא: [email protected] (אם כתובת המייל שלך כתובה בכרטיס האישי. אז אין צורך שתשלחי לי).
דליה.

באיה

New member
דליה../images/Emo42.gif

את צודקת בהחלט. רשמתי את המייל שלך, ואני כותבת לך את שלי: [email protected] אשמח מאוד להיתכתב אתך, הדבר ישמח את
י. להיתראות במייל

באיה

New member
פנינוש, ../images/Emo52.gif שאני שואלת

ניפוח רביעי, זה הרבה לא. רויקו פעם הסביר שזה עסוי להביא לארוזיה. אני מקווה שביטאתי את המילה נכון. אני מאוד חוששת לעשות ניפוח שני, פוחדת מבעיות עתידיות. מה את אומרת?
שיהיה לך המשך יום נעים באיה

רוייקו

New member
מקווה שתרגישי יותר טוב.

אני באמת מרגיש שאת במצב רוח ירוד ומקווה שהמצב ישתפר לך. אני חושב שהמפתח לשימחה או עצב מצוי בידנו.

למעלה