בוקר טוב לכולם-שמעו סיפור מצחיק...

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם-שמעו סיפור מצחיק...

בעצם אצחק לבדי לעת עתה חח העולם מצחיק אז צוחקים..

טאKילה

New member
איירשקרמה מתוקונת..

זרקת כאן משפט שאומר הכל.. העולם מצחיק,עצוב,משמח,מכאיב,יפה,מכוער. כל הרמזים במשפט הזה..נכונים לצחוק שלי. תחייכו ,בנתים אצחק לבד מבטיחה לשתף אותכם. לא היום. יום נעים ובוקר נהדר.

טאKילה

New member
הלו קרוסי..

האמת מאוד בא לי לתת לתת לכם לצחוק. אבל!! בואו נשאיר את זה לעוד טיפה,, קשה לי לצחוק לבד,אבל איפוק מחייב חחחח בוקר נפלא חומד.

טאKילה

New member
מוניק..חחח ממי סלי תתאפקי../images/Emo9.gif

אהההההההההה מתה עליך..

danistar

New member
למה שתתאפק ?? ../images/Emo140.gif

מה רע בלצחוק קצת .. לא מזיק בימים שכאלו

Mוניk

New member
טאקיייייייייייייייייייייייייייייייי

תקשיבי! אני רצינית אם את לא מגלה לנו היום, במה מדובר אזזזזזזזזזזזזזזזז אני לא משתפת איתך פעולה יותר זהו אני סקרנית רוצה עכשיו שתבואי לפה ותגלי מה מה מצחיק זרקת לנו רמז מותח ונעלמתתתתתתתתתתתת אופ טאקי מוניק

טאקי, אני עושה קואליציה עם מוניק

אם את לא מגלה, חבל לך על הזמן איזה אינתיפאדה אנחנו עושים כאן !!!!! נכון, מוניקית?

כוווווווווווווללללללהההההההההההההםם

בואו הנה מהר כולם, קרוסי, חופי, דרדסית, תלתלית, דניסטאר, איילינוש, זה הזמן לכוח הצעיר, מי עוד? אנחנו עושים כאן אינתיפאדה קטנה
טאקי, אם את לא מגלה, אנחנו לא אחראיים למעשינו (האמת בין כה וכה אנחנו לא אבל זה לא משנה כרגע)

נראה לך, מוניק? פגשתי כבר כמה כאלה

שלא פחדו מכלום עד שפגשו אותי
והם לא ידעו מה נפל עליהם
הם עוד מנסים לאסוף את הרסיסים
זותי הייתי אני
הקפתי אותם מכל הצדדים הייתי חמודה
הייתי מקסימה
הייתי סקסית
הייתי תמימה
הייתי מסוכנת
הייתי ארסית
הייתי רעעעהה
טאקי, נשמה, לא חבל עליך? אה מתוקה?

Mוניk

New member
טאקיייי../images/Emo124.gif רות עבור

מקסימה
סקסית
תמימה
מסוכנת
רעה בקיצור יש פה מכשפה
טאקי ראי הוזהרת אז כדאי לך, לטובתך בואי מהר וספרי מה סודך גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני מפכפת לי אני מוניק

Crossface

New member
לא, מה פתאום

שום דבר, לא עושים לטאקי כלום.... אם היא לא רוצה לספר, שלא תספר גם ככה אני כבר לא רוצה לדעת

למעלה