בוקר טוב לכולם,|שקדיה|

maxima

New member
בוקר טוב כולם......./images/Emo24.gif

עליזה אצלך יש שלג????? היכן זה?? בארץ?? ואוו איזה כייף יום נהדר לכולם

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב חבריים יקריים,קצת מהספור של עליזה נדבק עלי , העיריה הודיע שלא יהיה מים משעה 9.00 עד 14.00.אז מה חשבתם שאני עשיתי? מה כבר בן אדם צריך ?
את הקפה הראשון כבר שתיתי ...חשבתי אולי הפורום ירצה קפה ...אז אכנתי לי מים . יום נעים וחם איזה מזל שהיום זה לא יום נקיון ...יום ציור היום ,גם שם צריכים מים ....

maxima

New member
האם יש שלג בקרית שמונה??

אני זאת את ולא אתה.....

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב עולם משלום כולם ../images/Emo6.gif

אתמול ראיתי באינטרנט באתר השרות המטרואולוגי שהיום צופים שמזג האוויר יתבהר, אבל בינתיים הטמבלביזיה צודקת והשמיים עדיין מעוננים, לא רואים אפילו קרן שמש אחת לרפואה אבל פה ושם רואים פיסת כחול וזה מאד מעודד וקצת פחות קר מאתמול.
יש תקוה למזג אויר נאה ובהיר יותר, מאחלת לכולכם, יום נהדר ומאושר

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo24.gif בקר טוב לך ../images/Emo25.gif

השיר והתמונה שהבאת מקסימים ומתאימים בדיוק למה שדיברתי הבקר ...

offe

New member
לננה

ננה אני רואה שאת על יד המחשב - השארתי לך מסר

maxima

New member
ננה ...אני רוצה לבשר לך....../images/Emo42.gif

שאצלי זורחת שמש אבל קרהההההההה

emmy5

New member
מצאתי באחד הפורומים ../images/Emo3.gif

ברנש אחד נפטר ומצא עצמו בשערי גן-עדן, מחכה שיסכימו לקבלו. פטר הקדוש פתח את ספרו הענק כדי לראות אם האיש עשה משהו בחייו שיזכה אותו בכניסה לגן עדן. אחרי דקות אחדות קמט פטר הקדוש את מצחו והודיע: "מעולם לא עשית משהו ממש רע בחייך, אבל גם איני מצליח למצוא איזכור למעשה ממש טוב. אם תוכל להצביע על מעשה טוב אחד במיוחד ארשה לך להיכנס לגן עדן. האיש שלנו חשב דקות אחדות, ואז אמר: "כן, בעצם, היתה פעם שנסעתי בכביש המהיר וראיתי קבוצה ענקית של אופנוענים-בריונים אונסים אשה מסכנה. עצרתי את מכוניתי לראות מה בדיוק קורה שם. ובאמת ראיתי שהיו שם בערך 50 בריונים גלוחי-ראש מקלפים את בגדי הנערה המסכנה המפוחדת. בלי פחד יצאתי מתוך מכוניתי, הוצאתי מתא המטען מוט ברזל והלכתי לעבר מנהיג הכנופיה, בריון-קשקשים מפחיד ממש עם מעיל עור ושרשרת מאפו עד אוזניו. כשצעדתי לעברו יצרו האנסים הללו מעגל מסביבי , אז קרעתי את השרשרת ממנו והכיתי במוט שבידי על ראשו, השכבתי אותו, הסתובבתי וצעקתי אליהם "עזבו את הנערה המסכנה הזו!, אתם כולכם חבורת חיות חולניות מופרעות! לכו הביתה לפני שאכה את כולכם!" פטר הקדוש, כולו מלא רושם, שאל "באמת? מתי כל זה קרה?" "לפני שתי דקות"!

yaely2

New member
מנהל
רציתי לקרוא את כל ההודעות ו..../images/Emo67.gif

ממש היה לי קשה. צהריים טובים לכולם, הסיפור על האיש שקנה פרח ולחם הזכיר לי משהו דומה. שתי שושנים עמדו על אדן החלון, אחת מלאכותית ואחת טבעית. אמרה המלאכותית לטבעית " את, איזה ערך יש לך, היום את פה ומחר מתגוללת באשפתות, אני לעומתך תמיד תמיד אהיה כאן. השיבה השושנה הטבעית:" את צודקת אכן אני היום כאן ומחר בזבל אך מי שיסתכל עליך, תמיד יחשוב עלי אוהבת יעלי

emmy5

New member
יעלי שני הספורים יפים ...

אני חייבת לעביר לנכדים ...ממש סיפורים של חוכמה

yaely2

New member
מנהל
קול אורלוגין קורא חצות ../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif

לילה טוב לכולם, עכשיו חזרתי מ"הבימה" שם מועלית ההצגה "הנאהבים והנעימים" חייבת להמליץ ולומר שזו הצגה מעולה. המחזה עובד על פי סיפורו של י. בשביס זינגר, כרגיל עשו שינויים והוסיפו דברים אבל לדעתי המסר עבר. אם תרצו לקרוא את הסיפור (סיפור בן 8 עמודים בערך) הוא נמצא בתוך הספר "ינטל בחור ישיבה", כל שאר הסיפורים בספר שציינתי מקסימים. יעלי
נ.ב רגע עוד דבר, מותר לכל אחד להוסיף ידע אישי משלו מספרים, מגוגול וכו..)

yaely2

New member
מנהל
אמי, ממש נחמד. לא שמתי לב קודם../images/Emo7.gif

למעלה