בוקר טוב לכולם |
למבוגרים בלבד!

shamrockh

New member
בוקר טוב לכולם |
למבוגרים בלבד!

וברוכים המתחדשים בפורום מוני אבונור דרך ואמיר ,שרפתונא ושמח לראותכם כאן .

שמל ראות כל אחד מכם שוב מפגין נוכחות כאן ,אך חברים להזכירכם בדבר שאתם מכירים אפילו עוד יותר טוב ממני .
אסור לנו לעשות מהפורום זירת מלחמה ודבריי מופנים לכל אחד ואחת בפורום ישנים ,חדשים ומתחדשים .
אני יודע שלאחרונה נעלמתי מכאן ,ומכל מיני סיבות אישיות ,שאין צורך לפרט עליהן ,אך אין משמעות הדבר לא לשמור על פרופיל איכותי .
צר ועצוב לצריך לדלל הודעות ותגובות עם כינויים וקריאות גנאי ,!זה מיותר ולא רצוי !
למחוק הודעה לא בעיה ,לחסום גולש גם לא בעיה ,מבחינתי פעולה פשוטה ,מה שכן בעיה שבכלל צריך להגיע למצב כזה ,חבל לי לכם ובעיקר לפורום ,פורום שפעלו בו הרבה אנשים טובים לפני ,ואני מאמין שאחרים גם ימשיכו את הפעילות אחריי באיזשהו שלב.
המטרה לתת לפורום לפרוח בתגובות איכותיות ועניינות ,ולכל הפחות לא מבישות .

בכבוד רב ,עלאא'
נכון זה שמי :)

shamrockh

New member
דני המונח למבוגרים

לא בהכרח חייב להתייחס לאלימות, סקס וכדומה
במקרה הזה מבוגרים שכלית עם תובנה

תודה אחי

אתה צודק, הרבה ממה שכתבתי היה בצחוק, תאמין לי תוך כדי כתיבה היה לי חיוך על הפנים, ממש לא בקטע של ריב .

נעים להכיר אותך עלוש מאן

moonlight B

New member
שמרוך

מה שלומך יקירי ! אני גם מסכים עם דבריך ....
בתנאי אם אחד פותח את הגורה שלו על ערבים אני לא אחסוך

תזהיר גם אותם שבאים לפורום ערבים יתנו את הכבוד ויקבלו בחזרה .....

רק מתפלא איך אתה מסכים לתת במה לסוחר בני האדם ההוא מתאילנד ללעוג לנשים מוסלמיות בליבוש מסורתי הרי חצי מהעם שלו עם אוהלים

מא עלינא אני מסכים איתך
מקסיום ישעמם לי אני אקלל את מייק

אני מבין שתנאי קבלה לניהול זה שקוראים לך עלאא איך מוני התקבל????????????

יאללה מברוק על מה שלא יהיה

איווה ערבים תהיו ילדים טובים

וטרולים, תמשיכו לחגוג. (מטמינה פצצה בפינה, כי נמאס לי מטיפשים).

אנחנו?? מלחמה??? אין מצב

שמרוך מאז ולתמיד יהיו "מלחמו" בפורום הזה, מה שקורה בחוץ משפיע, אבך תמיד נקווה לטוב
ודוד שובו, כשרציתי לעזוב את הניהול החלטתי שניהול הפורום מעה והלאה יהיה רק בידי מי שקוראים לו עלאא, אני התחלתי ! חח זה מה יש, משרד הפנים פתוח ושעות קבלת הקהל גמישות, תחליף שם!

למעלה