בוקר טוב לכולם
1. גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים. (את הבדיחה הזו סיפר לי מנהל מפחיד).
2. החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש. (את הבדיחה הזו סיפרה לי חברה רווקה).
3. איזו אוכלוסיה מתרבה ללא יחסי מין? נכון. הגימלאים. (את הבדיחה הזו סיפרה לי חברה דתיה).
. גבר אחד קיבל טלפון לעבודה מהשכנה החתיכה שלו ששאלה אם הוא אוהב סקס בשלישיות. בטח !! קפץ הגבר בשמחה
השכנה: תרוץ מהר הביתה לאשתך, אולי תספיק .....
צצה| חוואי עשיר נפטר והשאיר את החווה המשגשגת שלו לאלמנתו הצעירה והנאה.האלמנה היתה נחושה בדעתה להמשיך ולהחזיק בחווה שהוריש לה בעלה, אך לצערה לא הבינה כלום בעבודות החווה ולכן החליטה לשכור מנהל עבודה.היא פרסמה הודעה ו 2 גברים נענו לה, אחד שיכור ואחד הומו.היא החליטה שההומו עדיף על השיכור ושכרה אותו.הבחור היה בעל מקצוע טוב וחרוץ, השקיע שעות עבודה רבות, לא חסך מאמצים, ואכן החווה שגשגה ופרחה.האלמנה היתה שבעת רצון, ולכן אחרי כמה חודשים של עבודה קשה הציעה למנהל העבודה שייקח לו ערב חופשי ויצא לעיר לחגוג. הוא נענה ברצון ויצא לבלות ערב בעיר.כשחזר לחווה בשתיים לפנות בוקר, מצא אותה ממתינה לשובו ליד האח, ובידה כוס יין.בוא הנה, פקדה עליוהוא ניגש ונעמד מולה בצייתנות.חלוץ את המגפיים שלי, אמרה האלמנההוא ציית מיד, חלץ את המגפיים והניח אותם ליד הדלת.וכעת, פשוט את החצאית שלי, המשיכההוא נחפז לציית, התיר את חצאיתה ופשט אותה.עכשיו תפשוט גם את חולצתי, המשיכה האלמנה הצעירה והמושכת לפקוד על מנהל העבודה שלה שפרם בזהירות את כפתורי חולצת המשי שלה ופשט גם אותה.ועכשיו תוריד את החזייה שלי, המשיכה הגברת ללא היסוסהוא התיר בזהירות את קרסי החזייה שלה, הוריד אותה, והניח אותה לצד שאר הבגדים.כעת הורד את הגרביונים שלי, המשיכה לפקד עליוהגבר התיישב בצייתנות על השטיח לרגליה ועשה כדבריהוכעת תוריד גם את התחתונים שלי, אמרה והביטה ישר בעיניו.הוא פשט מייד גם את תחתוניה. לא נותרו בגדים לפשוט, הכל היה מסודר בערימה נאה על הכסא לצידה.
ועכשיו, אמרה האלמנה וקמה ממקומה, מניחה את כוס היין הריקה לצד האח, אם עוד פעם אחת תלבש את הבגדים שלי כשאתה יוצא לבלות בעיר, אתה מפוטר!!
צצה|צצה| היה פעם יהודי חכם,
הוא אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בראש,
קראו לו שלמה.
אחריו בא יהודי חכם אחר,
אשר אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בלב,
קראו לו ישו.
אחריו בא יהודי חכם שלישי,
אשר אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בקיבה,
קראו לו מארקס.
אחריו בא יהודי חכם רביעי,
שאמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בין הרגליים,
קראו לו פרויד.
לבסוף בא יהודי יותר חכם מכולם, בשם אינשטיין
שאמר:
הכל יחסי

1. גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים. (את הבדיחה הזו סיפר לי מנהל מפחיד).
2. החיים הם כמו בננה - גם כשהם רקובים, אמא אומרת שזה דבש. (את הבדיחה הזו סיפרה לי חברה רווקה).
3. איזו אוכלוסיה מתרבה ללא יחסי מין? נכון. הגימלאים. (את הבדיחה הזו סיפרה לי חברה דתיה).

השכנה: תרוץ מהר הביתה לאשתך, אולי תספיק .....

ועכשיו, אמרה האלמנה וקמה ממקומה, מניחה את כוס היין הריקה לצד האח, אם עוד פעם אחת תלבש את הבגדים שלי כשאתה יוצא לבלות בעיר, אתה מפוטר!!

הוא אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בראש,
קראו לו שלמה.
אחריו בא יהודי חכם אחר,
אשר אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בלב,
קראו לו ישו.
אחריו בא יהודי חכם שלישי,
אשר אמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בקיבה,
קראו לו מארקס.
אחריו בא יהודי חכם רביעי,
שאמר: כי הכל מצטמצם למה שיש לך בין הרגליים,
קראו לו פרויד.
לבסוף בא יהודי יותר חכם מכולם, בשם אינשטיין