בוקר טוב לכולם

שלום172

New member
בוקר טוב לכולם

כמה אוהבים להשמיץ את קרן מודה אני שבוי מרצון בקיסמה איננו יודעים למעט מה שהתקשורת מאכילה אותנו מה היה באמת מה שראיתי בה שרבים כאן לא יכולים את מיוחדותה את היכולת המופלאה שלה לקום אחרי הזבטה שחטפה מאיתן היכולת שלה לא לנטור להמשיך ולדבר איתו לבוא לדניאל ולהרגיע אותה שאיתן בחר בה בדניאל שהוא מרגיש אליה אל דניאל איזו יכולת יש בה לנהוג בכזו אצילות ראיתי דברים נוספים אך אסתפק בזה כבר אמרתי בעבר שאין בי יומרה לשנות את הדעה המוצקה של אף אחד יודע מתוכי ששום דבר שיכתב בגנותה של קרן לא ישנה כהוא זה את דעתי החיובית עליה אך הייתי מצפה שעכשיו כשהתוכנית הסתיימה לפחות את מילות הגנאי נשאיר בצד יש לכל אחד מהמתמודדים משפחות חיים מה נורא להיות בני אדם גם אם אנחנו נגד מישהו לא מוכרחים לכתוש אותו עד דק במילים פוגעות האמינו לי יש לי מה לומר על אילו הניתפסים כאן כטובים מבחירה מעדיף להשאיר זאת לעצמי מאחל לכולנו שנוכל לתקשר גם בריאליטי הבא מתוך כבוד הדדי גם כשאנו רואים וחשים אחרת<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo140.gif>

puma141

New member
שלום,היי:) למה אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה? ג

גם בחיים זה ככה?:) מה דעתך, להפסיק להתנצל ולהסביר למה בחרת בקרן? קרן אדם מ ד ה י ם! אין הרבה כאלה!! ולא סתם היא זכתה מהאוויר-תפנים! רוב האנשים בחרו בה, ולא בגב אפילו!!! הכל היה הוגן, ישר, ובאמת שבכל!!! הסקרים וכל האנשים-בחרו בקרן!! לא בגב לא בתחמנית, לא בצנון היבש-אלא בקרן!! אז תפסיק להתנצל:) ונסה להסתכל על חצי הכוס המלאה. כמו שכתבת-קרן אצילית,נעימה, טובה פשוט מדהימה! דניאל זה ההיפך הגמור ממנה! בחורה שבעיני-דוחה, לא אמיתית, מניפולטיבית פשוט נוראית! אל תנסה אפילו להשוות:) יום טוב

שזטערי

New member
גם לי יש דעה חיובית על קרן מכל הסיבות שמניתם

כאן, ואף אחד או אחת עם כל ההשמצות ושמות הגנאי לא יזיזו אותי מדעתי. כולל הפרידה שלה ושל גב. וגם אם גב שיחק משחק, זה ליגיטימי. אני לא מאמינה שקרן שיחקה, היא הייתה היא עצמה עם כל החן שבה. אני סימסתי לה כי העדפתי אותה על פני דניאל ואורטל, למרות שאין לי שום דבר נגדן. אם הייתי יודעת שיש סיכויים לליהי אז הייתי מסמסת לה- מכיון שהבנתי שאין סיכוי תמכתי בחברתה הטובה.

שרי48

Well-known member
קרן יוצאת מופסדת בכל מצב.

אם היא היתה שותפה להצגה ביחד עם גב - היא יוצאת נוכלת, שותפתו של נוכל. אם היא לא ידעה, וגב עבד גם עליה, והיא האמינה להצגות שלו, שהוא אוהב אותה, שהוא ישמור עליה - היא יוצאת טיפשה ואהבלית. אמנם היא הרוויחה את הכסף (חצי הוא "גנב לה") אבל יחד איתו הרוויחה גם שם רע מאד, ואמרו חכמינו: "טוב שם טוב משמן טוב", כך שהיא בסופו של דבר יצאה מופסדת. הכי עצוב, שאמא שלה נתנה לכך יד ומכרה אותה כמו סרסורה, כמו מדאם, לגבר, שאפשר היה לדעת בעין בלתי מזויינת שהוא יאמלל אותה, שהוא לא מעוניין בה, שהוא ציני כלפיה. גב' מלי שחם, תתביישי ותשמרי לה את הכסף לטיפולים פסיכולוגיים. כעת היא זקוקה להם עוד יותר מבעבר.

שלום172

New member
שרי מי שמגיב כמוך אכן מפסיד

למשל, לראות את קרן בגדולתה, ממשיכה בחייה ולא מתפלשת באומללות הבוקר נהנתי לראות בוואלה את קרן בדייט לא משנה מה יהיו תוצאותיו קרן בוחרת בחיים ואני כידוע בעדה

למעלה