בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

בוקר טוב יום הזיכרון עצוב ושמח. עצוב שזו המציאות ואנו צריכים לשכל ילדים ושמח שיש לנו מדינה ריבונית. אני מתפללת שתשאר המדינה ולא נצטרך יותר להקריב למענה. השירים העבריים ברדיו לאורך כל היום, גורמים לדמעות שלי לזלוג מבלי שאני מרגישה אפילו. יום עצמאות שמח, ושוב ברוך בואך רינת. הלוואי וההודעה תעבור יעלי

pazi66

New member
בוקר טוב ישראל ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

בְּיוֹם שִׁשִּׁי ה' בְּאִיָּר תש"ח , 14 בַּמַּאי 1948 הֻכְרְזָה הֲקָמָתָהּ שֶׁל מְדִינַת יִשְׂרָאֵל. בְּאוֹתוֹ בֹּקֶר הִתְאַסְּפוּ בְּמוּזֵאוֹן תֵּל אָבִיב 47 נְצִיגַי הַיִּשּׁוּב הַיְּהוּדִי וְשָׁם שָׁמְעוּ אֶת בֵּן -גוּרְיוֹן מַכְרִיז עַל הֲקָמַת מְדִינַת יִשְׂרָאֵל. יַחַד עִם הַכְרָזַת הַמְּדִינָה הֻקְרְאָה מְגִלַּת הָעַצְמָאוּת וְהַנּוֹכָחִים חָתְמוּ עָלֶיהָ. בֵּן גוריון הָיָה רֹאשׁ הַמֶּמְשָׁלָה הָרִאשׁוֹן . חַיִּים וַיִצְמָן הָיָה הנָשִׂיא הָרִאשׁוֹן בִּמְדִינַת יִשְׂרָאֵל. לשמיעת ההכרזה מפי דוד בן גוריון - (כדאי להגביר את הרמקולים)

pazi66

New member
ערכה של האישה ../images/Emo23.gif

The Value of a Woman This is written in the Hebrew Talmud, the book where all of the sayings and preaching of rabbis are conserved over time. It says: "Be very careful if you make a woman cry, because God counts her tears. The woman came out of a man's rib. Not from his feet to be walked on. Not from his head to be superior, But from the side to be equal. Under the arm to be protected,and next to the heart to be loved."

emmy5

New member
|../images/Emo104.gif בוקר טוב ושקט ,

איזה לילה,אני לא זוכרת יום זיכרון כל כך עצוב ..התגלגלתי במיטה ,בין מציאות לחלום ... שדורי הרדיו והטלביזיה ,הביאו לנו מחשבות ו מקרים שקשה להתמודד איתם .. שתי אימאות שאבדה בפעולת טרור , את ילדיהם ואת בעליהם בשניה אחת .. ... קצינים שמרגישים אשם על כל החיילים שהם שלחו ללחם ולא חזרו ...פסיכולוגים ,מומחים ,מורים וקצינים ש מדברים על טראומה על מות בזמן אחרון ...על המחשבות ופחת של כל אחד על הקורבן הבא ... סגרתי רדיו ,סגרתי טלביזיה ,אך המחשבות המשיכו להציג לי את הכל מחדש ...פתחתי רדיו ..עוד הרוג אחת ושלושה פצועים... ואנחנו עם מוזר ...וטוב שאנחנו כאלה ...מברכים לחג שמח בתקווה לזמנים טובים ,לשלום .. אמן

מנורה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כיף לראות אותך פותחת את הבוקר בימבו מקווה שאת בקו הבריאות ורק
הקפה מוכן

../images/Emo104.gif בוקר טוב ../images/Emo104.gif

בוקר עצוב אחרי לילה של דמעות ישבנו בעלי ואני מול המרקע, רואים ושומעים את הסיפורים רוויי הגעגוע והכאב של ההורים, האחים, החברים ולא הפסקנו לדמוע עם הכאב שלהם, שלנו..... נראה שמידי שנה בשנה קשה יותר.... כמה אפשר עוד להכיל?
ועם זאת עוד לא אבדה תקוותנו... "עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה" אומרים לי בשירים... הלוואי

maxima

New member
בוקר טוב....../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

יום עצוב בו כולנו מתיחדים עם הנופלים המערכות ישראל

emmy5

New member
כמה טוב../images/Emo24.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

כמה טוב עושה לי לראות את כולכם ..

נֵנָה

New member
הבקר הפעם עצוב מתמיד ../images/Emo16.gif

גם עלי עבר לילה ארוך ועצוב, הגרון נחנק והעיניים דומעות למראה ולמשמע הסיפורים הכל כך עצובים בטלוויזיה. משפחות השכול שעולמם נחרב לפתע, הורים, בני-זוג, ילדים וכולם כל כך כואבים. עצובה וכואבת אתם ועם כל עם ישראל וחושבת על כל אלה שבמותם ציוו לנו את החיים ועל מגש הכסף נתנו לנו את המדינה ואת הזכות לחיות בה. מי יתן ונזכה לימים טובים מאלה, בם לא ישא עוד גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה. האמנם?
מדליקה נר זכרון בכאב ובתקווה. יהי זיכרם ברוך. לזכרו של אייל יואל
, חתנה של חברה טובה שלנו, שנפל בפעולת צה"ל בג'נין ב-9.4.2002 והוא בן 29 בנופלו. השאיר אלמנה צעירה, כואבת, דואבת וממאנת להתנחם
החול יזכור לחן: נחום היימן מילים: נתן יונתן החול יזכור את הגלים אבל לקצף אין זוכר זולת ההם אשר עברו עם רוח לילה מאחר מזיכרונם הוא לעולם לא ימחה. הכל ישוב אל המצולות זולת הקצף הלבן. נרות הלילה דעכו. הידידות האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם. כמוהו גם על חוף ליבם רטט אז משהו חיוור והם רשמו בתוך החול, כשהירח העובר האיר פתאום פנים זרות ושחוק רפה היו שם קונכיות ריקות שנהמו קינה של ים ובית עלמין על הגבעות ושניים שחלפו דומם בין החצב והקברים והשקמה. הכל ישוב אל המצולות זולת הקצף הלבן. נרות הלילה דעכו. הידידות האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם. הנעורים שבאו פתע אל סופם.

ora11

New member
בוקר טוב בוקר עצוב וקשה../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

כואב כואב השכול הנורא ב-11 שוב עולים לחלקה הצבאית בביתינו אין נחמה ל-2 המשפחות שאבדו את יקירהם אני הייתי מטפלת של נדב ז"ל וכמו משפחה אחת גדולה כאבם הוא כאבינו. המעבר החד בין הכאב לשמחה קשה . מדליקה
לכל החללים לנפגעי הטרור וליצחק רבין. יהי זכרם ברוך

offe

New member
../images/Emo165.gifבצל המלחמה ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

בוקר טוב ועצוב לכולנו. זהו אחד השירים שכתבתי בזמן מלחמת לבנון, כאשר יום אחד הופיע בביתי חברו הטוב של בני, שהשתתף מסיבית במלחמה זו. צלצל באינטרקום, ובעודו עולה במדרגות, רואה אני בחור עם זקן עבות, רצתי אליו, חיבקתי אותו כאילו והיה בני, ואז התיישבתי וכתבתי. (זכויות יוצרים) רעש תותחים נדמו דממה באוויר תלויה האם שקט אמת הוא או שקט טרם סערה. לוחמים עייפים כלות כוחם חוטפים תנומה בצל נשקם. מרחף מלאך חלומות מעל ראשיהם מושך בעת הרהוריהם, בקשותיהם. אחד בלבו תחינה להימלט מזה גיהינום רשום, רשום במחילה קצתי במשטמה, כליון. שני פוסח על שני סעיפים יתבע מיצוי נעוריו, מכסת חייו או יסתפק באשר חלף? איש מילואים במשפחתו יהרהר כיצד בלעדיו תתפקד, תסתדר, סדירניק לחברתו יתגעגע הקשה ציפיה עליה תשמור אמונים או תפירם נא לא, עלי רחם, הן בלעדיה לא אוכל להמשיך מעמד להחזיק במצב מעיק. בעוד צפרירי שחר מפזזים לוטפים פני לוחמים שמש להם קורנת הבטחה בחיוכה צופנת כאילו אומרת: "אכן תמולאנה בקשותיכם". שלא נדע עוד צער ומלחמות offe

נֵנָה

New member
אפרת יקרה איזה שיר מלא תקווה ../images/Emo104.gif

הלוואי ותקוותינו היו מתגשמות. מה בסך הכל אנחנו רוצים? שקט ושלווה, שלום ולא מלחמה
והתקווה הולכת ומתרחקת ... כך היה כך יהיה מילים: אהוד מנור לחן: משה וילנסקי ילד בא לעולם בוכה בבואו, מתייצב בסופו של התור. וארוך הוא התור אין רואים את ראשו, רק שמיים וחושך ואור. והתור מתפתלמן הים עד הים, ומאות תחנות לאורכו - ובכל תחנהמקבל האדם עוד מנה וממשיך בדרכו. כך היה, כך יהיה - מעולם לעולם, כך היה, כך יהיה. את מנת היגון, את מנת השמחה, אהבה ושנאה וקינאה. את מנת הקללה, את מנת הברכה, כל דבר בתורו לא נימנע. וישנם אנשים השמחים בחלקם ויודעים על הסדר לשמור. אך ישנם אנשים הרצים בדרכם, ומקצרים לעצמם את התור. כך היה, כך יהיה... בראשו של התור תחנה אחרונה, ודרכה כל אחד יעבור. ורק יד נעלמת מנחה ומונה, אין חוזר אל סופו של התור. כך היה, כך יהיה - מעולם לעולם, כך היה, כך יהיה.

נֵנָה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo165.gifמה עוד נבקש?../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

מה עוד נבקש - אבי קורן
כבר יבשו עינינו מדמעות, ופינו כבר נותר אילם מקול. מה עוד נבקש, אמור מה עוד? כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כאבנו אלף צלקות, עמוק בפנים הסתרנו אנחה. כבר יבשו עינינו מלבכות - אמור שכבר עמדנו במבחן. את הגשם תן רק בעתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לה להיות שנית אתו - יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כיסינו תל ועוד אחד, טמנו את ליבנו בין ברושים. עוד מעט תפרוץ האנחה - קבל זאת כתפילה מאוד אישית. את הגשם תן רק בעתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לנו לשוב ולראותו - יותר מזה אנחנו לא צריכים.

emmy5

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gifחזרתי מבית קברות

עכשיו מודעים שנהרגו לנו עוד שני חיילים ...מתי יהיה הסוף להרג? בדרך לבית קברות בדקתי את כל אחד ,ראיתי כל כך הרבה אנשים והמחשבות היו לי לשמור על כולם ..כשנגמר , הנכד אמר לי ..ברוך הה' שנגמר בשלום .. זאת אומרת כולנו חושבים על אותו הדבר ..בבית קברות יש חלקה חדשה ,גם היא מלאה....עד מתי ?

למעלה