בוקר טוב לכולם...

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם...../images/Emo104.gif

הבוקר העיתונים היו אמורים להיות מקושטים בגאווה, אלוף משנה אילן רמון, איש החלל הישראלי הראשון.. וכולנו הינו מותחים את שריר חיוך הגאווה..הוא שלנו.. עכשיו כשהמעבורת התנפצה לה באויר,ושבעה אסטרונאוטים התפזרו מעל גג העולם..כל העולם בוכה,, כולנו עצובים,כולנו כואבים,כן יכתבו בעיתון לא רק בעיתון שלנו. יכתבו בעיתון של כל העולם. אילן רמון,,,נזכור,,, לא נשכח,כולנו נחבק אותך, מלאך בשמים. כולנו מבכים את האובדן הנוראי מכל,,, תשמור על העולם ילד גדול מהחיים,,תשמור על העולם שם מהמרומים, גיבור שלנו. אני מצדיעה לך- אלוף משנה אילן רמון-יהי זכרך ברוך...

Crossface

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

The Super Star

New member
שהאמת שהבוקר לא כזה טוב...

חלום שהתנפץ ולא מומש עד סופו. האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל ולא נשמע ממנו כיצד רואים את ישראל הקטנה מהחלל.אדם משיכמו ומעלה,נספה בעת שליחות גאווה מדינית. אילן,ליבנו איתך שם ועכשיו עם משפחתך. הדמעה לא פוסקת לרגע מלזלוג,גם הדבר היחיד שהביא מעט גאווה ושמחה למדינה רדופת עצב,הסתיים באסון כבד. אמרתי פעם אנחנו יושבים על "ארץ אוכלת יושביה..."

Mוניk

New member
חופי אני הקשבתי לשיר הזה היום

הקשבתי מספר פעמים זה נורא, זה נשמע כמו שיר פרידה להקשיב עם דמעות בעניים כמה משמעות יש למילים לעיתים מבלי שנבחין בדקויות ובשיר הזה הכל כל מוחשי כל מילה מלאה משמעות... מצמרר. זה צירוף מקרים אכזרי מי חשב שכך יהיה האם זה גורל או מיסטיקה? מוניק

סקאוט

New member
כמה טוב שיש חברים

אכן אין יותר מדיי מילים שיכולות לתאר את גודל האסון אני מצטרף לכל אלו שטרחו להקדיש מזמנם כדי להצדיע לך אילן רמון

Crossface

New member
מה אני אגיד לכם

לא יודע למה, זה לא הפתיע אותי. זה עד עכשיו לא מפתיע אותי, זה משום מה היה ברור, היה צפוי. לא יודע למה, פשוט חיכיתי שזה יקרה. עם כל הצער. ואני לא חושב שזה קשור לפסימיות, הרגשה.

Crossface

New member
קודם כל

נעים מאוד
עכשיו, אני לא יודע מה להגיד, זה היה מפתיע אותי אם לא היה קורה כלום אני פשוט....חיכיתי לזה, אין דרך אחרת להגיד את זה, מבחינתי זה היה צפוי

למעלה