בוקר טוב לכולם

כמעט25

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo122.gif

אני מרגישה כאילו ישנתי רק שעה בלילה... אבל היום יפה בחוץ, אנלא עובדת ויש לי רכב עם דלק... חייבת לטייל היום! חייבת!!! יאללה יום מדהים לכולם נתי.

Cobe Anan

New member
המממ... (מחשבות זדוניות...)

אולי תבואי לבקר אותי (בעבודה המשעממת שלי)? תארחי לי חברה (תביאי איתך את דקלה, וגם קצת אוכל, ומשהו לשתות...), ונעשה המווון כיף ביחד (אני אשן, את תעירי אותי אם מישהו בא)! מתאים (בחייך, אני מת פה!!!)?

כמעט25

New member
../images/Emo6.gif

באיזה אזור אמרת שאתה עובד? תמורת "סכום סימלי" אין לי בעיה! אני אביא את דקלה, ישמור עליך כשתישן ואביא לך אוכל ושתיה... \ בא נראה זה יוצא סה"כ....#%^&**&%$#%*&^%$#@! עזוב, אין לך מספיק

liontamer

New member
קובי, ממתי אתה בענייני סבתות?

בואי פה נטייל! אני אראה לך כמה זכרון יפה ואני לא חושב שאת יכולה לקרוא לתלת אופן שלך אוטו. וחוצמזה הוא על בטריות ולא על דלק לאון צדק צדק תרדוף

dod_basim

New member
שיאו אימפרזה....

ת'אמת זכרון באמת יפה... אבל אין ולא יהיה כמו ירושלים!!!

liontamer

New member
שעל כן נאמר

אגוזים לאנשים בלי שיניים!!!! לאון בקש שלום ורדפיהו

Cobe Anan

New member
למה קנאים...?

יש לנו את הפייבוריטים שלנו, את גלגלי האש החוליגניים שלנו, ובשביל הסטייל- לקוצ`יני יקירנו יש הונדה אקורד 2005 עם פזומט וקרטר משופץ!

TheWhiteTigris

New member
צפונים טחונים אתם הא?...

מה זה הדגמים החדשים האלה?... לנו המכוניות במשפחה רובן היו יד שניה ותמיד קנו אותן מינימום עם "זיקנה" של איזה 7,8 שנים...

בשלולית

New member
אני הייתי היום בתל השומר..

קיבלתי זימון לאיזה ראיון שלא ממש היה מפורט למה. ואני מתמיינת למודיעין אז הייתי בטוחה שזה הולך להיות סודי או משהו, אבל חשבתי, מה? סודי? בתל השומר? לא יכול להיות. בכל אופן, הגעתי לשם, תוך 10 דק' כבר יצאתי מהאימות נתונים שהיה לי לעשות, ושמחתי לתקן אותה שעשיתי 5 יחידות באנגלית ולא 4
ואז הלכתי לראיון. העברתי את הכרטיס ואמרו לי שאני מקום 17, טוב, אני מחכה מחכה מחכה מחכה.... שעתיים וחצי חיכיתי!!!!! (מסכנה אמא שלי שכל 10 דקות התקשרה מהאוטו, ואמרה טוב אני אשאר ואחכה לך בטח תכף תיכנסי...) בסוף נכנסתי, שאלה אותי כמה שאלות שאין לי מושג למה הן חשובות ( "למה למדת בעל"ה למדעים?" "מי גר איתך בבית?" "את מתרגשת לקראת הגיוס?" "מה את הכי רוצה שצה"ל יתחשב בו?" ) ותוך 15 דק' כבר הייתי חזרה באוטו.... סיוטטטטטטטט אז מסתבר, שכל מי שחיכה איתי שם, היו בנים, הרוב. (3 בנות או משהו כזה). ומסתבר שהם חיכו לראיון הזה שכל הבנים עוברים בצו הראשון שלהם, אז מה אני עשיתי שם?!@ לא יודעת. זהו, סתם רציתי לשתף. ולהראות סימני חיים כי בזמן האחרון אני פחות כותבת כאן. ערב נעים לכולם

למעלה