בוקר טוב לכולם
_

שישיץ

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif

יש חדשות בסדר חדשות טובות וחדשות מעולות! אז ככה,
חדשות בסדר- סופסוף אני רווקה
חדשות טובות- יש הופעה יום שלישי הזה של יהלי סובול בבאר שבע! אחרי שביטלו ודחו לפחות 5 פעמים, אני כנראה סופסוף אהיה בהופעה שלו! אתם בטח יודעים שהוא זה שעזר לתרגם את "מבול" אז אני מקווה שהוא יאמץ וישיר! חדשות מעולות- זוהר עידכנה על הופעות קרובות אז אם עוד לא הצצתם.. כנסו זה שווה... וכמובן Shelly הצטרפה אלינו
יום נפלא

noa08128

New member
מי בעד ש...

שירן תהיה במנהלת! ושוב בוקר טוב! או כבר צהרים.. יש לי התלבטות או הופעה של אביתר בנאי בראשל"צ (הייתי כבר ב2 הופעות מהסיבוב)או הופעה של דפנה והעוגיות+הופעות ראגיי חינם בחוף התופים בת"א? יש לציין שאני גרה בראשון..

שישיץ

New member
הופעות חינם_../images/Emo79.gif

זה הכי שווה בעולם.. ועוד בחוף! גרר.. אני גרה בעיר יבשה וצחיחה ותנחשו מה... אין לי ים!! תנצלו וכמה שאתם יכולים. חוצמזה, תודה

0mroosh

New member
יהלי! ../images/Emo99.gif

מחר.
בנוסף, גם "הקול שקורא לי", תורגם ע"י הצמד מאנגלית.[מעניין אם אפשר למצוא את זה באנגלית].
רונה ניגנה איתו אפילו, בין היתר בתכנית "פרפר לילה", כששר שם את "לא יכול בלי זה".

noa08128

New member
אפשר למצוא

יש לי גרסה גורעה אבל ממש שצריך לפענח מה הולך שם אבל מבינים ממש קצת.. זו הקלטה נורא ישנה מהסולסיק אולי משנת 2002 משו כזה.

0mroosh

New member
זוהרל'ה מחמדי.

יש לי את המספר של קורין אלאל!!
זה 57696.
איך נזכרתי בזה פתאום?

bזוהר

New member
אויאויאוי. ../images/Emo6.gif

נשבעת שפעם זה היה המספר שלה! :X אבל ששש.
להלהלה. בא לי לאהוב!
לא משנה את מי. לא משנה מה. לא משנה איך. רק לאהוב לגמרי מלא הרבה ויש לי אהבה אבל אין לי למי להעניק אותה! בא לי לבוא למישהו וללחוש לו באוזן אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך ! בא לי להתחבק חזקחזקחזקחזק. ולעלות ולהזדיין וליפול ולהתעורר אאאאאאאאא!

שישיץ

New member
../images/Emo26.gif_../images/Emo79.gif

להקת יהושע/ כל כך רוצה לחבק, כל כך רוצה אהבה לתת, ויש בי המון בלי סוף שרוצה לברוח, אלייך לברוח, בזרועותייך לשכוח חלום ונראה לי שאותך אף פעם לא אמצא, לא בגלל שאת לא נמצאת בגלל שאני מפחד לצאת, מה עושים מה זה כמה שנים ואני עדיין תקוע סגרתי את הכל, לא השארתי חריץ לאור להיכנס את האש כיביתי, את התשוקה רימיתי. כשאת תבואי אותך אקבל תהיי לי כמו נר בערפל ולך אקרא אהובה חלום, חלום...

bזוהר

New member
../images/Emo12.gif ואיואי

:) אף פעם לא אמרו לי את זה! איזה כיף! תודה:) Iאוהבת אותךI:)

למעלה