בוקר טוב לכולם בדרך לחגוג יומולדת לאיש שלי. אחזור לקראת הערב.. יום נפלא אילת לבנון
א אילת לבנון1 New member 26/2/08 #1 בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif בדרך לחגוג יומולדת לאיש שלי. אחזור לקראת הערב.. יום נפלא אילת לבנון
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif בדרך לחגוג יומולדת לאיש שלי. אחזור לקראת הערב.. יום נפלא אילת לבנון
J jozefin3 New member 26/2/08 #2 ../images/Emo140.gifיום נפלא, ומזל טוב לאיש שלך../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
ח ח י ה ט ו ב ה New member 26/2/08 #5 או בניסוח שונה 1.מה זה אומר על בעלך ? 2.מה זה אומר על הזוגיות שלכם ?
א אילת לבנון1 New member 26/2/08 #6 חזרנו. התפנקנו בחמי געש ובמסעדה טובה. פעם היה חשוב לי להפתיע אבל התברר עם השנים שזה פחות עובד ולכן בשנים האחרונות אנו מתכננים יחד את היום והיה פשוט כיף! תודה על האיחולים. אילת
חזרנו. התפנקנו בחמי געש ובמסעדה טובה. פעם היה חשוב לי להפתיע אבל התברר עם השנים שזה פחות עובד ולכן בשנים האחרונות אנו מתכננים יחד את היום והיה פשוט כיף! תודה על האיחולים. אילת
ש שזמ New member 27/2/08 #7 החמצת את הנקודה כתבת בדרך לחגוג יומולדת לאיש שלי ולא בדרך לחגוג יומולדת עם האיש שלי פולניה....
ע עידית רון New member 26/2/08 #4 מזל טוב לאיש שלך ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo57.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif
מזל טוב לאיש שלך ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo57.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif