בוקר טוב לכולם!!!!!

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
בוקר טוב לכולם!!!!! ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? אצלי לאט לאט מתחיל להסתדר... שיהיה לכולם יום כתום!!!

lia*

New member
היי רוייקו!יש תקווה שהכל יסתדר.. ../images/Emo8.gif

קודם כל- הגשתי תלונה לנציב גבילות הציבור במשרד הבריאות- נפתח תיק... לא יודעת לאן זה יוביל. אני מרגישה בכל אופן שנגרמה לי עוגמת נפש כי ממש סבלתי- כל הריצות האלה- הפסדתי הרבה לימודים ועבודה... בקשר לניתוח-ניגשתי למנתח אחר ( פשוט בררתי מתי הוא מקבל ובאתי באותו יום בלי תור כי תור אליו הוא שלושה חודשים לפחות) לא יודעת מה חשבתי לעצמי אבל כבר מרוב יאוש לא ידעתי מה לעשות. התור היה ארוך החלטתי לשבת עד הסוף ולהיכנס אחרונה... אתה לא מתאר לעצמך- אני פשוט ישבתי והתפללתי שם שאולי משהו יעזור לי והוא יקבל אותי... היו לי שתי מטרות: אחת- להיכנס אליו ולפחות שיקשיב לי שניה- לשכנע אותו לנתח אותי בטבעת אמריקאית. אני נשבעת לכם- כנראה למעלה שמעו אותי... שתי המטרות הושגו. כרגע אני מחכה לתור. אני לא מפרטת באיזה בית חולים ומי המנתח מסיבות אישיות.. אני מקווה שהכל יסתדר לי.. קצת נבהלתי מזה שקיבלתי הביתה מכתב רשמי על כך שנפתח תיק במשרד הבריאות... אז זהו... נקווה לטוב.. סופ"ש נחמד שיהיה לכם!!!!

ליאה

מה המצב הרבה זמן לא שמענו ממך אני לעת אתה דחיתי את עניין הניתוח אך אמשיך לבקר פה מידי יום

RomiVais

New member
היי ליה!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע ממך... תהיתי מה קורה איתך!! אני מאחלת לך המון המון המון המון
בהכל, אני חושבת שמשהו היה שם בהחלט לא בסדר, וצר לי שזה קרה לך!! תחשבי שהכל עוד יסתדר וזה יהיה רק זיכרון מר, אבל יישכח בכל קילו שיירד... שיהיה לך סוף שבוע נפלא, ותעדכני אותי במה שקורה איתך, רומי

zeevaa

New member
הסבר

מה זאת טבעת אמריקאית? וכמה סוגי טבעות יש? מאז הניתוח 3.8 ירדתי 10ק"ג האם כדאי לנפח את הטבעת(כיום אין לי בעיה לאכול כל דבר חוץ מגזר) זאב

רוייקו

New member
לזאב: קיימות מספר טבעות שונות

המותקנות כחלק מניתוח להגבלת הקיבה - ניתוח לקשירת הקיבה. קיימות 4 טבעות המוכרות בישראל. 1 טבעת ה LAP-BAND זוהי הטבעת האמריקאית הנפוצה ביותר לשימוש ניתוח זה. 2 טבעת שוודית: משתמשים בה מספר מצומצם של מנתחים בארץ 3 טבעת גורטקס: טבעת קבועה לא מתכווננת. משתמש בה מנתח אחד בארץ. 4 טבעת צרפתית: טבעת מתכווננת הדומה לטבעת הלאפ-בנד, אלא שאף מנתח בארץ לא החל להשתמש בה (ואני יכול להבין למה..) אם אתה טוען לאכילה רגילה, כמעט ללא תחושה של התמלאות מהירה לאחר כמויות קטנות, כדאי לך לפנות למנתח שלך, על מנת לשקול סגירת הטבעת. היכן נותחת ? נ.ב, גזר חי גורם להקאה אצל כל המנותחים, כמעט. המנע מזה.

zeevaa

New member
רוייקו

נותחתי במדיקל סנטר. מה הסיבה שגזר גורם לתופעות כאילו? והאם יש להזהר מירקות נוספים? זאב

gal33

New member
הי זאב

דווקא אני שגיליתי רגישויות לכל מיני ירקות ופירות "בסדר", גזר חי עובר אצלי בקלות ברגע שהוא מגורר בפומפיה. האמת שגם אף פעם לא ניסיתי אחרת (עיגולים). לא מומלצים פירות וירקות בעלי סיבים, כמו מנגו, ברוקולי, כרובית, למרות שהאחרונים מבושלים אין איתם בעיה. לא מומלץ כאלו שהקליפה שלהם לא נלעסת היטב, כלומר, יש לקלפם קודם. הכי טוב, זה לנסות. כל פעם שרוצים משהו חדש, ללעוס לאט לאט, בכמויות קטנות ולראות מה קורה. באופן עקרוני, ברגע שלועסים משהו לרמת מרקם העיסה, למעשה טוחנים אותו בשינים במקום בבלנדר, הוא יעבור. אם יגרום אי נעימות כלשהיא, מסקנה, צריך להימנע ממנו.

רוייקו

New member
לזאב, צריך להזהר בעיקר ממזון

רב סיבי וקשה ללעיסה. תירס חי בעייתי וכמוהו גם ירקות שורש כגון סלרי, פטרוזיליה ודומיו, תירס, קולורבי ועוד ועוד... בשר בקר מאוד בעייתי ללעיסה אבל אם אתה מצליח ללעוס היטב ולא ניתקע לך, אז אין לך בעיה. הבעיה היא למי שמקיא סוג זה של מזון

רוייקו

New member
מברוכ, ליאה.. כל הכבוד גם על

מלחמתך ב"רעים". לא חשבתי שתגיעי כל כך רחוק (לפתוח תיק בנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות) מישהו צריך לשים כמה חכמולוגים במקומם. כל הכבוד. אני חושב שהבנתי לאיזה מנתח פנית. אם הסכים לנתח אותך עם האמריקאית, לכי על זה. בסה"כ עד כה ניתח עם הלאפ-בנד, כך שיש לו הנסיון. אני מתאר לעצמי שמקום הקטן ההוא שבחרת התור הרבה פחות ארוך (מנסיון של מישהי מהפורום, שגם היא עברה אצלו את הניתוח שם). עדכני אותנו מה קורה. יום טוב, רוייקו

למעלה