הי זאב
דווקא אני שגיליתי רגישויות לכל מיני ירקות ופירות "בסדר", גזר חי עובר אצלי בקלות ברגע שהוא מגורר בפומפיה. האמת שגם אף פעם לא ניסיתי אחרת (עיגולים). לא מומלצים פירות וירקות בעלי סיבים, כמו מנגו, ברוקולי, כרובית, למרות שהאחרונים מבושלים אין איתם בעיה. לא מומלץ כאלו שהקליפה שלהם לא נלעסת היטב, כלומר, יש לקלפם קודם. הכי טוב, זה לנסות. כל פעם שרוצים משהו חדש, ללעוס לאט לאט, בכמויות קטנות ולראות מה קורה. באופן עקרוני, ברגע שלועסים משהו לרמת מרקם העיסה, למעשה טוחנים אותו בשינים במקום בבלנדר, הוא יעבור. אם יגרום אי נעימות כלשהיא, מסקנה, צריך להימנע ממנו.