בוקר טוב לכולם...

מ ה פ כ ן

New member
עם אמונה וכח רצון...

לדעתי, אין דבר שעומד בפניי הרצון, הכל אפשרי !!! תאמיני בו והוא יצליח !!!

מ ה פ כ ן

New member
בוקר טוב לכולם... ../images/Emo140.gif

מה שלומכם הבוקר ?!, סיימתי בהצלחה את החובות שלי לסימסטר הנוכחי, נותרו לי בסך הכל 5 קורסים ושני סמינריונים לסיום התואר השני, ייקח לי משהו כמו עוד שנה וחצי... שמרו על עצמכם ובני ביתכם...

ד קובי

New member
מהפכן כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אתה פשוט מדהים כל הכבוד וכמובן המונמון בהצלחה

סמסרה1

New member
ל מ ה פ כ ן ../images/Emo106.gif

נהנייתי ושמחתי לקרוא ! המשך כך! אצלנו, בסמסטר הקודם ציוניו של בני באוניברסיטה נעו בין 90 ל- 100 . וכפי שסיפרתי כאן לפני כמה שבועות, שאני בשיא טפשותי גרמתי לכך שהוא יקבל הזריקה אחת לחודש וחצי וחלה הרעה במצב, אז עכשו זו התקופה של מבחני במסטר ב', ואינני יודעת מה יהיה. ביום רביעי יש מבחן, שהוא בכלל שכח על קיומו, במקרה חבר מהאוניברסיטה צלצל ודיבר על המבחן. ואתמול הוא לקח את החומר של המבחן ליד וראיתי מזווית עיניי שהוא לא יכול להתמקד ולהתרכז ושהוא נשלחם עם משהו שמפריע לו. והוא בכלל אמש יצא לבלות עם חברים (שזה טוב לכשעצמו) אך לא בתקופת בחינות וראיתי הקאה ליד האוטו שלי , כך שכנראה הוא שתה . אני אמורה להעירו כדי שישב ללמוד למבחן של מחר ואני בכלל מתלבטת האם יש טעם להעירו?!? הלב שלי נקרע. בכלל אני מסתובבת כשדמעות חונקות את גרוני, את בית החזה שלי ואת עיניי. האם יש משהו לקחת כדי להתרכז? משהו שלא יסתור את הריספרידל? השארתי הודעה בטלפון של המרפאה של הפסיכיאטר אך כמו תמיד בגלל הלחץ שאצלהם במרפאה מזכירתו בכלל לא טורחת לחזור. בכל אופן מהפכן, שמחתי לשמוע ואני מאחלת לך המשך מוצלח! עלה והצלח!

מ ה פ כ ן

New member
תודה ועוד...

אפשר לדעתי להגיש בקשה לדחייה, אולי לסימסטר הבא, עד יעבור זעם ומצבו יתייצב, כך אני יודע...

סמסרה1

New member
דחייה

אי אפשר, מכיוון, שהוא ניגש מלכתחילה למועד ב' בכל הבחינות, וזאת מכיוון שהוא היה עם קבוצה בקורס חובה של חפירות ארכיאולוגיות בתל שמש כשהיה מועד א'. על פניו, אני מסתכלת מדי פעם בזוית העין ורואה שהוא מחזיק הדפים וקורא, וכולי תקוה שזה אכן נקלט. אגב, בקורס החפירות הוא נטש לשבועיים מתוך חודש מכיוון שהרגיש רע. ובבחינה המסכמת קיבל רק 56 . אינני יודעת איזה ציון משוכלל יתן לו המרצה. הקיצר מהפכן, אם לא הייתי משחקת אותה כאלוהים והוא היה מקבל הזריקות במועדן הכל היה טוב.

זריחה 2

New member
כל הכבוד

איש מדהים,כל כך כיף לקרוא אותך,אני חושבת שלאחר כל התלאות שעברת,כל המשברים,ההתגברות,האומץ להחשף,לעודד,לכתוב ללמד..להוות דוגמא..מגיע לך,להצליח ובגדול.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,המון המון הצלחה בהמשך..

sarit743

New member
../images/Emo50.gifמצטרפת לברכות והאיחולים ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך, אתה דוגמה ומופת, עלה והצלח

מ ה פ כ ן

New member
תודה...../images/Emo9.gif

מאחל לכולכם שתזכו לנחת גם מיקיריכם, זה לא בשמיים...

סמסרה1

New member
למהפכן ../images/Emo39.gif

בנוסף לכל המחמאות המגיעות לך אז אני מעריכה מאוד את העובדה, שלמרות שאתה במצב טוב אינך שוכח את כולנו. ושוב, כל הכבוד לך! ועלה והצלח! ותהייה מאושר!

מ ה פ כ ן

New member
להיפך...

פתגם עתיק אומר, "זכור מאין באת ולאן אתה הולך...", זה בדיוק מה שאני עושה. אני יודע שאחרים מתלבטים בדיוק עם אותם דברים שאני והקרובים אליי התלבטנו, עם אותם קשיים ועם אותן תהיות. עם עזרתי לאחד, עשיתי את היומית. נאמר גם "מי שמציל נפש אחת בישראל, כאילו הציל עולם ומלואו..."

למעלה