בוקר טוב לכולם

gaia20

New member
לא נעים כל כך אבל.....

רציתי לשאול אותכם משהו... האם גם אתם סובלים מ...גלי חום? לא, לא הגעתי לגיל שמקבלים גלי חום, ובכל זאת, לפחות פעם בשבוע, אפילו פעמיים לכולם קר מסביבי ורק אני עם גופיה, מזיעה כמו סוס... ולא רק זה, במשך הלילה, כמעט כל לילה, אני קמה כמה פעמים בלילה שאני כולי מזיעה...(ולא, אני לא זוכרת על מה חלמתי
) זה ממש מוזר, אתמול בלילה קמתי 3 פעמים, כולי מיים, ממש אפשר היה לסחוט את החולצה, החלפתי חולצה 3 פעמים!!
אוף..........תגידו, זו רק אני?????????

האמת...

שבימים האחרונים אני סובלת לסירוגין מעליה וירידה בחום, שמורגשת גם חיצונית (אני מרגישה פתאומית שהפנים שלי לוהטות) אבל מלווה גם בסימוכין מהמדחום... ייחסתי את זה ללופוס, כי מעבר לחום אני לא מרגישה כלום ולא כואב לי שום דבר... יכול להיות שהרגשת החום וההזעה אצלך נובעות גם מעליה וירידה בחום הגוף?? אני לא סובלת מהזעות בלילה, אבל לעומת זאת אני סובלת בימים האחרונים מאצבעות קטנטנות שנכנסות לי לעיניים, בזמן שאני ישנה, ובודקות האם אני אתעורר מזה... (לא. לא מדובר בהתקף פסיכוטי שעובר עלי, אלא בביתי הקטנה שאוהבת לעשות עלי אקספרימנטים. חחחח) ולסיום, בדיחה לשבת שקיבלתי במייל: שרית הספרית אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראת הטיול שלה עם החבר שלה לרומא. היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצה לנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. את מטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?" "אנחנו טסים בקונטיננטל" הייתה התשובה. "קבלנו מחיר מצוין". "קונטיננטל?" נדהמת הספרית,"זו חברת תעופה נוראית. המטוסים שלהם ישנים, הדיילות מכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתם מתאכסנים ברומא?" "נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף על הנהר טיבר ונקרא 'טסטה'". "אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולם חושבים שזה הולך להיות מיוחד ואקסקלוסיבי, אבל זה חור, המלון הגרוע שבעיר. החדרים קטנים, השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מה אתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?" "אנחנו נלך לראות את הוותיקן ומקווים לראות את האפיפיור". "זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליון אנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל של נמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך, את תזדקקי לה". לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת. הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היה נפלא" מסבירה האישה. "לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשים של קונטיננטל אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגו אותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היו מעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלון היה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולר והוא פנינה. המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היו מלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה של הבעלים, ללא תוספת מחיר!" "נו" ממלמלת הספרית, "זה טוב אבל אני יודעת שלא הגעתם לראות את האפיפיור". "למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנו בוותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על הכתף והסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמה מהמבקרים ואם אועיל בטובי להיכנס לחדרו הפרטי ולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובן שחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ את ידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים." "באמת? מה הוא אמר?" הוא אמר: "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?!?".

tagori

New member
בוקר נפלא

שיהיה לנו סוף שבוע נפלא מלא חום ואהבה... גאיה לא חום כזה...מקווה שהגוף יתאזן- אולי תנסי לשתות איזו חליטה של תה לבנדר לפני השינה זה מרגיע וזה יעשה לך רק טוב. סוף שבוע נעים לכולם. גאיה

ל3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ג-ד-ו-ל דובדבניל, ספרי איך היחה בפגישה? האם העלת את הרעיונות וזה היסתדר? שירי

ritarita

New member
אני מאשימה את מזג האויר...

ההפכפך... יש לי תמיד עליות וירידות קלות בחום.. וגלי חום בפנים.. למרות שהזעה בלילה בשינה..היא בדרך כלל ירידת חום דרסטית.. אז אולי זה מתקשר עם גל החום.. אצלי זה קורה הרבה בחורף..:)

gaia20

New member
בהתחלה גם אני האשמתי את מזג האויר

אבל ניסיתי לישון בכל כך הרבה מצבים שאני עכשיו בטוחה שזה לא מזג האויר בהתחלה ישנתי עם חולצה ארוכה עבה הזעתי החלפתי לחולצה ארוכה דקה הזעתי החלפתי לחולצה קצרה הזעתי פתחתי חלון קפאתי סגרתי חלון, נשארתי עם חולצה קצרה, אבל לקחתי שמיכה דקה במקום הפוך העבה שיש לי הזעתי ישנתי בלי שמיכה בכלל הזעתי...... חוץ מלישון ערומה ניסיתי הכל... הבעיה היותר קשה שלי זה שאני מפחדת להתקרר אחרי שאני מזיעה ואחרי שאני מחליפה חולצה אני קופאת מקור אז אני מתכסה בשמיכה העבה ואז הסיפור חוזר על עצמו...

ritarita

New member
אני יכולה רק להגיד לך שגם לי יש..

בעית הסתגלות כזאת.. אבל אולי..בחלק מהמקרים..זה תלוי גם בחלומות שאנחנו חולמות..:)

1ט ל י

New member
../images/Emo13.gif

גם לי יש גלי חום מוזרים. אמרתי לרופא והוא לא ייחס לזה חשיבית מיוחדת. לפעמים אני מתעוררת מזה בלילה, אבל מידי פעם, לא כל לילה.

gaia20

New member
מה זה אינסומניה?

לא סובלת מיובש בגרון, אבל סובלת ממפצעים כואבים על הלשון בעבר קראתי שזה מראה שהלופוס פעיל, טוב, זה לא דבר חדש...

קאריני21

New member
אינסומניה

אי יכולת לישון. ממממ....פצעים על הלשון .... לא טוף. פויה לופוס. לופוס רע מאוד להדר!

ritarita

New member
הפצעים הכואבים בלשון..

זה כמו חצ'קונים? כאילו בליטות קטנות כואבות? זה כל הזמן..או רק לפעמים?

gaia20

New member
לא בדיוק כמו חצקונים

בליטה קטנה דלקתית אבל לא כמו חצקון שאפשר לפוצץ...איכס...

ritarita

New member
כן..אבל..

זה לא קורה גם לאנשים בריאים? או שאצלך זה יותר שכיח? קורה לי..אבל אני לא יודעת אם זה כמו אצלך.. וזה לא בתדירות גבוהה..משהו די זניח.. כמו פצע בחניכיים..שיש לכולם מדי פעם.. יכול להיות גם קשור להגיינת הפה..

gaia20

New member
בהחלט יכול להיות אצל אנשים בריאים

אולי פשוט נוח לי להאשים את הלופוס, אבל בכל מקרה זה משהו שקראתי עליו ברור שכשיש הגיינת פה לקויה אז יצאו פצעים

למעלה