בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לכולם... ../images/Emo140.gif

אחרי הגשם של הלילה... הפציעה ה
של הבוקר... אז בברכת: You are the sunshine of my life בוקר טוב ומגניב לכולם... אני אחזור יותר מאוחר...

קניה 1

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

שיהיה לנו יום טוב!מי שרוצה להתעצבן יכולה להיכנס ל nrg לרכילות, הללי חייבת כרגיל לתת איזה קטנה לג'קוש...אני לא שמה קישור, כי לא מגיע ל-@

קניה 1

New member
אוףף שלח לי רק חצי!

המשך: כי לא מגיע ל- @@$$%^^& הזאת שאני אקשר אליה! זהו... להת'

eilati27

New member
ראיתי,התעצבנתי,סגרתי../images/Emo46.gif

שיהיה אחלה בוקר למי שעדיין לא קרא!

reviital

New member
בוקר טוב לכולם. נראה שהיא לא מסוגלת

לכתוב כתבה בלי להזכיר את ג'קו...

eilati27

New member
יש דברים יותר מרגיזים ממנה???

"אם ג'קו ומאיה בוסקילה לא רצו לעלות על מדים ולשרת בצה"ל אז חמי רודנר יעשה את העבודה במקומם. למרות שסיים את הקדנציה המילואימניקית שלו הוא ביקש להתנדב להארכת השירות" זוהי הכותרת לכתבה ה- כרגיל סתמית שהיא יודעת לנסח!

alona37

New member
בוקר טוב...

אני לא מופתעת מהכתבת האטומה הזו , אין לה חיים , וממש לא צריך להתעצבן...

eilati27

New member
../images/Emo4.gif"בדד אלך גם תפילה אין לי..."

איפה אתן? משעמם לי בעבודה הבוס שלי לא הגיע היום ואתן מוצאות לכן זמן להיעלם...

לא נעלמנו... רק שמדי פעם צריך לעבוד

הכתבה הזו של הללי לא שווה יריקה... גם על מאיה רוטמן היא מרכלת... בקיצר היא מתעסקת בחלק הכי מלוכלך בעיתונות.... אז היא "חייבת" ללכלך... סתם אמירה אגבית על ג'קו, עאלק מנסה להיות עוקצנית וזה לא יוצא לה... לא שווה תגובות בכלל...

talytal

New member
אין ספק שעם כל כתבה נוספת שאני

קוראת של הללי, אני מגלה שוב ושוב כמה חסרת כל יכולת עיתונאית מינימלית. אבל את הדבר הזה אפשר להגיד כלפיי כמעט כל הכתבות הצהובות בארץ. גם הכותבים של וואלה, למשל. במקום באמת להביא אייטמים בעלי קמצוץ עניין, הם טוחנים דברים חסרי כל אפיל, ומשתמשים בכותרות מטעות ובניימדרופינג שלא קשור בכלום לנושא, בשביל לגרור עוד כמה קוראים. אני מבינה שאפשר עכשיו לצפות שבכל כתבה שקשורה איכשהו לצה"ל נקבל את השם של ג'קו על תקן "המשתמט". ווטאבר.

למעלה