בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

עדיין קר מאוד אבל בהחלט בהיר. אתמול טיפטפ לנו כמה טיפות שהתייבשו מיד בהגיעם אל הקרקע, היה קר מאוד ואפילו כמעט קפוא והפעלנו אפילו - ח י מ ו ם ! השבת הזו אנו מוזמנים לחבר של בעלי (ארוחת ערב שבת) ונצא מוקדם לקנות מתנה לבני הבית המארח. איזה כיף שבת מבלי לבשל
(למרות שכבר שבועיים אני מקבלת משלוחים מאימי ולא מבשלת כמעט כלום) יום נפלא לכולנו ובשורות טובות אמן
עציון: תגיד לי מתי אתה פנוי לשיחה

jif

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אצלינו יצאה סופסוף השמש ומקווה שזה ימשיך גם בסופהשבוע. שיהיה לכולם יום מקסים.

אורא

New member
בוקר טוב לכולן + עציון ../images/Emo42.gif

השמש יצאה לה קצת מבין העננים. ואני היום על תקן מזכירה, כך שאני אהיה כאן מעט מאוד זמן יום נפלא לכולם אור

בקר טוב ../images/Emo186.gif

בסד שלום לכולכם בקר טוב ישגם אצלי שמש אבל שמש קרה מאוד כי יש מסביב שלג תודה עליזה

כן, איפוא יש שלג?../images/Emo113.gif

לא אמרו על זה כלום ואצלנו דבר כזה הוא בחדשות.

עליזה דליה

בסד שלום אצלנו כולם במשפחה מיצד אימי יש שני שמות אז שמי עליזה דליה אבל כולם קוראים לי עליזה נעים מאוד

ממרוקו מותק.

סיגלי כבר העידה על עצמה שהיא מרוקאית דם חם. רק עכשיו היא הבטיחה לכולם להיות מה זה רגועה במשך 9 חודשים. נכון סיגל?

הבטיחה ומבטיחה לקיים ../images/Emo45.gif

רק מה לעשות שאצלי שום דבר לא בא בקלות
הבדיקות חרא והייאוש מתחיל לכרסם בי שוב, אני חושבת שאפרוש הביתה לנוח ולחשוב מה לעשות הלאה.

עדוש

New member
סיגלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אסור לך להתייאש
את תראי שבע"ה הכל היה בסדר ויסתדר על הצד טוב ביותר
מה קרה לאופטימיות שלך
אנח נו פה בשבילך, מחזיקים לך אצבעות ומתפללים בשבילך שהכל יעבור בשלום
קבלי המון המון
ובבקשה בבקשה אל תתיאשי

הגנובה

New member
סיגלי אל ייאוש../images/Emo70.gif

הרימי ראש ותחשבי חיובי
- בעזרת-השם הכל יבוא על מקומו בשלום

סיגלי! לא להתייאש. לחשוב חיובי../images/Emo140.gif

סבלנו, סבלנות ועוד פעם סבלנות. הזמן יעבור ויעשה את שלו וזה יהיה בסדר. כבר אמרתי לך שהבדיקות לא תמיד משקפות את המצב לאשורו. חכי וחכי ויהיה בסר. אני יודעת כבר שיהיה בסדר. יש לי תחושות לגבי דברים אלו. הרופא לא הסביר לך שבתחילת ההריון ההורמונים משתוללים, עולים ויורדים עד שזה מתאזן? רק הזמן צריך לעבור ולשמור על עצמך בינתיים.

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

השמש זורחת והכביסה שלי מאמש מתייבשת. שיהיה לנו וסף שבוע חמים ונעים. נמאס מהגשם. החמין בוטל לאור המצב. בישולים מחר.

עדוש

New member
בוקר טוב

גם אצלנו יש שמש סופסוף לכולם סופשבוע נעים וסיגלי, תיהנו אצל חברים

למעלה