בוקר טוב לכולם

כמעט25

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo163.gif

קמתי כבר לפני שעתיים וכולי מלאת מרץ ליום הארוך והמגניב שהולך להיות לי היום, תשתדלו לא להתגעגע יותר מידי טוב?

Cobe Anan

New member
וואי, אני רואה שהשתדלנו ממש טוב..

כל כך לא התגעגענו, שאף אחד לא טרח לענות לך עד עכשיו.. ממצב, סבתא?

dod_basim

New member
איפה אתה היית אחי?

אפילו לך התגעגתי
באסים באמת מתגעגע לנוכחות-הלקויה של לאון, איש עסוק.

liontamer

New member
תראה באיזו שעה אני חוזר מהעבודה!

ראבאק! לאון ינשוף בפוטנציה

dod_basim

New member
יש פה חצי אמת או שרק אני חד עין

גוייאבה היא לא ינשופה. התחליטי מה את, ומה את רוצה להיות? באסים שם דברים על קנקנם

liontamer

New member
מסכים פה עם הבחור

זה נורא קשה להחליט עם המשבר זהות הזה שאת עוברת... לאון סגר לבאסים את האפוד בצמ"פ

dod_basim

New member
לפעמים אני כל כך גאה (לא תרתי משמה)

שאני כל כך שונא טלנובלות ישראליות או לא ישראליות. איזה עייפות! באסים הפעם עדכונים מהשטח! 1. התקבלתי לעבודה!!! מלצר בלאט, דווקא נחמד. 2. ברגע זה סוגר שבוע ללא עישון אקטיבי, מחיאות כפיים ו
גדול!

dod_basim

New member
טוב נו, נפתח שרשור

אז ככה לאחר שהצקתי לכם רבות בפורום ובכל עמוד היו לפחות 10 הודעות ממני, לא יצא לי כל כך להכנס בשבוע האחרון. אבל כולכם קורבים לליבי, יש היותר ויש הפחות. אבל הכל לטובה! כי עכשיו הדוד עובד ואת כל הזמן שיש לו הוא נוסע על אופניים או פשוט בחדר כושר. גם סיימתי אתמול שבוע מוצלח ללא עישון, אני בדרך הנכונה. שבוע מס' 2 here we go! אני בטוח שבעקבות התחייה של הפורום, ההודעה תרד מהר, מצויין! באסים שופך ת'לב

כמעט25

New member
ממי שלייייייייייי

איפה אתה???? לא דיברנו כבר יומיים!! חחחחחח אל תשכח אותי הא? נתי.

liontamer

New member
כפארה על הילד!

יוחזר דוד באסים לאלתר! נתצ'קו, יואשי! תעזרו לי אני הופך לינשוף! היום הסמנכ"ל צרח עליי בטלפון. אז אחר כך כשמי שאחראי עליי בא לביקור הוצאתי את זה עליו. עם ריבית. איפה וינסטון כשצריך אותו? היה קורע לו וריד בצוואר עם השיניים האימתניות שלו לאון ליבי שבור מגעגועים לאזניים והילד. האיש והאגדה. החרג'וקעס החוליגאן. הקוצ'יני. קופיפו שליייי

כמעט25

New member
לאון מותק...תראה...

בתור ילדים משוחררים טריים, נפל עליך ועל יואש הכובד והעומס של החיים האזרחיים שלא הכרתם עד כה. אז אני יוותר לכם, ואני אסלח לכם שאני לא מקבלת צומי... ואני נותנת לכם חודש....לסדר ת'עניינים שלכם עד שנפגש בסיני, סבבה??? עד אז אני לא יציק!!! אבל תמיד יתגעגע

כמעט25

New member
רגע רגע רגע!!! לאון!!

מי זה קופיפו שלך?!!?!?!??!!? זהו!?!? עברת סופית לצד השני?!?! האם באסים עבר איתך?!?! ואם כן, בא לכם להיות החברות הכי טובות שלי לנצח נצחים!??!!??! נתי-ברגע של טירוף חולף ושעמום...

dod_basim

New member
אוי ואי

קופיפו זה חבר יקר.... יש לך שלושה ניחושים למה הכינוי הוא קופיפו... ולא לאון לא בוחש! ותאמיני או לא גם אני לא!! ועוד פעם אחת, עוד פעם אחת רק תחשבי על זה שאהיה החברה הכי טובה שלך, תקבלי כאפה מצלצלת!!! באסים זה שאין לו מישהי לא אומר שהוא הומו...

Cobe Anan

New member
אצלנו בשכונה שפכו למישהו ת`לב..

היה מלא דם, משטרות, בלאגנים, לא נעים.. אבל פחות נעים זה למות מסרטן, אז באמת כל הכבוד שהפסקת לעשן.. גם התקף לב זה לא משהו נחמד, אז טוב שאתה על אופניים ובמכון.. ומזל טוב על העבודה החדשה.. וזהו.

למעלה