בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני לא אתייאש, בסוף הפורום יתעורר
שיהיה יופי של יום לכולם, אוטוטו סופ"ש ואיך שאני זקוקה לסופ"ש.........

ע ו פ ר ה

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אסור להתייאש. הבוקר אני פה, כי אחרי לילה לבן, ויתרתי על הלימודים. אולי אסע לשיעור של אחר הצהרים ואשלים את החומר. את ברכת בוקר הטוב של אתמול ראיתי בשעה 01.00 בלילה אז חיכיתי כמה שעות כדי לכתוב ברכה "טריה".
ראיתי ששאלת אתמול מה קורה איתי, אז אספר לכם משהו. לפני מספר חודשים הייתי בתקופה של ציור אינטואיטיבי. מציירים ציורים מהירים ומעלים רגשות, מחשבות וכל מה שצף. מאוד אהבתי את הציורים שיצאו תחת ידי והשבוע מסרתי אותם לבית דפוס שיכינו לי קלפים. אני מאוד מתרגשת לקראת התוצר המוגמר. את הקלפים אני רוצה להכניס לקלינקה כקלפים טיפוליים. באהבה עופרה

zahav2007

New member
איזה יופי עופרה!באמת מרגש!

שמעתי על עוד מישהי שעשתה את זה. זה נורא מקורי. אולי תפרסמי משהו מהציורים פה באתר? יום טוב זהב

יאוווו עפרה מדהים../images/Emo13.gif

בפעם הבאה בלילות לבנים הרימי טלפון אולי נרדים אחת את השניה. כל הכבוד על הקלפים, בהצלחה ונשמח כמובן לראות את התוצאות.

וואו עופרה

זה מדהים! הציעו לי לא מזמן להתעסק קצת עם ציור אינטואטיבי וזה לא דיבר אליי, אבל אני שמחה לשמוע שאצלך זה הוביל למקומות אחרים, בכל מיקרה מרגש מאוד ושיהיה המון בהצלחה

zahav2007

New member
בוקר טוב באתי...../images/Emo121.gif

אני מסכימה איתך שהפורום נהיה יבש לאללה בזמן האחרון... וגם הרבה נעלמו לנו!תותית,LOVELY LADY,רחל הדרומית... אז יאללה תתעוררו ותחזרו אלינו! מתגעגעים... יום נפלא לכולם וגם אני מחכה בכיליון עיניים לסופ"ש השבת הזמנו את הוריו ואחותו ובעלה לקפה
ועוגה-לראות את הדירה מסודרת,וחשבתי גם להפתיע את אחותו כי היתה לה יומולדת
ביום ראשון. בי בי זהב

tutit1005

New member
צהרים טובים לכולם../images/Emo24.gif

סליחה שנעלמתי .. מה שלומכם? התגעגעתי מלא שולחת לכם חיבוק ענקי ושיהיה לכולם יום מקסים אוהבתתתתתתתתת

למעלה