זהו, שאני לא מצליחה להבין מהמתכון שזה לא
יצליח. יש לי חברה שישר יודעת אם זה מתכון ''נורמלי'' או לא. והיא צוחקת עלי כשאני מסתבכת בכמויות, למשל עם העוגות של דנית סולומון, שלא פעם ולא פעמיים נפלתי אצלה מבחינת הכמויות. ובחרתי במתכון של ניקי, כי שם היתה רק כוס אחת קמח, ואמרתי אם לא יהיה טעים, לפחות זאת לא תהיה כמות גדולה. כולם - למעט אחד - אמרו שהן לא טעימות. ואין לך מושג כמה אני שמחה שאת אומרת לי שאכן הן לא טעימות ויש משהו מוצלח יותר, כי טחינה זה בריא, וחשבתי שכבר ויתרתי על טחינה בעוגות/עוגיות. ואני אשמח מאוד אם האחרים לא יוכלו להפסיק לאכול אותן - כי בשבילי זאת מכה לא להפסיק לאכול מתוקים. תודה מראש על המתכון, שיהיה לך יום מוצלח מאוד.