בוקר טוב לכולם

רותי410

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

השמש זורחת אבל זאת שמש שקרנית
כי קרררררר אני רוצה להכין היום עוגה, אבל יש כאן כזה מבחר עצום שאני לא יודעת להחליט איזו. טוב, כבר נבחר משהו שיהיה לכולם יום נפלא
 

cial 1

New member
רותי410 בוקר טוב יום קיף../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

מה קורה הכול בסדר נו ראית יש פה מתכונים לחודש" נו טוב צריך להודות לכולם למאיוש וליוכי הענקקקקקקקקקקקקקקיות משאלה וגם לגדולה PIRGE ו לענתי בכל לכול אחת בשמה אין יש רק לבחור הכול מבשולים מי עוגיות ועד העוגות הגודול שיש כאן רק שיגיע קונדיטור ולא יהיה לו טור מה עושים טוב מתוקה תבקשי כולם מגיבים את ביקת משהו אתמול קל יש גם כאן דברים קלים" במעבר חד אתמול לא פסקו החיפושים אחרי יוכילה היום מחפש את גולדה
שלנו עוד מעט אשלך מסר יום מתוק לך והכי הכי יפה לשנת 20008 עולם מוזר לכתוב כך השנה האזרחית טוב שאנחנו כובים רק כך לדוגמה בבנק ובכלל?
1.1.008 טוב ממוש
ביי לבנתיים
 

רותי410

New member
גולדה יצאה לחופשה קצרה. שתיהנה!!!

ואני לא רוצה עוד מתכוני עוגות. יש כאן המון. אני רק מתקשה להחליט. אבל אני חושבת שאלך על עוגת השיש של פירגה שיש בה גם טחינה. אני נותנת עוד צ'אנס לטחינה. את העוגיות כמעט אף אחד לא אהב, אולי לעוגה יהיה מזל רב יותר. דיווחים או תמונות בהמשך שיהיה יום טוב לכולם
 

מאיוש י

New member
רותי גם אני הכנתי את העוגיות טחינה

של ניקי יצאו גועל נפש.....ועוד הכנתי פעמיים חשבתי שאולי פספסתי משהו אבל לא.הן באמת לא מוצלחות.........בהזדמנות אתן לך מתכון שיש לי לעוגיות טחינה והן יוצאות..........ממכרות לא תוכלי להפסיק לאכול אותן.
 

pirge

New member
העוגה מעולה ויש לה טעם חלבה. והנה עוגיות טחינ

טחינה ואגוזים שאני ממליצה בחום. עוגיות טחינה ואגוזים חדש ו pirge / אוכל חלבי ו 15:58 | 22/04/06 עוגיות טחינה ואגוזים מקור:פירגה לשים בקערה: 200 גרם מרגרינה רכה או חמאה 4\\3 כוס טחינה גולמית 4\1 כוס סילאן 4\3 כוס סוכר 100 גרם אגוזים גרוסים (לא טחונים)—או שקדים---אפשר לוותר ולהכין רק עם קמח 2\1 2 כוסות קמח תופח. להכין כדורים ולהניח בספלוני ניר. לנעוץ בכל כדור ,צימוק, חתיכת אגוז או שקד מולבן. . אפיה בחום 175 כ-15 דקות.
 

רותי410

New member
תודה, פירגה. אני אאפה את העוגה היום, בלנ''ד.

ואת העוגיות בהזדמנות. אני כבר הולכת לרשום את המתכון. ולמען האמת, פעם אכלתי עוגת שמרים במילוי טחינה ושוקולד, והיא היתה טעימה מאוד, כך שלא הבנתי למה העוגיות יצאו כל כך לא מוצלחות. ויישר כוח על כל המתכונים שאת יושבת וממציאה. את לא חושבת לקבץ את כולם לספר - או בעצם ספרים? זה יכול להיות רעיון מדליק. שיהיה לך עוד רווח מהיצירתיות שלך, מלבד ה''רווח'' של גרימת נחת לכל מי שמנסה את מתכונייך?
 

pirge

New member
תודה. גם אני ממלאה שמרים במלית עשירה של

טחינה וסילאן.יוצא נפלא. ספר כבר יכתבו הנכדים,שלי יותר נכון הנכדות.חהחהחהחהחה. משאירה להם הכל לשיקולם. תודה רבה. בהצלחה עם העוגה.
 

רותי410

New member
זהו, שאני לא מצליחה להבין מהמתכון שזה לא

יצליח. יש לי חברה שישר יודעת אם זה מתכון ''נורמלי'' או לא. והיא צוחקת עלי כשאני מסתבכת בכמויות, למשל עם העוגות של דנית סולומון, שלא פעם ולא פעמיים נפלתי אצלה מבחינת הכמויות. ובחרתי במתכון של ניקי, כי שם היתה רק כוס אחת קמח, ואמרתי אם לא יהיה טעים, לפחות זאת לא תהיה כמות גדולה. כולם - למעט אחד - אמרו שהן לא טעימות. ואין לך מושג כמה אני שמחה שאת אומרת לי שאכן הן לא טעימות ויש משהו מוצלח יותר, כי טחינה זה בריא, וחשבתי שכבר ויתרתי על טחינה בעוגות/עוגיות. ואני אשמח מאוד אם האחרים לא יוכלו להפסיק לאכול אותן - כי בשבילי זאת מכה לא להפסיק לאכול מתוקים. תודה מראש על המתכון, שיהיה לך יום מוצלח מאוד.
 

pirge

New member
במשך הזמן מכירים את המתכונים ומרגישים את הטעם

עוד לפני שמכינים. נקווה לטוב ושכולם יאהבו.
 
למעלה