הי באתי...וכולם!../images/Emo4.gif
שנה אזרחית טובה לכולם!!! אני לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון...אין לי אנרגיות בכלל,ואני בדאון כזה! עייפה כל הזמן,ורוצה לישון... לא טוב לי בעבודה...שוב!אני מרגישה שאני לא עושה את מה שאני צריכה לעשות בחיים האלה. אני ממש נובלת פה. אבל אני מפחדת לעזוב,כי אני לא רוצה להרוס את הוותק שצברתי בינתיים,כאשר אצטרך את התנאים(כמו חופשת לידה למשל...) חברה מהעבודה אמרה לי שאתחיל לפתח את היצירתיות שלי...עם התמונות,ואזרום עם זה... אני צריכה פשוט מוטיבציה...שאין לי,ולא יודעת למה? אני גם מרגישה פה המון לבד.(למרות שיש כמה חברות)כאילו,אנשים לא שמים לב בכלל לקיומי.ואני לא מענייננת אותם!וזו הרגשה נוראית.ומכאיבה. ואני יודעת שאני צריכה לטפל בילדה הקטנה שבתוכי,כי זו היא שפגועה בעצם. אבל עדיין,אני לא מבינה למה אנשים מתייחסים אליי ככה???מה אני צריכה לעשות כדי שזה יהיה שונה ושארגיש שייכת? הבוס שלי גם בא הבוקר,עם פרצוף רציני כזה(הוא תמיד עושה)ושמתי לב שעם אחרים הוא יותר פתוח וחייכן. אז למה לי מגיע כזה פרצוף???מה עשיתי לו? אפילו בוקר טוב(שזה בסיסי)מאנשים,אני לא ממש מקבלת. אני מרגישה שאני בעולם משלי,ושעצוב לי,וכואב לי,ואף אחד לא רואה אותי,ולא איכפת לו! איזה מן עולם יש לנו? איפה האנושיות בין בני אדם?איפה הרגישות?האיכפתיות? אני מרגישה כל כך שונה מהם. יום טוב זהב