בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם,ושבת שלום. קמתי בלילה לאחר שישנתי לסרוגין,מתוך דאגה לבנותיי,יש לי שתיי חיילות שאני חולה עליהן,אתמול הם יצאו לבלות כמו כל הצעירות,לפחות רובן,ויצא האבא המכור,הדאגן,וככה כל הלילה אני עולה לסלון לעשן סיגריה,והראש,אויי,איזה ראש חולה, רק שלא קרה משהו,רק שלא שתו אלכוהול,אני הלך למועדון ויבדוק שהכל בסדר,בקיצור הראש מתעתע,לבסוף נירדמתי,תודה לאל הם חזרו מבסוטיות,הכל בסדר איתם,כרגע הם ישנות מין הסתם הם חזרו בשעה 5 ו-האמת אני מאוד סומך על בנותיי,ואני ליבראלי מאוד,ובכל זאת הראש אויי,הראש,בגלל זה כל הגוף סובל,חחחחחחח.אז בנותיי חזרו הבייתה בשלום,ומה נותר לי להגיד לכם חברים יקרים,מלבד לאחל לכם אחלה שבת,אז שיהייה לכם באמת שבת של שלום,אהבה,החלמה,נתינה,והכי חשוב את עצמכם.

../images/Emo42.gifאחלה בוקר../images/Emo42.gif

מזממממממממן לא קראנו אותך
'תגעגענו. שיהיה לכולנו המשך שבת שלווה ורגועה, הרבה אושר ואהבה. אוהבים

בוקר טוב

בוקר טוב לכולם אחלה בוקר יום של - ים יום של טיולים כל כך יפה בחוץ חמים ונעים אז תהנו לכם מהיום ושיהיה לכם יום לבן ונקי.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

סוף סוף בוקר של נכונות לעבור יום אחד נקי. רק להיום בלי סוכר ובלי קמח לבן. רק יום אחד. אכלתי ארוחת בוקר שקולה, שפויה ובריאה שבעלי האהוב הכין לי, עוד מעט נצא להליכה בפארק. אוהבת וזקוקה לכם לעבור את היום הזה בלי חומרים משנים מצבי רוח. תודה שאתם כאן א

למעלה