בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

מה שלומכם היום? רק רציתי לספר לכם שהחיים יפים , ושאני יודעת שיש כעור אבל יש גם יופי ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת. ואם נסתכל בעיניים נכונות נראה רק את היופי. סתם ככה בא לי ..... נשיקות אוהבת את כוווווולללללללככככככםםםםם. פנינה

clcl

New member
פנינוה בוקר . . . וזה הזמן ל- ../images/Emo96.gif

פנינוש, מה שלומך? אתמול הייתי בתבליני הכפר - כל מוצרי החנות נמכרו ב- 25% הנחה . . . ה מ ו ן אנשים ערכתי מספר רכישות כדאיות . . .

שלומי מצויין וההצעה שלי תקפה

את רק צריכה לומר מתי..... ואני לא הייתי אתמול בתבליני הכפר ואולם מרבלי המקסימה רכשה עבורי מה שרציתי. לשאלה לגבי שלומי? פשוט מצויין אני מרגישה נ ה ד ר וכמו שאמרתי החיים יפים. פנינה

clcl

New member
תודה יקירה . . . ../images/Emo140.gif

אני אפרע שטר זה בשלב מאוחר יותר.

nani nani

New member
רק עכשיוו קמתי - אז בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ופנינושששששששששששש

נאני ככה למדתי אותך? רק עכשיו לקום

מה זה???????????????? חשבתי שכבר ארוחת צהרים מוכנה ועוגה לקפה ומה...... טוב נסתפק בכריך מהקיוסק פנינה

nani nani

New member
זה מה קורה כשהולכים לישון בשש בבוקר

וארוחת צהריים כבר מוכנה - את באה???? יש הכל.... וחוץ מזה אני לומדת רק את הדברים הטובים.... שלקום בחמש בבוקר זה לא אחד מהם.... אני בשעה הזו - אמרתי לדרולי בוקר טוב

nani nani

New member
נראה מה יהיה - כי יש תכנון שאני

אספיק לבשל למשפחה לשישי... לפני שאני יוצאת... כפי שאת יודעת - יש המון דברים תלויים באוויר אבל תודה על ההצעה

nani nani

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif פנינההה

איפה היית - הארוחה כבר נגמרה....... איפה היית אני מחכה לך כבר שעות - הקפה קר הפך לנס...

נאני הלכתי ליריד הספרים להחליף

את הספר אדום לבן אוכל כלים שלא מצא חן בעיני ובמקומו לקחתי את הספר של שרי אנסקי והוספתי לי עוד ספר קריאה (כבר אמרתי לך שאני מחסנאית?) ועוד משהו שקניתי מתנה וזהו גמרתי לבלות השבוע בחנויות ספרים. שבוע הבא נראה.... פנינה

למעלה