בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

שיהיה לכם יום מצויין
, אני עכשיו נוסע לסבתא שלי ואני אחזור בערב, אז אני אכין את העידכון מאוחר יותר
ועכשיו כמה בדיחות קרש, בשביל לפתוח את היום עם חיוך
:
___________________________________________________________________ 1)איש אחד יצא לספארי באפריקה עם כלב התחש שלו. יום אחד הכלב הלך לאיבוד. פתאום רואה הכלב שנמר מתכוון לטרוף אותו. חושב הכלב במהירות מה לעשות. רואה עצמות על האדמה. הוא מתיישב לידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, ואיך שהנמר מתקרב אומר הכלב בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." שומע הנמר את הכלב, עוצר בשניה האחרונה ואימה על פניו "זה היה קרוב... כמעט אכל אותי...", הסתובב והלך משם בזחילה. בעץ ממעל ראה הכל קוף והחליט שזו הזדמנות טובה לשפר יחסים עם הנמר. רדף אחרי הנמר וסיפר לו איך הכלב עשה ממנו צחוק. הנמר חטף עצבים, אמר לקוף לשבת על גבו כדי שיבוא איתו ויראה איך הוא עושה מהכלב קציצות... הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, רואה פתאום את הנמר חוזר עם הקוף על הגב שלו. במקום לברוח התיישב שוב עם הגב כלפי תוקפיו, ושניה לפני שהגיעו אליו אמר בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה? כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא לי עוד נמר..." ___________________________________________________________________ 2)אחד בא עם כלב תחש לתחרות בלתי חוקית של מלחמות כלבים. כל פעם כלב התחש מנצח ועושה מהכלב השני קציצות. התחש מנצח דוברמנים, רועים גרמניים, אמסטפים, בוקסרים, לא משנה מי עומד מולו. לבסוף שואלים את בעל הכלב מאיפה הוא השיג אותו. אז הבעלים אומר שהוא השיג אותו מאוסטרליה. לשאלה למה הוא הביא כלב תחש מאוסטרליה כשאפשר לקנות כאלה בארץ, הוא השיב: "זה לא כלב תחש, זה תנין שעבר ניתוחים פלסטיים"
. ___________________________________________________________________ 3)ביל גייטס ביל קלינטון ואל גור נהרגים באיזה תאונה מוזרה שקוראת רק בבדיחות, ועולים השמיימה. שלושתם מובאים להיכל לתת דין וחשבון. פונה אלוהים לביל קלינטון ושואל, במה אתה מאמין? אני מאמין ברוח האנושית, שרוח האדם תנצח את כל העוני הרעב והמלחמות. אלוהים חושב, ואומר, מצא חן בעיני, בו שב על הכיסא לימיני. פונה האל לאל גור ושואלו, במה אתה מאמין? אני מאמין שבני האדם צריכים לתת ולעזור לחלש, שהחזק צריך להגן על החלש והעשיר צריך לעזור לעני. חושב האל ואומר, גם זה מצא חן בעיני, בוא שב על הכסא לשמאלי. פונה האל לביל גייטס ושואלו, במה אתה מאמין? אני מאמין שאתה יושב בכיסא שלי
.

jt7785

New member
חחחחחחחח

אלה לא בדיחות קרש בכלל... והן מצחיקות חחחח!

Torn

New member
היי חזרתי../images/Emo70.gif

היה משעמם
, והבדיחה הראשונה הייתה מצחיקה, השאר לא הצחיקו אותי
. יאללה אני יכין עכשיו את העידכון שבועי
.

למעלה