בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

שיהיה לכם אחלה סוף שבוע
(לי בטח שיהיה) אתם שואלים את עצמכם מה אני עושה ער בשעות כאלה? פשוט אתמול חזרתי מהבסיס בסביבות 18:30, אחרי זה היו לי עניינים לעשות(לפקסס להם דברים כדי שהפליטה תסתיים רשמית) ב-19:30 כבר הייתי פנוי וישר עפתי למיטה
קמתי היום ב-4:00 ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי
היום אני אפלט באופן רשמי, ואני מקווה עד 16:00 כבר להיות בבית, וכמובן להגיע היום לאלפנים...(וואי איזה מזל
חזרתי מהרגילה ולא ידעתי מה להמציא להם כדי לצאת יום חמישי, וככה פתאום אומרים לי שאני יוצא בכלל מהמקום הזה
) נטעלי, ראיתי מה שכתבת לי על העיצוב
מת עלייך גם
יפית, מאוד התגעגעתי
,
על המשך ניהול הפורום(לכי תדעי, אולי עכשיו אני בכלל אוכל לנהל אותו
). אני אגב, עדיין ממשיך לחכות להודעה של אסף בפורום, איזה באסה שיש לו בעיה במשתמש... אז שיהיה לכם אחלה סוף שבוע

שרית7

New member
4 לפנות בוקר?!?!?!?!?!?

שתהיה לי בריא. אותי שולמית העירה ב4 לפנות בוקר הקישה בדלת ורצתה להכנס. תוכל לראות היום את אסף ולדבר איתו בסוף הצילומים.

sarit29

New member
כן זו הכלבה שלי - הכניסיני תחת אפך

והיי לי אם ואחות. כזו היא שולמית אחות רחמנייה שלי. אי אפשר לתאר את האהבה במלים. פשוט נשמה טהורה ואינטליגנטית: אייקיו 160, מסיימת לימודי כינור בקונסרבטריון ובוגרת תואר שני בפיזיקה. עד כדי כך היא חכמה. ויש גם את הבת שלה... יקוצתיאל הבובה. השמות המקוריים בתעודת הלידה מהקריה ועפ"י הרישום במשרד הפנים הם: אנג'י ופונפון

sarit29

New member
נקודה שחורה לרעתך גם אלירן לא מת

אבל הוא ילמד. איך אפשר לשנוא יצורים כל כך מתוקים עם מבט עצוב כזה בעיניים ואהבה כזו אינסופית ללא תנאי. הכלב מקבל אותך כמו שאתה, לא אכפת לו אם אתה יפה מכוער עני עשיר טיפש מפגר גאון מסריח או מעלה ניחוחות של פריחת הדרים הוא לא שופט, לא מתחצף, לא בא בדרישות, הוא יוקיר תודה רק על ליטוף, ואם תרדי לזבל ל5 דקות תקבלי כזו קבלת פנים של איפה היית 20 שנה? אלוהים כמה התגעגעתי שכחתי איך את נראית. הוא ישמח איתך בשמחתך, יסעד אותך בחוליך לא ימוש ממטתך, וילקק את דמעותיך כשתבכי. יתכרבל לרגלייך בכדי לחממך בחום גופו. וישמור תמיד את סודותיך. אגב כשהייתי ילדה פחדתי מכלבים ולצרעה (אמא שלי) זה הביא עצבים (יצא חרוז בטעות) וכשהייתי בת 8 קיבלתי את הכלב הראשון ומאז זה סיפור אהבה. נו שינית את דעתך?

../images/Emo6.gif אני דווקא אוהב כלבים

אבל רק האלה שבאמת חמודים, לא אלה שאוכלים בני אדם. חתולים אני ממש לא אוהב, כאלה כפויי טובה. היו לנו פעם 3 תוקונים, שנאכלו ע"י בז....
תמיד היו שרים ומזמרים לנו במרפסת, עד שיום אחד שמתי לב שיש שקט כבר כמה דק במרפסת, הלכתי לבדוק ואז אני רואה בז עם כנף בפה...וואי כמה אחותי בכתה...

שרית7

New member
מה זה סיפורי האימה האלה?

שאלוהים ישמור. זו ממש טראומה הם לא היו בכלוב?

שרית7

New member
אלוהים ישמור ממש נורא חלום בלהות

לא יכולה לסבול סיפורים כאלה נהיה לי רע.

sarit29

New member
כך בדיוק הן נראות רגע לאחר שהקיצו

משנת הצהריים. שולמית (האם) זו זו עם השפתיים החושניות מהפרופיל זו יקוצתיאל.

שלמונזה

New member
לא הבנתי למה התכוונת ../images/Emo168.gif

תודה על המשך ניהול הפורום... לא הודעתי על פרישה!!! [עדיין לא] ואני מאוט מקווה לראות אותך היום יש לי הרבה מה להגיד לך!!!

למעלה