בוקר טוב לכולם!!

2hila2

New member
בוקר טוב לכולם!!../images/Emo24.gif

אני רוצה לעשות בראץ בעוגה, כאשר הבראץ לא מצוירת ישירות על הציפוי, אלא, "גזורה" מבצק סוכר. מספר שאלות: קודם לצייר אח"כ לגזור"? צריך בשביל זה cmc? באיזה עובי? חייבים להניח את זה על ציפוי של בצק סוכר או אפשר כל קרם אחר? כמה ימים לפני הארוע אני צריכה לאפות, לשטח, לצבוע, להניח- בהתחשב בכל ההמתנות בין התהליכים השונים? תודה רבה רבה לכל המשיבים
 

brownie65

New member
בוקר טוב גם לך!

התחילי יום-יומיים לפני הגשת העוגה. את ה"קולאז'" את יכולה להכין גם הרבה זמן מראש. 1. קודם כל לושי בצק לבן עם CMC. הCMC ייבש את הציור שלך כדי שתוכלי להעביר אותו שלם אל העוגה. 2. רדדי את הבצק לעלה די עבה על הרבה קורנפלור והעבירי אליו את הציור בעפרון. עכשיו חתכי מסביב בסכין חד. המתיני ליבוש, אפילו חלקי, וצבעי אותו. 3. אחרי ייבוש מלא העבירי לעוגה. לא ניסיתי, אבל אני מניחה שאין בעיה להניח על עוגה מצופה בקרם, כל עוד הקרם מספיק סמיך ולא "עבה" מדי. בהצלחה!
 

2hila2

New member
שאלה נוספת../images/Emo163.gif

אם אני מכינה עוגת שוקולד רגילה עם ציפוי שוקולד רגיל, האם עליה ניתן להוסיף את ה"קולאז'" ? בצק הסוכר לא יצבע בחום?
 

analib

New member
שלום!!

תראי בפורום השני, בדיוק על זה שאלו. יש עוגה עם ציור של ברבי, שאני חושבת שזה מה שאת שואלת! אילנה.
 
למעלה