בוקר טוב לכולם!!../images/Emo24.gif
אני רוצה לעשות בראץ בעוגה, כאשר הבראץ לא מצוירת ישירות על הציפוי, אלא, "גזורה" מבצק סוכר. מספר שאלות: קודם לצייר אח"כ לגזור"? צריך בשביל זה cmc? באיזה עובי? חייבים להניח את זה על ציפוי של בצק סוכר או אפשר כל קרם אחר? כמה ימים לפני הארוע אני צריכה לאפות, לשטח, לצבוע, להניח- בהתחשב בכל ההמתנות בין התהליכים השונים? תודה רבה רבה לכל המשיבים
אני רוצה לעשות בראץ בעוגה, כאשר הבראץ לא מצוירת ישירות על הציפוי, אלא, "גזורה" מבצק סוכר. מספר שאלות: קודם לצייר אח"כ לגזור"? צריך בשביל זה cmc? באיזה עובי? חייבים להניח את זה על ציפוי של בצק סוכר או אפשר כל קרם אחר? כמה ימים לפני הארוע אני צריכה לאפות, לשטח, לצבוע, להניח- בהתחשב בכל ההמתנות בין התהליכים השונים? תודה רבה רבה לכל המשיבים