בוקר טוב לכולם

קליל 1

New member
דו שיח קצר בין גבר לאישה בתימן

שהפך להיות פתגם כידוע..החוכמה של התמנים היא בתימצות . אז המשפט ששמעתי הבוקר לראשונה אומר כך: הגבר לאישה:חגיש מיפתח..ווללא כארטה? תרגום צילולי: "שלך" מפתח מיוחד? או סתם מפתח.. הכוונה- האם את "נותנת" בקלות? או שצריך בשביל לשכב איתך מפתח מיוחד..קרי צריך להשקיע בקשר איתך.. האישה לגבר: אחיין מפתח..ואחיין כארטה והאישה עונה: לפעמים מפתח מיוחד..ולפעמים סתם מפתח

שושי 13

New member
בקר טוב תיקי ובקר נפלא לכולם

ברוכים הבאים לכל החדשים שהגיעו לפורום שלנו וברוכים הנמצאים לכל היתר. מה שלומכם יאמאנים? מזמן לא יצא לי להיות כאן כמו שהייתי רוצה, היו לי פה ושם בעיות עם המחשב, מקווה שהכל יהיה בסדר עכשיו ואוכל להיות איתכם יותר. עדיין חסרים לי כאן הרבה חברה, שהיו בהתחלה דיי פעילים ואינם כאן לאחרונה, כמו למשל - אביב וראדעי ומאיה ואבושירלי ועמנואל ואורן ועוד ועוד - לאן נעלמת לי? גם לובן הדרקון והחיידנית השעיבית ועוד כמה. אם למי מכם יש קשר איתם אז תשתדלו להחזיר אותם לכאן. ו......שיהיה לנו יום טוב ושבוע נפלא.

לכל אחינו בני תימן לצנענים ולשרעבים

יום נרגילה וגת ורקצה[ריקודים] עד אור הבוקר ולנשים אתם הממונות על הגחלים שירחשו תמיד בבעירה תמידית

לכול התמנים באזור בנימינה

יש תחזינה כול יום חמישי ,בשעה 8 -8וחצי באזור יושבים עם גט וקריאת פרשת השבוע , למעוניין בפרטים יוכל לשלוח לי מסר והכתוב את הכתוובת

למעלה