בוקר טוב לכולם

purejoy

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני כותבת עכשיו אבל סביר להניח שתראו את זה בבוקר. O.K אז ככה שמי רוית ואני לא צימחונית, אני גם לא אכלנית של בשר, ולכן אני מאוד רוצה להיות צמחונית, אני גם מאוד אוהבת חיות ואכילת בשר דיי נוגד את העיקרון. בתקופה האחרונה אני בקושי נוגעת בבשר, הבעיה היא שלמרות גילי ועצמאותי הוריי לא ממש מקבלים את העניין וזה רק מפני דאגה. אני סובלת מלחץ דם נמוך וחוסר סידן, והטענה שלהם היא שאם אני לא אוכלת בשר ולא אוכלת כל כך מוצרי חלב אז איך הגוף שלי יחזיק מעמד. לכן אני פונה אליכם מכיוון שאתם עם המון ניסיון וידע אשמח עם תוכלו ליעץ לי

ק א ר ן

New member
רוית.....

יש לי חברה שגם היא סובלת מלחץ דם נמוך וחוסר סידן, בין היתר, והיא אוכלת בשר, כך שממש אין קשר. אני יכולה להמליץ לך על מקורות טובים לסידן - גבינת פארמז´ן, גבינת צ´דר, תרד, פטרוזיליה, תאנים מיובשות, שקדים, קמח סויה, אגוזי ברזיל, חלמון ביצה, חלב, לימון. אבל הכי טוב יהיה שתלכי לדיאטנית שתעזור לך לארגן תפריט צמחוני שמכיל את כל מה שהגוף שלך צריך. זה גם ירגיע את ההורים שלך, וגם ישפר את הבריאות שלך.

purejoy

New member
תודה קארן!

אני מקווה שזה באמת יעזור, ושאני הצליח לעמוד במשימה במיוחד מול חברים שלי.

K A R I N

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז כך, לדעתי אם תעייני קצת בהיסטוריה של הפורום תמצאי את כל המידע הנחוץ לך, מגיעים לכאן הרבה משתתפים חדשים וכל פעם מחדש אנו רושמים את המלצותינו, אם יהיו לך עוד שאלות נשמח לענות. קארין

למעלה