בוקר טוב לכולם!
ושאלה לי

nikit1

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif ושאלה לי

לבנות שעשו את ההזמנות לבד- מה כתובת החנות "ארטא" בנחלת בנימין בה קניתן את הניירות? האם הם זולים יותר משאר החנויות הדומות? בתודה...

אתי@

New member
ארטא - נחלת בנימין 83 ת"א

(ליד רחוב דרך יפו-ת"א). אני לא יודעת אם זה יותר זול כי לא מצאתי שום חנות אחרת שיש בה מגוון ניירות כמו בארטא... בהצלחה

שמופית

New member
יש גם את מוצ-ארט בסלמה...

אני לא יודעת אם הם הכי זולים, אבל יש להם מבחר מכובד, בעיקר של מעטפות. ועצה מנסיון (עגום) - תחליטו על המעטפות לפני שאתם עושים הזמנות, כדי לוודא גודל והתאמה וודאית. יכול להיות שזה ברור לכולם, אבל לי זה לא היה ברור. והאמת היא שרצינו לקחת את המעטפות של המקום, אבל ההזמנות יצאו כל כך יפות, ולא התאימו למעטפות, כך שכיתתתי רגלים די הרבה כדי למצוא מעטפות כמו שרציתי, ובסוף עוד היינו צריכים לחתוך קצת את ההזמנות כדי שייכנסו למעטפות. בקיצור - בהצלחה

שירי71

New member
לדעתי הם זולים משמעותית מחנויות רגי

לות של מוצרי נייר אבל לא השוויתי לחנויות של סיטונאים אז איני יודעת אבל: יש להם מגןן עצום ושירות מעולה במחלקת הנייר אני אישית הייתי שם מס פעמים קניתי המון סוגים של נייר בשביל הנסיון וקיבלתי המון יעוץ מסביב בצבעים וטעמים וכאלה... אני מדגישה שוב מה שאתי@ כתבה לגבי מיקומם: לא במדרחוב! זה בקצה שקרוב ליפו, ויש חניון ממש קרוב בתשלום אם את באה מכיוון רח יהודה הלוי אם אינני טועה... אם תתקשרי אליהם הם יסבירו לך בדיוק איך להגיע... ומה עוד?תבררי כי שמעתי שמי שסטודנט מקבל שם עוד הנחה חוץ מהמחירים הטובים גם ככה...

לא רק זולים משמעותית. לעיתים אפשר

למצוא אצלהם דברים שכבר לא ניתן להשיג אצל היבואן. אתל בזמנו חיפשה נייר אורז מסויים. היבואן טען שזה אזל מהמלאי.. נקב במחיר אסטרונומי למשלוח חדש שיגיע ואילו בארט היא מצאה את זה גם בזול וגם במלאי.

מזאלונה

New member
ארטא

הם מצאים בנחלת בנימין 83 (אחרי המדרחוב, במקום שבו נמצאות כל חנויות הבדים הסיטונאיות). כדאי מאוד לקנות שם, כי אם את קונה כמות גדולה של ניירות, הם בדרך כלל עושים הנחה והמבחר אצלם ענק. אנחנו קנינו שם 2 סוגי ניירות, חוטים ומעטפות להזמנות ויצא ממש זול!!!

למעלה