בוקר טוב לכולם

bimbo.

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

הספקתי כבר לקרוא את השרשורים, ומסתבר שחלקכם באמת ניצלתם יפה את הימים של החג אני מאחלת לכולם עוד ימים יפים כאלה ובילויים נהדרים

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

באמת ניצלתי את ימי החג עד תום! מכיוון ואני לא עובדת ועדיין לא התחילו הלימודים,אז חגגתי! טיילתי ברמת הגולן ועשיתי מסלול ממש קשה אבל מקסים! נחל אל על -המפל השחור,נחל פיק-מול מיצר,מקומות שצריך לרדת ירידה תלולה עד למפלים ומעינות ואח"כ לחזור בעליה תלולה. טיילתי בכוכב הירדן ולאורך הירדן ליד הבית (באיה,זוכרת?). ואף נסעתי עד לקרית מוצקין ל"קטיף קקטוסים". ובעיקר ביליתי בחברה נעימה של חברים ומשפחה.

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

זו באמת הייתה שבת מוצלחת לפחות מבחינתי, וגם מבחינת חלק ממשתתפי הפורום. לייצ'יק שמחה על גאותך על עירך, רק שכחת לציין איזה עיר, כי למען האמת לא זוכרת. אורה מברוק על לימודי האקדמיים של בנייך. שרה, אני שמחה שכייפת עם משפחתך, בקרוב נכייף ביחד גם בטיולים אני מקוה. יעלי כנראה מכייפת עד עכשיו, כי עוד לא שמענו ממנה מיום שישי. שבוע טוב ומוצלח לכולם בהמשך. למי שעוד לא התעורר, אני מתופפצ להשכמה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ואסרו חג שמח ../images/Emo92.gif

בוקר טוב לכולם,
מחכה למחר.
אנו מתראים מחר בשעה 17:00 על שפת הים במקום שקבענו במסרים. אני מבינה שאין קליינטים בחתחנת רכבת צפון. במידה ויש ומישהו נוח לו להגיע מהרכבת אנא, אנא, שלחו מסר למקסימה וקיבעו איתה, אני מכירה אותה היא תיקח אתכם עם כל הלב והנשמה. יללה, נביא איתנו אוכל, שתיה
והרבה הרבה בדיחות ומצב רוח יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נהדר לחברי בפורום

עוד שעה קלה יוצאת לצפון ליומיים מצטרפת לבעלי שנוסע לעבוד ואני לכייף זאת הפריבילגיה של פרישה לנצל כל הזדמנות. וזו גם הסיבה הראשונה שאינני יכולה להיות איתכם מחר.
והסיבה השניה שמחר לנכדתי הגדולה יום הולדת שנתיים וזאת סיבה למסיבה לחגוג כל המשפחה ביחד
מאחלת לכם בילוי נעים ותעשו חיים והעיקר אל תשכחו לכתוב חוויות
מכל ה-
ביי ולהת

maxima

New member
ערב טוב כולם.............בקשר למחר

דברים השתנו ואני כנראה לא אוכל להגיע נורא מצטערת....

../images/Emo42.gif שבוע טוב עם בדיחה

שתי נשים באו למלך שלמה כשהן גוררות צעיר לבוש בחליפה בין שתיהן. "עורך הדין הצעיר הזה הבטיח להתחתן עם בתי", אמרה הראשונה. "לא נכון", כעסה השניה, "הוא הבטיח להתחתן עם הבת שלי !" המלך החכם נתן להן להתווכח קצת בינן לבין עצמן ואז קרא לשקט. "הביאו לי את החרב הגדולה ביותר", אמר לאנשיו, "ואחתוך את הצעיר לשניים. כל אחת מכן תקבל חצי". "נשמע לי יוצא מן הכלל ". אמרה הראשונה. אך השניה התחננה ואמרה: "בבקשה, מלכי הרם, אל תפגע בו. תן לו להתחתן עם הבת שלה". חייך המלך בסיפוק ואמר: "עורך הדין חייב להתחתן עם הבת של הראשונה". "אבל היא רצתה לחתוך אותו לשתיים! ", קראו אנשיו של המלך. "מה שמוכיח שהיא החותנת האמיתית שלו", אמר המלך בנחת. ושתמיד נצחק (

ועוד כמה על ארסים....

ערס ואישתו עוצרים מונית: "כמה אתה לוקח לי עד דיזנגוף?" שואל הערס. הנהג: "עשרים שקל". הערס: "וכמה זה איתי ועם אישתי ביחד?" הנהג: "גם עשרים שקל". הערס לאישתו: "אמרתי לך שאת לא שווה כלום". ערס אחד מספר לשני: "אתמול היינו בפילהרמונית, בקונצ'רטו לכינור של צ'ייקובסקי. אני אומר לך היה שיגעון! מנצ'סטר יונייטד ניצחו חמש אפס!" הערס השני: "מה היו מבזקים באולם?" הערס הראשון: "איזה מבזקים? ישבתי בקפיטריה, ראיתי ערוץ חמש". ערס אחד זכה בלוטו. החבר'ה שבאו לבקר שאלו אותו איך הצליח לנחש ששה מספרים. "חלמתי בלילה על מספרים זוגיים, אז שמילאתי סימנתי את המספרים שמסתיימים בשלוש ובאחד". אחד החברים: "יא דפוק! המספרים שמסתיימים באחד ובשלוש הם אי זוגיים!" הערס הזוכה: "אתה עם המתמטיקה שלך תישאר עני כל החיים".

שרה16

New member
ואחד על כלבים../images/Emo107.gif

כלב אחד החליט לטייל בעולם ונסע לספארי באפריקה. באחד מימי הטיול הוא הלך לאיבוד, ובדרך הוא רואה נמר שרץ לכיוונו כדי לטרוף אותו. הוא חשב מה לעשות, ראה עצמות על האדמה, מתיישב ליידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, וכשהנמר התקרב אמר הכלב בקול, "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." כששמע הנמר את הכלב, הוא עצר, הביט במבט אימה וחשב לעצמו, "זה היה קרוב הכלב הזה כמעט אכל אותי", הסתובב והלך משם בזחילה. הקוף שהיה על העץ מעל ראה הכל, והחליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר. הוא רדף אחרי הנמר וסיפר לו שהכלב עשה ממנו צחוק. הנמר התעצבן ואמר לקוף, "שב על הגב שלי, ובוא תראה איך אני עושה מהכלב הזה קציצות!!!" הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, שוב ראה מרחוק את הנמר רץ לכיוונו עם הקוף על הגבו. במקום לברוח הכלב שוב החליט להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו. שניה לפני שהנמר הגיע אליו, אמר הכלב בקול, "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא עוד נמר

למעלה