בוקר טוב לכולם

jif

New member
בוקר אור

מזל טוב לאחות של סיגל, שירבו שמחות בישראל

בוקר טוב לכולם/ן../images/Emo42.gif

שהשמש תזרח לה עוד כמה ימים שאני אתאושש מהדכאון של החורף הקר הזה. הטלויזיה מלחיצה אותי עם כל ההכנות למלחמה. דיי נמאס.

jif

New member
אני מוכנה!

שלחתי את בעלי (האדיש למדי למלחמה) לקניות והוא חזר עם: מנורת חירום, פנסים, אוכל למכביר (קרקרים, שימורים וכו'). איפה אני אאחסן את הכל

מנופ

New member
את מוזמנת לשלוח אלי

מההתרעה הקודמת, כל מה שנקנה הספיק להיגמר. אתמול נזכרתי שלא ריעננתי את המסכות שלי ושל בעלי, וזה עוד פרויקט בפני עצמו.

jif

New member
../images/Emo12.gifוואי וואי וואי

תעשי את זה מהר! לא בגלל הלחץ מהמלחמה אלא בגלל התורים ההיסטריים. אנחנו רעננו לפני כמה חודשים. לקחנו מספר בבוקר וחזרנו בצהריים לתור שלנו

מנופ

New member
עברתי שם אתמול במקרה ולכן נזכרתי

ולא היה נראה שיש תור ארוך יותר מידי. אני הולכת לשם היום אחה"צ, הצידנית כבר באוטו עם סנדוויצים וצידה לשהייה ממושכת במקום.

מנופ

New member
ריעננתי את המסכות

וקיבלתי חוברת הסבר לשמרטף של הקטנה, ואני בספק רב אם אצליח להלביש לה את זה, אם החלפת טיטול לילדה בגיל שנתיים הוא פרוייקט, אז חליפת החלל הזאת היא מבצע צבאי. אבל אין צורך להילחץ, עברנו את פרעה ועברנו את המלחמה הקודמת וגם את זאת נעבור. עכשיו נשאר לדאוג לקצת ניילון לחלון, סלוטייפ וקצת אוכל.

אני גם לא מוכנה

בכלל לא שומעת חדשות ככה שאני בכלל לא לחוצה לא החלפתי מסיכות לא עשיתי קניות מיוחדות לא אטמתי שום חדר אני בדיעה שאם יש לי שבע דקות מזמן ההתראה ועד נפילת הטיל אני בטוח לא אספיק לארגן את הילדים עם המסיכות, זה בטח יקח 7 שעות
היום סופסוף יצאה השמש אז אני רק מכבסת ומייבשת מהבוקר, יש לי פה כביסות כמו לארבע משפחות, זה, הרבה יותר מטריד אותי מאיזה עיראקי עם בעיית גדלות שיהיה לנו בוקר טוב

למעלה