בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לפני הכל,יעלי מה שלומך היום? איך עבר הלילה?
סתם משהו להפנמה או מחשבה רדודה...
עזרו זה לזה גם מבלי שהתבקשתם לעשות זאת...........
אם יש לכם בעיות,בדקו תחילה היכן החלק שלכם בהן...........
"חצי חצי"-לא מספיק ,חייבים להשקיע 100%...........
מערכת היכסים שלכם דומה לחשבון בנק-עליכם להפקיד בה ,לפני שתוכלו למשוך ממנה.............. שבת שלום

yaeli4

New member
יונה, עוד לא מרגישה טוב לצערי

ותודה על הדברים היפים שכתבת בהודעה.

מה פה קורה פה?

אני יודעת שבקיץ אנחנו בריאים ובחורף חולים. יש כאן איזה וירוס שעובר בין השורות ומשכיב את כולם? אז אני שולחת לכל החולים אנטי וירוס שכולו אהבה...............
מים מלח מים מלח טפו טפו טפו 5 5 5 5 5 5

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

בוקר נפלא לכולם סוף שבוע נעיםםםםםם השבלולית הגיעה בלילה כבר איתנו כאן... איזו שבת נפלאה תהיה זו

rolan

New member
יונתי, את יודעת יש לנו בחיים גם

איכסים לפעמים למה בושה... קורה...

*יערית

New member
בוקר ניפלא../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

בוקר בלי סק"ס של שישי, לא ייאמן זה קורה אחד למיליון אין הרבה מה לעשות...{אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני אמצא מה לעשות} הרבה בריאות ליעלי
עין ה-3 מה קורה עם הילד? יונה...........
לתת 100% זה עיניין של זמן ואיכות של קשר,זה נכתב כ"כ יפה...אבל המציאות מראה אחרת...אולי זו שאיפה..אבל לבינתיים האחוזים מתחלקים
שבת שלום

../images/Emo32.gifמבחן אינטליגנציה

יותר נכון, מבחן של משחקי מילים. אם זה לא בסדר אפשר למחוק. את התשובות אפרסם מחר במידה וההודעה תשאר. 1.מטוס התרסק מעל ארץ זרה, האם ראוי שהניצולים ילקחו לקבורה לארץ מולדתם? א.לא ב.כן 2.כמה ימי הולדת יש לאדם בחייו, בממוצע? א.1 ב.20 ג.30 ד.50 ה.מעל 60 3.ישנם מספר חודשים שיש בהם 31 יום. לכמה יש 28 לכל 12 החודשים יש 28 לחודש? א.1 ב.2 ג.3 ד.6 ה.9 ו.12 4.באיזה מוזיאון נשמר סולם יעקב בראשית במאה? א.מצרים ב.צרפת ג.אף מקום ד.אנגליה 5.האם יכול אדם לשאת את אחות אלמנתו א.כן ב.לא 6.חלק 30 ב-1/2, כמה קיבלת? א.10 ב.25 ג.50 ד.70 ה.90 7.אם מתוך 3 תפוחים, לקחת 2, כמה נשארו לך? א.1 ב.2 ג.3 8.הרופא נתן לחולה 3 כדורים והורה לבלוע כל כדור אחת לצי שעה כמה דקות יעברו עד שיבלע את הכדור האחרון? א.20 ב.40 ג.60 ד.90 9.על הענף עמדו 5 ציפורים. הצייד פגע באחת, כמה נישארו? א.5 ב.4 ג.3 ד.2 ה.1 10.כמה חיות זכר ונקבה העלה משה לתיבה? א.3 ב.2 ג.1 ד.0 אם לחצי גג דרוש 200 רעפים, כמה צריך לגג מושלם? א.200 ב.300 ג.400 ד.100 ה.0

למעלה