בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לילה ראשון לבד לבד לבד
פיצי נסעה ביום חמישי לאביה הגדולים נשארו לישון אצל הורי ואני התגלגלתי לי מצד לצד ,נרדמתי והתעוררתי נרדמתי והתעוררתי......... כל הכוכבים שבשמים לא מאירים לי את החשכה העצב משתלט כמו הגשם טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה חלמתי שאיתך יהיה לי שקט נתת לי הרבה סיבות טובות עכשיו כשהאמת חונקת לא נשארו אפילו חלומות אם אתה חושב שאין בי כח אם אתה חושב שאכשל עמוק עמוק בלב אני יודעת מה שלא הורג רק מחשל בחיים שלי נשבעתי שיותר לא אוותר לא טעיתי לא פשעתי לא הייתי עם אחר עכשיו עם השלכת עם הרוח של הסתיו ממך אני הולכת לעולם שוב לא אפחד

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

להתעורר לצלילי מקדחה ופטיש של השכן... יונה'לה, עצוב לי שהיית לבד אתמול, חבל... מעולם לא הייתי לבד בילדותי ונעורי הייתי עם הורי, אח"כ צבא, חבר, נישואין, ילדים... תמיד הייתי מוקפת. ואז... הוא בא בלי הודעה מראש, פשוט היה אצלי בכל מקום, נבהלתי ממנו, פחדתי ממנו ושנאתי אותו. עברו חודשים, למדתי להתרגל אליו, אל השקט שלו, אל הבטחון שהעניק לי בעצמי והכי חשוב - לעצמאותי. גיליתי שיש בו יתרונות, לא שנעלמו החסרונות, לא שרציתי שישאר איתי אך למדתי להביט בחיובי שבו. לא רוצה אותו שוב, שמחתי להפרד ממנו, אך בתקופה שהיינו יחד - למדתי על עצמי הרבה מאוד דברים, שאולי לא יכולתי ללמוד בלעדיו. יונה'לה, זה סיפור הלבד שלי, לך אני מציעה, נצלי אותו עד תום, השתמשי בו כדי לעשות את תהליך הפרידה שלך, גם הפרידה ממנו בוא תבוא...

רולן יקרה כל כך

את מחזקת אותי מאד ,חצי נחמה לקרוא שעברת בהצלחה את הלבד שלך ואף למדת להוציא כל כך הרבה טוב ממנו. מפנימה ולומדת,ומקווה שאשמח להפרד ממנו בקרוב. תודה נשמה

יקירה

כואב לשמוע את הכאב. עד היום אני מסוגלת להרגיש את שביב הפחד שהיה אוחז בי כשהייתי לבד. את יודעת , מגיל 13 היה לי חבר.ועד גיל 32 מעולם לא היית לבד. אולי חצי שנה בגיל 16 . הפחד הגדול שלי היה להיות לבד. בגיל 32 אפשרתי לעצמי להיות שם. לא לחפש תמיכה של גבר. לא לטשטש את האימה הזו. האם אני כשלעצמי קיימת? בלי שמישהו יצטרך אותי. ירצה בי. בלי להשתקף בעיני הזולת. רק אני. נשארתי לבד 5 שנים. נכון, עם חברים קרובים , שלמדתי לבקש מהם תמיכה ועזרה, עם גברים חולפים שאיתם סיימתי חשבונות ישנים . טוב מיהו צריך לשלם את המחיר... ולמדתי להיות לבד. אפילו להנות מזה. לפעמים. יונה , אני יודעת שזכרונות הזולת לא תמיד מנחמים. אני רוצה שתדעי שאני מחזיקה בידך כשתרצי. שאני חושבת עליך, המון. אדם שיש לו כל כך הרבה לתת - יש מי שירצה לקבל. נשיקות ואהבה סביבי

yaeli4

New member
יונתי אהובתי

כואב לקרוא אותך. לא קראתי מוקדם יותר בבוקר, ודיברתי איתך עכשיו בטלפון ובכלל לא סיפרת לי על ההודעה שכתבת כאן. עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי. לאט לאט. עקב בצד אגודל, זה יגיע. הכאב יימוג לאט אפילו אם לא ייעלם לגמרי. אני כאן בשבילך בדיוק כמו שאת יודעת להיות בשבילי כשאני צריכה וכבר הוכחת את זה מספיק פעמים. אוהבת אותך מאוד,

יעלי יקרה שלי

רגשת אותי מאד באהבתך . עכשיו אחרי שדיברנו קחי לך קצת זמן לעצמך ונוחי. מסרי אהבתי לרפסודה שעוד רגע תכנס אליך להנות איתך את השבת הזאת. נשיקות והמון תודה

סביבושית../images/Emo24.gif

וואו,כל כך דומה לסיפור שלי,גם אני מעולם לא הייתי לבד,לכן הפעם אני מבחירה מודעת עוברת את התהליך לבד. לא רוצה שיתשתשו לי את הכאב ,לא רוצה לברוח לזרועות גבר תומך. הפעם אני מביטה לפחד בעיניים ויודעת שעוד מעט גם אחייך לו ישר לפרצופו...(כמו שכתבה לי עלמתי ) תודה על היד המושטת אני מעריכה זאת מאד ,ואף מקבלת ממך ומכולם המון כח וחיזוקים תודה

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif יונהל'ה

הלבד כולנו זקוקים מידי פעם ללבד בהתחלה זה קצת מפחיד קצת מדכא מעורר מחשבות אבל גם מאפשר לדמעות לזלוג חופש לשבת ולנתח את הדברים להכיר את עצמנו עוד קצת וגם מאפשר לעשות דברים שביום יום אנו לא מגיעים אליהם לסגור פינות שהזנחנו ובפעם הבאה שתהיי לבד את מוזמנת למרכז.........

גם את../images/Emo73.gif לצפון

תודה נתי יקרה הלבד אכן מדכא קצת ואם הזמן אלמד לקבל אותו כחבר ולא כאוייב תודה על ההזמנה והמילים הנכונות

blonda3

New member
אז למה לא התקשרת?../images/Emo56.gif../images/Emo12.gif

את יודעת שאני לבד. את יודעת שתמיד ובכל שעה את יכולה להתקשר. ואת יודעת שיש לי כבר דוקטורט בנושא. טוב-קבלי בינתים חיבוק
מי בא לים? פעם ראשונה

בלונד יקרה ועלמתי המקסימה

בלונד,תודה מבטיחה להתקשר ברגעי הלבד. עלמתי,צודקת להזכר ברגעים ההם ולקבל ביטחון,היום כשהבאתי את בר ,נכנסתי לביתו ונזכרתי וברחתי.... תודה לכולם

עלמה 3

New member
יוניץ' יקרתי....../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך.. לא פעם שוחחנו על הפחד הזה מלהיות לבד. אך כל פעם שזה עולה.. תנסי להביא , איזה ביחד היה לך ? מה היה שם בביחד הקודם... כן, תהליך קשה, אבל את יונה יקרה נכנסת לתהליך במודעות.. את אישה נפלאה, מגיע לך הרבה יותר ממה שהיה.. ואת תראי יבואו ימים טובים מאלה... והפחד הזה ילך והתגמד. חזקי ואימצי , אוהבת אותך , עלמה

*יערית

New member
יונצ'ו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק כפול ..נעדרנו לנו ליומיים , הרבה משפחה והרבה ים ושבת ללא מחשב כמו שאומרים... כך שנשאר לקרוא עכשיו את שעברת,לחוש בכאב, לעודד שזה פרק זמן של החלמה והתארגנות מחדש לחיים, הבטיחו לנו יונה עם עלה של זית לא כך?
ואנחנו כאן בכדי להאיר פינות אפלות וחשוכות.....
אני מאמינה בכוח שיש בך...כיברת דרך עברת וזה לכשעצמו מחשל ומחזק את הנפש מאוד

b4icu

New member
אין יותר לבד

מהסיפור של "הסעודה האחרונה". המגבים עובדים והדמעטות זולגות. נראה, כאילו זו הדמעה שלך, על הלחי שלי

למעלה