בוקר טוב.......לכולם היידה עוררתי, כלומר נפלתי מהמיטה. יום יפה ונעים 37 ימים חלפו עפו...
ט טאKילה New member 7/8/07 #1 בוקר טוב.......לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif היידה עוררתי, כלומר נפלתי מהמיטה. יום יפה ונעים 37 ימים חלפו עפו...
בוקר טוב.......לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif היידה עוררתי, כלומר נפלתי מהמיטה. יום יפה ונעים 37 ימים חלפו עפו...
ח חיה בגונגל New member 7/8/07 #2 בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo120.gif בוקר הפוך על הבוקר.... 37, הא?!?! יום של פעמיים טוב
ק קרוואלה New member 7/8/07 #3 בוקר טובבבב..... אני עייפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!
S Sסגונית New member 7/8/07 #4 גם אני... גם אני... הבעל שלי אומר לי בבוקר ש.. אנחנו מנהלים שיחות שלמות באמצע הלילה. בקיצור - אני לא מצליחה לישון. הילדה עם חברה בחדר המשחקים בקצה הבית, יש דיבורים, צחוקים כבושים, רעשים וכאלה.. לא מתלוננת אבל מה - לא נרדמת.
גם אני... גם אני... הבעל שלי אומר לי בבוקר ש.. אנחנו מנהלים שיחות שלמות באמצע הלילה. בקיצור - אני לא מצליחה לישון. הילדה עם חברה בחדר המשחקים בקצה הבית, יש דיבורים, צחוקים כבושים, רעשים וכאלה.. לא מתלוננת אבל מה - לא נרדמת.
מ מיקו 42 New member 7/8/07 #5 בגלל הרעשים הללו לא ניתן ליישם את האהבה שלנו אוףףףףףףףףףףףףףףף מתי יגמר הסיוט הזה לעזזאל