בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

מה שלום כולם היום? רציתי לספר לכם על טל שהולך ומשתפר מיום ליום. אתמול הורדתי לו את הסד והלכנו בבית. ההליכה הרבה יותר ישרה. כל כך שמחנו. יש לסד הזה הצלחה בלתי רגילה בשיקום של הרגל. הילד רץ ומשתולל ומשחק כדורגל ככל הילדים. הוא רק זהיר יותר ואיטי יותר מכולם בריצה שלו אבל לא נראה בכלל חריג. אנחנו עושים "התעמלות רגל" כל יום שלוש פעמים. יש לנו מין משחק פנטומימה כזה, כאילו שאנחנו קושרים ב"כאילו" חבל או חוט לאצבעות ומושכים כלפי מעלה. כך הגיד מאמן את עצמו למאמץ ולהפעלה נכונה. אנחנו סופרים מ10 עד 0 אחורה, כמו לפני שיגור של חללית, וטל מחזיק את האצבעות מתוחות כלפי מעלה כל זמן הספירה ואז כאילו משחררים את החוט והאצבעות חוזרות לעצמן במקום הרגיל. עכשיו כבר הגענו לספירה של מ- 20 עד 0 והוא מצליח. מקווה שרק ימשיך כך. בוקר טוב לכולכם, יעל

נשמע טוב! איזה יופי טופי.

ילד כזה מדהים. ואיזו יצירתיות של משחק. כל הכבוד. מידי פעם אני חושבת מה יהיה שאושרי יהיה יותר גדול ויתחיל להתנגד לנעליים, עד אז גם השאר התינוקות בפורום יגדלו וכל השאלות שלנו ישתנו מה? את כבר מתכננת לרשום את טל לאיזה חוג התעמלות? בטח הוא ישמח, לפחות ממה שהצלחתי "לקלוט" אותו במפגש. איזה מתוקי. עוד מעט תתחילו עם הסד רק בלילה נכון? יום נפלא עידית נ.ב אני יוצאת עכשיו לשיעור פלדנקרייז לעצמי!! כן!

עידית, הסד עכשיו הוא ביום ובלילה

לשלושה חודשים. אחרי זה הסד יהיה רק ליום. בלילה זה יירד למשך תשעה חודשים. ואז יחליטו מה הלאה. הביקורת באיכילוב בעוד כחודשיים. מחכים לשמוע מה יהיה. לגבי התעמלות, אני ארשום אחרי החופש הגדול. כרגע ממילא החוגים עומדים להסתיים בסוף יוני וכולם יוצאים לחופש אז אין טעם. בספטמבר, או אחרי החגים, נתחיל חוג ג'ודו או התעמלות טיפולית, נראה מה ימליצו לנו באיכילוב.

Adoushi

New member
בוקר טוב

משמח לקרוא את ההודעה שלך על הבוקר. אני בטוח שטל יהיה שחקן כדורגל מצטיין. שלכם, איהאב

shaharhakmon

New member
מזל טוב../images/Emo6.gif

איזה יופי. בקשר למהירות,הגשש החיוור אמרו פעם: "עם האימונים יבוא גם הכושר" בהצלחה

הרעיון המקורי הוא שלי - הפיתוח:עמית

את רעיון הספירה לאחור אני המצאתי. עמית שלי המציאה את העניין של הקשירה הדמיונית של החוט. זה ממש נתן לו תחושה שיש משהו ש"מושך" את האצבעות למעלה וגורם לגיד לפעול ולעבוד. זה היה גדול!! לעמית יש תמיד רעיונות מיוחדים.

למעלה