בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

התעוררתי לפני שעתיים, לטעמי מוקדם מידי.. השמש סינוורה את עיניי, הציפורים החרישו את אוזניי מחמד לאן נעלמת?..תבוא לכאן מהר... גם ווקינג שלנו דפק נפקדות אתמול, וויר אר יו..?... שיהיה לכל האנשים המקסימים כאן בוקר נפלא להתעורר....

KingTino

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

זאווס איך אני אזכור את זה ,אם זה שלוש שנים לפנ שנולדתי

THE WIZARD 55

New member
איזה טלפון הזוי קבלתי עכשיו חחחחחחח

מתקשרים מהגן של בת אחי, נבהלתי כמובן ואז הגננת מרגיעה ואומרת לי שהעוזרת שלה לא חשה בטוב, ואם אני יכולה להחליף אותה
יו איזה קטעים הולכים להיות.... חחחחחחח טוב מתארגנת והולכת...בטח בת אחי תתעלף כשתראה אותי שם

THE WIZARD 55

New member
היה מצחיק, היה טוב

ילדים מצליחים לגרום לי לחייך ולצחוק מהשטויות שהם מדברים... אם רק יכלתי להיות מוקפת בילדים כל היום. כולם סיפרו לי על איזה ילד, שמרביץ לכולם ילד נינג'ה, בתוך 5 דקות הצליח לצבוט, לנשוך להכניס את הראש במשקוף לאחד הילדים.. היה לי העונג להעניש אותו...
היו קטעים טובים

KingTino

New member
ילדי נינג'ה בגן זה מסוכן

חחחחח אין ילד שבגן שאין איזה ילד חז ממנו שמחזר כנגדו נגד הילדה עם הקוקיות שהוא אוהב, תענוג לשבת עם ילדים בגיל הזה ולשמוע אותם מדברים על זה ומבעים את צערם על הילד נינג'ה אבל שמחים שהם מקובלים על ידייי הנסיכה בגן

THE WIZARD 55

New member
עוד אחד מצחיק

אולי מייק ומחמד זוכרים שהעליתי אותו פעם..לפני שנים רבות..

junior gong

New member
כל הכבוד ויז

ואת עוד אומרת לי שמצלמות שמכוונות על אנשים לא יכולים להוציא את הרוחניות שבהם, תראי את השייח החמוד הזה, ראית איך המצלמה הוציאה ממנו את רוח הקודש? כל הכבוד, המצלמה עשתה את מה שאנשי דת רבים לא הצליחו חחחחחחחחחח ענק.

למעלה