בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

הלילה לא אלך לישון, אני פשוט אשב ואכין רשימת מטלות שעליי לבצע.. ההזייות שלי בזמן האחרון מנעו ממני לתפקד ההזייה התנפצה כמו בועה, נשארו רק חובות שלא ביצעתי... בתקווה שיהיה לכולם יום פורה, מלא סיפוקים בוקר טוב פורום
לילה טוב לכל ההזיות שלי, יהי זכרם ברוך
ולא, אני לא על סמים

THE WIZARD 55

New member
וקחו שיר..

אם תראו כוכב נופל תבקשו משאלה אני בדרך להגשמת המשאלות שלי...

THE WIZARD 55

New member
שב"חים גם בביתם..

איך יכול להיות שאנשים יהיו במצור, בנו את החומה, השאירו אותם מחוץ לחומה בצד הישראלי, ואף אחד לא דואג להם חשמל ומים הם מעבירים לעצמם בקווים מאולתרים שעוברים דרך פתח הניקוז שמתחת לחומת ההפרדה שנבנתה כאן לפני כשנה וחצי, נושאת את השם המכובס למהדרין "עוטף ירושלים". אבל החומה הזאת לא עוטפת איש כאן, רק חונקת. כשמישהו רוצה להתרחץ או להכין כוס תה, הם מתקשרים לקרוביהם בביר-נבאללה, שמעבר לחומה, ומבקשים שיפתח להם את הברז.

junior gong

New member
בוקר מצויין

מקווה שתרגישי יותר טוב, קיבלת מסר בנוגע להזיות בתקווה שיהיה בסדר, קורה שהזיות לפעמים מתנפצות לנו בפנים, ולמרות שאת כן נשמעת כמו על סמים :) אני אצטרף לזרם......יהיה זכרם להזיותייך ברוך. לילה טוב.

THE WIZARD 55

New member
צהריים מייק

הייתי, נגמלתי
המסר שלך ממש הרגיע אותי, תודה רבה מקרב לב
גם לך מחכה מסר..מקווה שירגיע אותך.. ואיך אפשר בלי עוד

mike00

New member
דרך אגב וויז,אמרת שיש לך חור בהשכלה בקשר

לאריק ברמן[ההוא מהמתוקות האחרונות]אז המלצה שלי אלייך היא לעבור על השירים שלו אם יש לך קצת זמן... שירים על אהבה....

מוחמד5

New member
בוקר טוב ושבוע מקסים../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו אחלה שבוע, שהחשמל ימשיך לזרום, שאספקת המים לא תפסק, ושכל השביתות יגמרו כבר. אתמול ראיתושמעתי את הקליף החדש של קאזם, מדינת אל חוב, מאוד אהבתי.

THE WIZARD 55

New member
טוב, קמתי, וחבל..

יכלתי להמשיך לישון עוד 10 שעות שינתי ב-5 לפנות בוקר קמתי בשבע.. הרבה מטלות מהבוקר... עדיין לא קראתי מסרים שיהיה לכם יום טוב... מחמד תביא את השיר לפה..

THE WIZARD 55

New member
אז תשים מהר... בדיוק באתי לשמוע..

אתה בעמוד הראשי מוחמד אנחנו מפורסמים....
תעשה בוזה אני מצלמת אותך

mike00

New member
וויז וויז כנסי לפה....../images/Emo36.gif

את כן מכירה אותו.....זה הבחור של דונט וורי בי האפי..... קחי עוד קטע נחמד שלו.. הבן אדם מדהים....מה שהוא עושה עם הקול שלו.... ואני שומר לך אחד ללילה......חסר לך שאת לא אוהבת אותו..

THE WIZARD 55

New member
אהה, וואי איזה חמוד...הפנתר הוורוד...

מזכיר נשכחות... עדיין לא ישנת? אני על שעתיים שינה...

mike00

New member
אני בלי שינה בכלל.....הייתי אמור ללכת

לקורס צלילה ובגלל שנתקעתי "רק קצת" יותר מדי על המחשב החלטתי לא ללכת לישון..... בסוף הקורס התבטל... מה את אומרת על הבנות נחמה מלמעלה? ויאללה תורך

THE WIZARD 55

New member
הבנות נחמה, מייק הביא את השיר שלהם לפני

איזה חודש וחצי, חשב שהן הולכות להיות הדבר הגדול הבא... איפה שמת שיר שלהן? האמת נראה לי שהן על סמים
חחח במיוחד זאת עם השיער הנפוח חחחח

mike00

New member
פה בשרשור למעלה....נראה לי את על סמים..חחח

ואני לא בטוח שהיא על סמים אבל מה שבטוח זה שהיא רבה עם הספר שלה...

למעלה