בוקר טוב לכולם שיהיה לכולכם המשך יום נעים..
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #1 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif שיהיה לכולכם המשך יום נעים..
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #3 תודה על הקפה, באמת זקוקה לאיזה 7 כאלה בוקר של התלבטויות.. בוקר מלא תהיות.. בוקר טוב מחמד... יש לך איזה המלצה לשיר שישמח אותנו על הבוקר?
תודה על הקפה, באמת זקוקה לאיזה 7 כאלה בוקר של התלבטויות.. בוקר מלא תהיות.. בוקר טוב מחמד... יש לך איזה המלצה לשיר שישמח אותנו על הבוקר?
מ מותר לי New member 29/10/07 #4 בוקר מקסים! ../images/Emo42.gif פיייייי כמה ישנתי אתמול! מוחמד וויזארד העדים שלי יום מקסים לכולם!
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #5 סבאח אלכיר מותר לי.. תביאי לי איזה שיר אהבה מרגש.. בא לי להקדיש משהו מיוחד לחביב אלבי האחד היחיד והמיוחד... הלוואי עליי לישון עכשיו
סבאח אלכיר מותר לי.. תביאי לי איזה שיר אהבה מרגש.. בא לי להקדיש משהו מיוחד לחביב אלבי האחד היחיד והמיוחד... הלוואי עליי לישון עכשיו
מ מותר לי New member 29/10/07 #6 ../images/Emo23.gif משהו חמוד שמצאתי קצת שקט, אבל תקשיבי למילים ועפה לעבודה
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #9 אחלה גלי../images/Emo23.gif..מייק זה בשבילך ממני למרות שגלי הביאה אותו שיהיה לך יום נעים בעבודה גלי.. אני גם אחפש כמה שירים שמחים..
אחלה גלי../images/Emo23.gif..מייק זה בשבילך ממני למרות שגלי הביאה אותו שיהיה לך יום נעים בעבודה גלי.. אני גם אחפש כמה שירים שמחים..
M mike00 New member 29/10/07 #7 בוקר טוב לכולם אני רואה השיר לילה טוב ששמתי הרדים אותך יופי אתמול,פתאום נעלמת ...מה את כל הזמן מתלוננת על שעות שינה?
בוקר טוב לכולם אני רואה השיר לילה טוב ששמתי הרדים אותך יופי אתמול,פתאום נעלמת ...מה את כל הזמן מתלוננת על שעות שינה?
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #8 נרדמתי עוד לפני ששמעתי אותו הייתי מחוסלת מעייפות, ועכשיו אחרי ששמעתי אותו.. שיר ערש לילדים הנה התחלתי לנמנם שוב.. שעות שינה, זהו סיפור שאולי אחשוף בפניכם היום ומה שלומך מייק.?
נרדמתי עוד לפני ששמעתי אותו הייתי מחוסלת מעייפות, ועכשיו אחרי ששמעתי אותו.. שיר ערש לילדים הנה התחלתי לנמנם שוב.. שעות שינה, זהו סיפור שאולי אחשוף בפניכם היום ומה שלומך מייק.?
M mike00 New member 29/10/07 #10 שלומי טוב,עוד שעתיים צריך ללכת לאימון בטיפוס נחזור בלילה לראות מה קורה בפורום.... מה איתך וויז?למה את לא ישנה?? כנסי לקישור הזה ותתרכזי טוב טוב,כשאני אספור עד 10 את תהיי ישנה ואת עדיין חייבת לי שירים מאתמול,צודק מי שאומר שפלסטינים לא מכבדים הסכמים
שלומי טוב,עוד שעתיים צריך ללכת לאימון בטיפוס נחזור בלילה לראות מה קורה בפורום.... מה איתך וויז?למה את לא ישנה?? כנסי לקישור הזה ותתרכזי טוב טוב,כשאני אספור עד 10 את תהיי ישנה ואת עדיין חייבת לי שירים מאתמול,צודק מי שאומר שפלסטינים לא מכבדים הסכמים
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #11 יש לי סיבה מאוד גדולה...תנחש?... מה אתה מנסה להרדים אותי, אני רוצה שיעירו אותי הנה שמתי שיר אחד הבוקר... משהו שמצאתי, אפילו אני לא האזנתי לו עדיין
יש לי סיבה מאוד גדולה...תנחש?... מה אתה מנסה להרדים אותי, אני רוצה שיעירו אותי הנה שמתי שיר אחד הבוקר... משהו שמצאתי, אפילו אני לא האזנתי לו עדיין
M mike00 New member 29/10/07 #12 להתעורר?למה לא אמרת? בוקר טוב... ולא ראיתי ששמת שיר.....חוץ מזה שגנבת שם ממישהי אחרת..
T THE WIZARD 55 New member 29/10/07 #13 תחליף משקפיים..יש בהודעה הראשונה שלי שיר... והנה עכשיו פותחת את מה ששמת לי
M mike00 New member 29/10/07 #14 אההה...כן...צודקת,באמת צריך משקפיים..../images/Emo9.gif בגךך שאת לא טורחת לתרגם לי בכלל קחי שיר ממני,אל תיקחי קשה גם אני לא מבין מה הם אומרים.. אבל אחלה קלפי יש לו.. יאללה זזתי לאכול.
אההה...כן...צודקת,באמת צריך משקפיים..../images/Emo9.gif בגךך שאת לא טורחת לתרגם לי בכלל קחי שיר ממני,אל תיקחי קשה גם אני לא מבין מה הם אומרים.. אבל אחלה קלפי יש לו.. יאללה זזתי לאכול.